Şimdi Ara

Hastaneden verilen CD yi açamıyorum !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
91.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir tane cd var. Eğitim ve araştırma hastanesi cd si. Söylediklerine göre içinde hastane filmi(ciğer filimleri olurya anlarsınız) felan varmış. Ancak ben bu cd yi bilgisayara taktığımda açılmıyor. Bunun özel bi dosyası felan mı var. CD nin içindeki dosyalara bakıyorum. Açılması gereken bir html dosyası ama onu açtığımda bi sonuç alamıyorum.. ??? Ben bu cd deki verilere nasıl ulaşırım. Bilen arkadaşlar yardım edebilir mi ??



  • O cd içinde bu dosyayı açacak bir wiever(görüntüleme) programı ile gelmesi lazım cd içindeki dosyaları incele bu programı bulup çalıştır ve ilgili dosyayı görüntüleyebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben açmıştım içinden prgram falan çıkmıyor tam hatırlamıyorum ama uzantısına bakıp bunu neyin açacağına bakmıştım gerçi açtığımda filmden anlayacakmısın oda muamma
  • Cd içerisinde bir dosya varsa winrar görür. Winrar programını açın yukarıda programın adres çubuğu var, oradan cdnin içine gir bak dosya varsa orada görür kopyalar kullanırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinde dicom viewer olması gerekiyor. bazen cihazlar hatalı olarak viewer atmıyor içine. bir daha bak içinde sadece *.dcm uzantılı dosya varsa ücretsiz olarak windows için syngo fast view (siemens üretimi) mac için osirix kurup görğntüleye bilir oradan jpeg ya da avi formatına dahi çevirebilirsin
  • Saolun arkadaşlar. CD nin içindeki dosyalardan uygulamayı buldum. CD yi takınca uygulama açılmıyormuş.
  • Merhaba,

    Bende çok araştırdım sonunda buldum. Eğer DICOM dosyalarını açmak istiyor iseniz aşağıdaki linkten progamı indirin. KEsinlikle çalıştırıyor :)

    http://www.microdicom.com/downloads.html
  • Merhaba benim diş röntgen cdim var içinde o dediğiniz wiewer uzantısı var ama yinede açamıyorum,

    Esas sorunum ben bu cd yi mail adresime kopyalayamıyorum isranbulda bir doktora gönderecem olmuyor bir tane dosya uzantısını zararlı yazılım olarak kabul ediyır yüklememe izin vermiyor, win zip olarak ta denedim yine olmuyor

    Acele cevap kestane kebap emicen nuri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutaras79

    Merhaba,

    Bende çok araştırdım sonunda buldum. Eğer DICOM dosyalarını açmak istiyor iseniz aşağıdaki linkten progamı indirin. KEsinlikle çalıştırıyor :)

    http://www.microdicom.com/downloads.html
    çok teşekkürler, çok işime yaradı
  • Sorununuz çok kolay çözülür. Benzer bir durum vardı. Arşivlenmiş medyayı yazarken, diskte oluşturulmadı. Verilen sorunu çözdüm https://extenstions99.com/extension/dcm geniş dağıtım alanı, DCM formatının en önemli avantajıdır. Teşhis tıbbi araştırmalar, navigasyon sistemi platformundaki yol haritaları-bu, dcm uzantısına sahip dosyaların kullanım alanlarının eksik bir listesidir. Bu dosya, çeşitli disklerde saklanan dosyaların bir veritabanını içerir. Ad veya diğer özniteliklere göre olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicMurrael -- 16 Eylül 2020; 11:42:48 >
  • Kardeşim var benim çok işime yaradı

    Program adı Simple Dicom Viewer APK indir rardan çıkar hepsini açacaktır 👍 herkes faydalansın  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da CD vermişlerdi, sanırım photoshop 2021 ile açmıştım, internetten uzantıyı da aratmış olabilirim. CD verdiklerinde bakıp kalmıştım, CD mi kaldı diyordum kendi kendime hala varmış demek ki. Teknolojide inanılmaz gelişmeler oluyor hala CD veriyorlar, kızıma verdim boyadı bardak altlığı yaptık.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.