Şimdi Ara

Harry Potter evreninde geçen açık dünya oyunu Hogwarts Legacy, 2023'e ertelenebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Harry Potter evreninde geçen açık dünya oyunu Hogwarts Legacy, 2023'e ertelenebilir



    Yayıncılığını Warner Bros. Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiricliğini ise Avalanche Software ve Portkey Games'in yaptığı açık dünya aksiyon oyunu Hogwarts Legacy'den kötü haber alabiliriz.



    2023'e Ertelenebilir



    Geçtiğimiz günlerde Sacred Symbol'ün podcast sunucusu Colin Moriarty'nin söylediğine göre Hogwarts Legacy bir kez daha ertelenecek ve çıkış tarihi bu sefer 2023 olacak. Dediğimiz gibi şu an için bu bilgi yalnızca söylenti. Comicbook'un haberine göre oyunun geliştirme süreci şu anda çok ciddi bir sıkıntı içerisinde.



    Ayrıca Bkz.God of War'un PC sürümüne ilgi büyük: Eş zamanlı oyuncu sayısı 75.000'e yaklaştı



    Oyunun normalde 2021 yılında çıkması bekleniyordu ancak geçtiğimiz yıl, 2022 yılına ertelenmişti. Ne yazık ki hala net bir tarih yok. Net tarih olmaması ve son dönemde oyundan yeni haber alamamamız oyunun ertelenme ihtimalini arttırıyor. Son söylentilere göre önümüzdeki ay düzenlenecek bir State of Play ile oyundan yeni görüntüler göreceğiz ve ertelendiğini öğreneceğiz




    Kaynak:https://www.gamesradar.com/hogwarts-legacy-is-rumored-to-have-been-delayed-again-this-time-to-2023/







  • Oyunla aynı anda çıkartırlar 2023'ü bulur muhtemelen. Hem ben oyununu daha çok merak ediyorum bunu izlemen önce oynamak isterim , sonra izlerim :)

  • Valla çıkan AAA oyunlar sorun dolu çıkmaya başladı. Varsın 5 yıl ertelensin ama düzgün ve sorunsuz olarak çıksın ne çıkıyorsa bu saatten sonra. Koskoca yapımcılar sanki indie geliştiricilerin gibi erken erişim tadında $70 oyun çıkarıyorlar. Kaldı ki bu $70 sadece standart sürümü oluyor. Yok season pass, yok deluxe yok ultimate edition deyip $100 istiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman çıkacağından ziyade ne kadara çıkacağını daha fazla düşünür olduk :(

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.