Şimdi Ara

Havaast subaylığı hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Hava Astsubaylığı , hakkında bir kaç sorum olacak.
    Hava astsubayları her hangi bir durumda kara astsubaylığına verilir mi? örn.bir komutan gıcıklık yaptı.Ve karaya verme gibi bir şey yapabilir mi?
    Birde emeklilik yaşı kaç?



  • eğer istihdam yetersizse karadan havaya ve ya denize geçirilebilirsin.bir arkadaşım havacıydı kara helikoptere geçti.tek komutan insiyatifinde değil genelkurmaydan yapılır bu olaylar.
  • Öyle komutanın insiyatifinde değil kuvvet komutanlığı değiştirmek. Sen okurken hava kuvvetlerinin ihtiyaçları için okudun, kara kuvvetleri için değil. En fazla kara-havacı olursun helikopter teknisyenliği falan yani. Ama öyle havadan-denize yada karaya ben hiç duymadım, ki okuduğun şeyler müsaade etmez yani. İnşaat Mühendisliğinden Harita Mühendisliğine geçiş gibi bişey bu dediğin.
  • takip .
  • Tavsiyem havacılık bölümüne aç

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle arkadaşlar Benim kardeşim hava astsubaylığı zatan kazanmış mülakatler her şey tastamam sadece iş kabul edip imza atmaya kalmış.Fakat bazı söylentiler aklımızı karıştırıyor.Havacılıktan karaya da geçirilebilir gibi şeyler bende pek itimat etmedim ama insan işin içinde olunca şüphe etmemesi olanaklı olmuyor.Peki bu hava astsubaylığın zorluğu nedir? yani bu meslekte tanıtığı veya kendisi bulan biri yok mu?:) 2 yıllık okuyacak kardeşimde uçak teknisyenlği falan mı yapıyorlar.Yoksa? başka bir şey mi? ve bunların çalışma yılı kaçtır yani emeklilik.yönetmelikte 10 yıl diyor ama bu doğru mu? en az emeklilik için kaç yıl çalışması gerekiyor? ve ve:)) subaylığa geçiş yapmak mümkün mü? ve ne şekilde mümkün? 4 yıllık üniveriste okuyarak mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.