Şimdi Ara

Harman Kardon uzun bir aradan sonra kulaklık sektörüne geri döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugüne kadar pek çok ses temelli üründe marka ortaklığı yapan ve teknoloji sağlayan Samsung iştiraki Harman Kardon yaklaşık 6 yıldır kendi markası altında kulaklık üretmiyordu. Sessizliğini CES 2020 fuarında bozdu.



    Harman Kardon FLY özellikleri ve fiyatı



    Harman Kardon FLY adıyla geliştirilen yeni kablosuz kulaklık serisi 3 modelden oluşuyor. Standart kulak üstü, standart kablosuz ve gerçek kablosuz dediğimiz AirPods benzeri 3 farklı kategori mevcut.



    Harman Kardon FLY BT modeli giriş seviyesi ve bir kablo ile bir birine bağlanarak stereo ses veren standart kablosuz yapıda. 8.6mm sürücüler ile kaliteli ses veren kulaklık tek şarj ile 8 saate kadar kullanılabiliyor. Hızlı şarj özelliği de mavcut olan Harman Kardon FLY BT modeli 100$ fiyat etiketine sahip.



    Ayrıca Bkz.Yeni Bluetooth ses standardı tanımlandı



    Harman Kardon FLY TWS modeli AirPods sınıfında. 5 saate kadar kullanım süresi sunan kulaklık; kılıf ile birlikte 15 saate ulaşabiliyor. Kulaklığın dış kısmında dokunmatik alan üzerinden kontrol sağlayabiliyorsunuz. TalkThru özelliği dışarıdaki sesleri duymanızı sağlıyor. Mikrofonu ise sesli asistanlara erişmenize imkan tanıyor. Suya dayanıklı olan kulaklık çıkarıldığında bunu algılayabiliyor. Harman Kardon FLY TWS modeli 150$ fiyat etiketine sahip.





    Harman Kardon FLY ANC ise amiral gemisi seviyesinde ve kulak üstü tasarımında. Çift mikrofon ile aktif gürültü engelleme yapabilen kulaklık aynı anda iki farklı cihaza bağlantı kurabiliyor. Ayrıca kablo ile de kullanmak mümkün. Dokunmatik yüzeyi olan kulaklık 20 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Gürültü engelleme kapatılırsa 30 saate kadar uzayabiliyor. Kablo kullanırsanız gürültü engelleme ile 35 saate uzayabiliyor. 10 dakika şarj ile 2.5 saat kullanım süresi elde ediliyor. Harman Kardon FLY ANC modeli 250$ fiyat etiketine sahip. Satışlar yıl sonuna doğru başlayacak.






  • Deri yerine kumaş kullansalar daha güzel olurdu. Philips kafa üstü kulaklığım var ve yazları kullanamıyorum. Acayip terletiyor, yapın arkadaş şunları kumaş hem soyulma olmaz hem de terletmez. Kumaş yapmıyorsanız da terletmeyen bişeyler olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 9 Ocak 2020; 1:53:11 >
  • Deri kulaklık iyi güzelde 30 dk sonra her yeriniz terliyor ne yazık ki. O yüzden kumaş olması daha iyi. Deri ve kumaş değiştirme pedlerini içinde sunsalar daha iyi deneyim sunar. İsteyen istediğini kullanır.

  • Kurdan dolayı tokadı yemesek denemeye değer ürünler ama gel gör ki..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben bugün fly tws modelini aldım
    daha önce pek çok marka model tws kulaklık kullandım
    mi, haylou, jbl, sony bu kulaklıklar hem malzeme kalitesi hem de ses kalitesi ile tam bir fiyat performans canavarı kendi segmentinde...
    kutu biraz ağır ama malzeme kalitesi yüksek...
    bass lar tizler gerçekten çok dengeli ve yeterince güçlü...
    telefona kurduğunuz my harman kardon app üzerinden tüm dokunma hareketlerini kişiselleştirebiliyorsunuz
    ayrıca eq ayarı da yapılıyor
    hızlı eşleşme, kulaktan çıkarınca auto pause, anc benzeri dış gürültü engelleme oldukça başarılı
    tek eksisi bence biraz ağır oluşu ama kutu kapağı mıknatıslı ve malzeme oldukça kaliteli...

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    2 aylık deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?Kulaktan sıklıkla düştüğü ve konuşmalarda ortam sesini karşı tarafa fazlasıyla aktarıldığından şikayet ediyor yabancı kullanıcılar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.