Şimdi Ara

HATA! uygulamanın grafik donanımına erişimi engellendi VIDEO_TDR_FAILURE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 gün önce aldığım abra a7 v6.1 bilgisayarımda oyun oynarken belirli bir süre sonra "uygulamanın grafik donanımına erişimi engellendi" hatası vererek oyunu kilitliyor. daha sonrasında sürekli bu uyarı mesajı sağ altta çıkıyor. ekran kartını güncelledim. monster ın sitesindeki sürümü de indirip denedim ama çare olmadı.. oyuna girip 10 15 dk oynadıktan sonra hata verip kilitleniyor. ısıdan dolayı ekran kartı kendini kilitliyor gibi sanki. ama daha 4 gün oldu alalı neyin ısısı neyin hatası çözebilmiş değilim.
    team fortress 2 oyununda bu hatayı verdi daha sonra garanti olsun diye L.A. NOIRE oyunu yükledim bunda da mavi ekrana düşüp VİDEO_TDR_FAİLURE(nvlddmkm.sys) hatası verdi.

    (bu arada internetteki bu hata için regedit üzerinden yapılan ayarları denedim fayda etmedi.)
    zaten markasından dolayı çok tereddütle almıştım bilgisayarı ve başıma geldi..

    bu durum başına gelen çözümünü bilen var mı? çok moralim bozuldu....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -sadness- -- 19 Mayıs 2015; 23:48:29 >







  • Daha 4 gün olmuş alalı bence teknik servisini bi arayıp sorun olmazsa da iade hakkınızı kullanın hocam.
  • Alirken 15 gun kosulduz iade sansiniz var demisti monster calisani. Aynisi ile degisim isteyecegim. Olmazsa iade talebinde bulunurum umarim alirken soylediklerinin arkasinda durur beni magdur etmezler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum abes bir istek olacak belki ama kasayı çok çok merak ediyor ve almak istiyorum. 17.3 inç hakkında yorumların neler, büyük ama çok mu büyük taşıma sence sıkıntı yaratır mı ve eğer fotoğrafı var ise müthiş olur.

    Bu arada monster mağdur etmez mutlaka çözüm bulunur.
  • Senelerce 15" kullanan biri olarak soyluyorum aşık oldum 17" laptopa! Kesinlikle tavsiye ederim.. Tasima konusunda surekli tasimiyorsan bi sorun olmaz diye dusunuyorum 15likle arasinda asiri bi fark yok tasirken ama kullanim acisindan kesinlikle 17 efsane :) ah bi de sorunlu makineye denk gelmeseydim gercekten cok guzel bilgisayar.. İsin kotu tarafi olur da iade edersem 15" kullanamicam kesinlikle 17 o kadar guzel ki bi daha 15 e donmem.. Dedigin gibi olurda umarim magdur etmez monster beni. Fotograf olayini yarina anca halledebilirim ama inan fotoyla olucak gbi degil ben de cok bakmistim resimlere ne kadar fark edebilir ki diye ama bi sure kullanman lazim.. İnan vazgecmek istemezsin. Resimle cok bisey anlamiyo insan. Kullaninca "ohaa iyiymis lan" diyosun direk :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -sadness- -- 20 Mayıs 2015; 4:10:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.