Şimdi Ara

Hasar kaydı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 30 eylül 2019 tarihinde ışıklarda dururken bir araç duramayıp bana arka sol köşe tampondan çarpttı ve tampon içeri göçtü.Rapor tutarak aracın tamponunu kendi kaskomdan kayıt açtırarak otokingde yaptırdım.Experde Şuç %100 karşı araçta çıktı.Buraya kadar problem yok bundan altı ay önce 5664 e merak ederek mesaj attım gelen mesajda aracımda iki adet hasar kaydı gözüküyor.30/07/2019 yanma olarak 390 tl 30-09-2019 tutarsız.Benim aracımda 30-09-2019 tarihine kadar hiç bir hasar yoktu ve aracım orjinaldi benden başkada aracı kullanan olmadı.Siğortacıma durumu bildirdim ve gerekli yerlerle yazıştı yanma düzeltildi ve değer çarpma 390 tl oldu.tekrar siğiorta şirketiyle haberleşildi ve bu seferde hasar 443 tl oldu.Yani 30-07-2019 da olmayan kaza ve hasar düzeltilmedi.Şiğortacımda işin takibini bırakınca siğorta şirketime ben kendim mail attım hatayı düzelteceklerini söylediler.Aradan ik ay geçti dün yine merak edip 5664 e mesaj attım ve düzelme oladığını gördüm.Aracımda tek hasar (30-09-2019)olması lazım fakat halen 2 hasar gözüküyor nasıl bir yol izleyip 30-07-2019 da gözüken hasarı sildirabilirim.



  • Tramer müdürlüğü ile iletişime geçebilirsiniz. Sigortacınızı sıkıştırabilirsiniz , bu işlemlerin düzeltmelerini normalde sigortacılar yapar. Kendisi yapmıyorsa tramer müdürlüğü veya sbm ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    İlğiniz için teşekkür ederim iltişime geçebileceğim tramer müdürlüğü link veta tel no verebilirmisiniz.
  • cavit63 kullanıcısına yanıt
    O tarihte 2. hasar dosyası açılmış, ondan dolayı kayıt gözüküyor, Silip silinmemesi noktasında 2.hasar dosyası neden açılmış onu öğrenmek lazım. Onuda sigorta acenteniz kendi ekranından görebilir,eğer bir amaç doğrultusunda açılmış ise silinemez artık.
    Özelden bana ulaşın yönlendirmeye çalışayım sizi.


    Şöyle bir şey var, dolandırıcılığı engellemek adına, geçmişe dönük kayıtların silinmesi çok zor, deveye 3-5 kere hendek attırmak daha kolay.
    Aşağıda ki adresten başvuru yapın, eğer onlarda silmezse demek ki sehven değil bir sebep ile dosya açılmış.https://www.sbm.org.tr/tr/iletisim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.