Şimdi Ara

Hatalarının farkına geç varmaktan daha kötü bir şey varsa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Erken farkında olmana rağmen bir şeyler yapmaman göz göre göre hayatının içine etmendir belkide.


    O basirete sahip olmamak, bir zombi olduğunun farkında olmana rağmen bir zombi gibi yaşamaya devam etmek, melankolik ve monoton hayatına devam etmek.


    Kaybetmek. Hem de göz göre göre kaybetmek. Belli bir derece de; hakkını vere vere, tadı damağında kalan bir kaybediş bile yaşayamamak...


    Sadece birazcık sorumluluk sahibi olsan yaşayamayacağın onlarca sıkıntı yaşamak.


    Bir de bunların üstüne sağlık sorunları yaşaman, ve boşa geçen o güzel, altına yatacağın yıllar.


    Lisede benle uğraşan ergenlerle olan dertlerimi şu anki duruma o kadar çok tercih ederdim ki...


    4 sene öncesine dönebilmek için tabiri caizse neler vermezdim.


    Eğğ sevgilim yok heeğ tipsizim heğğ intihar edecem eğeeh


    Arrowhead97youtube
    WARNING SPOILERS ARROW SEASON 1-2 "What I have done...is what you lack the courage to do..." Hello, haven't made a video in a while and since today is my birthday I thought why not make a new one. This is a tribute to the terrifyingly badass villain that is Deathstroke. I wanted to make a video that showed mainly the monster that Slade had become in Season 2 and his vendetta against Oliver Queen. I put so much work into this video, trying to create the best for the character that is so masterfully played by Manu Bennett. Hope you enjoy. By the way, sorry if the sound isn't too amazing. The sound was probably the most difficult thing to work with because the music in the episodes is hard to keep off without getting rid of all the audio together. Hopefully it's not too much of a problem. Music Used: See What I've Become - Zack Hemsey
    https://www.youtube.com/watch?v=uwd0mvtoImk
    MuzikPlayyoutube
    Deniz Tekin'in, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan "Bende Bir Problem Var" isimli şarkısı, video klibiyle MuzikPlay kanalında! Kanala Abone Olmak için: http://bit.ly/MuzikPlay Dinlemek veya İndirmek İçin: Muud: https://www.muud.com.tr/sa/509529 Apple Music: https://apple.co/2R1NHV5 Spotify: https://spoti.fi/3bHQUBh fizy: https://fizy.in/wbgmv iTunes: https://apple.co/2RkNvRl Söz, Müzik, Vokal, Düzenleme - Deniz Tekin Bas Gitar, Düzenleme - Sezer Özdem Elektrik Gitar, Düzenleme - Ozan Fırat Tiskaya Davul, Düzenleme - Sinancan Yaren Klavye, Düzenleme - Emin İnal Supervisor - Oya Erkaya Şarkı Sözleri: Hayat kolay değil evet Bana bilmedigim bi'şey söyle Telaş, yarış, savaş, barış Niye Ben, kardelenler arasında sırıtan kimliksiz ot Sen, ayçiçeklerinin yüzünü döndüğü güneş Beni bırak Takıntılarım var İnsanlara yönelttiğim anlamsız sorular Beni terket Valla sorun olmaz Hoşlanırım yalnızlıktan Bende bi' problem var Hayat uzun bi' yolculuk Götür bilmediğim bi' yerlere Her yer talan, yıkım, bilmem, yarın Niye Ben, yol boyunca uzanan gri sıkıcı bariyer Sen, vadinin ardında ilk defa görülen deniz Bizi Takip Etmek için: Instagram: https://instagram.com/muzikplaytr Facebook: https://facebook.com/muzikplaytr Twitter: https://twitter.com/muzikplay #DenizTekin #BendeBirProblemVar #Alternatif
    https://www.youtube.com/watch?v=flTK4Y4nf74



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 27 Eylül 2021; 21:19:22 >







  • baba sen daha 20 yasinda degil misin. simdiden salma kendini ben de senin yasinda boyleydim saldim oyle kaldim. sen yapabilirsin bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yok hocam salmayacağım kendimi. Ne kadar çamura da batmış olsam salmayacağım. Değiştirmeye çalışıyorum bir şeyleri. Yani sanırım.


    Bu halimden çok sıkıldım. Hayatıma hardcore halvet uygulamış olmamın acısı var sadece.

  • Aynı beni yazmışsın hocam. Geçenlerde tam toparlamaya başladım dedim yine o eski melankolik, umutsuz ve boş halime döndüm. Hayat bir akıntı gibi, akıntıya karşı kürek çekmemiz lazım ve kendimizi saldığımız her an daha da geriye sürükleniyoruz. Bir an evvel kendimiz için bir şeyler yapmaya başlamalı ve olumlu düşüncelere odaklanmalıyız. Olumsuz düşünceler hem enerjini emiyor hem de zincirleme olarak beynini ele geçiriyor.

  • Omg paran yoksa bataktan cikmak imkansiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bu anlık uyku hallerine çok dikkat etmemiz gerekiyor. Gerçekten değişmeye direnç gösteren canlılarız çünkü, kendimize rahat bulduğumuz bir yer var ve oradan ayrılmaya başlıyoruz sonra hooop tekrardan aynı döngüye. İşte o tekrarlama olayına bizi sokan unutmamız oluyor. Bunların da genel sebebi çocukluğumuzda doğru ebeveynliği almayışımız, bu yüzden kontrolü kaybediyoruz, dünyaya ya hep ya hiç diye bakıyoruz, kendimizi ifade etmekten çekiniyoruz. Bunları ömrümüz boyunca da tekrarlıyoruz.

    Aslında bu kendimizi koruma yöntemimiz, kulağa garip geliyor biliyorum ama çocukluğumuzda edindiğimiz kendini yetersiz hisseden bu çocuk depresif olmaya alışık ve bu durumunu korumak istiyor, çünkü buna alışmış. O yüzden değişmek, alışkanlıklarını değiştirmek, hepsi bu çocukla anlaşmayı gerektiriyor.

    İlk adımımız sakin olmak olmalı, bu çocuğun direktiflerine dikkat etmek olmalı. İkinci olarak içimizdeki bu çocuğu anlamak ve ne durumlarda ne istediğini bilmemiz, ona ilgi göstermemiz, tıpkı bir ebeveyn olmamız gerekiyor. Elbette onu yok edemeyiz ama onu yatıştırabiliriz.

    Şimdi eğer sürekli bu çocuğun direktiflerine uyarsan hayatın karmaşaya döner, ki çocuğun da istediği budur, karmaşa, tıpkı çocukken ev ortamında olduğu gibi, anne baba kavga eder baba sinirli anne depresif her şey birbirine girmiş, tamamen depresif bir ortam, ve bu ortamda büyüdüğün için kendini bu durumlara alışık hissedersin.

    Bir şeyler kötü sonuçlara yol açsa da onları yapmanın sebebi de bu işte, çünkü senin için rahat olan bu, içindeki çocuğun alışık olduğu şey bu. Yapman gereken bu çocuğu anlamaya çalışmak, onu uyuşturmamak, onunla savaşmamak, onu anlamak ve ona bir nevi ebeveynlik yapmalısın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • barryallenn kullanıcısına yanıt

    Hocam çok iyi yazıyosun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.