Şimdi Ara

Hasarli HDD Veri Kurtarma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yere dusurulmus bir dizustu bilgisayarin HDD inden veri kurtarmam gerekiyor. HDD i baska makineye bagladigimda icindeki disk donuyor, herhangi bir gurultu cikartmiyor ama verilere ulasilamiyor. Recovery programlariyla denendi cozum alinamadi.

    HDD her halukarda cope gidecek. Yinede sormak istiyorum. Sizce herhangi bir parca darbeden dolayi hasar almis olabilir mi? Elimde ayni model baska HDD lerde var. sokup icinden parca degistirsem sonuc alabilir miyim?



  • sarpm S kullanıcısına yanıt
    Hddnin içinden parça söküp diğerine takmak gibi birşey yok maalesef. O iş varsa bile sizi bizi aşar. Profesyonel birisi lazım ama sanmıyorum öyle birşey olduğunu. HDD deki verilere ulaşamama işi biraz garip geldi ama bana. Genelde öyle olmaz
  • Devre kartı yanınca aynı model bir hdd'in kartıyla değiştirebiliyor teknik servisler ama düşme anında fiziksel bad sector oluşmuştur muhtemelen. Bunun da çaresini baya araştırmana rağmen bulamadım. Bende de var hasarlı Hdd'ler.
    İçinde çok önemli veri yoksa boşa uğraşmayın derim ama mutlaka kurtarmanız gerekiyorsa profesyonel veri kurtarma firmaları var onlar da çok yüksek ücretlere yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    HDD i bilgisayara bagladim. yaklasik 30 dk sure sonunda Windows acilis ekrani geldi. Hosgeldiniz. Simdi ekran siyah oldu. ama Mouse halen daha ekranda. ara ara yukleme isareti mouse un kenarinda beliriyor.

    Prosedur icabi, HDD lerin kapagini acip, icinden diski sokuyorum ve geri kalanini geri donusume atiyorum. sence bozuk hdd deki diski sokup, saglam olanina takip da deneyeyim mi?
  • NeRologize N kullanıcısına yanıt
    Cevabin icin tesekkurler. HDD Encrypted bu arada. demeyi unuttum. Ama calisirsa icerige girebilme yetkim mevcut.
  • Diskin devresi değil de kendisi zarar görmüştür diye düşünüyorum ama denemeye değer belki çalışır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    cevabin icin tesekkurler. 24 saat boyunca kurtarma programinda sonuc vermemisti. biraz once ekran geldi gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.