Şimdi Ara

Harici Monitör Takılıyken Ekran Açılmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba forumdaşlar.


    Asus FX550VX notebook'uma HDMI ile harici bir monitör bağladım. Hem notebook'un ekranını hemde harici monitörü kullanmak istiyorum.


    Sorun şu, Windows'a her hangi bir güncelleme geldiğinde güncelleme yüklendikten sonra kapatıp açtığımda veya yeniden başlattığımda harici monitör takılı ise notebook'un kendi monitörünü iptal ediyor. Sadece bilgisayar açılırken DOS ekranında yazılar vb. yazıyor sonra harici monitörden devam ediyor.


    Harici monitörü çıkarttığımda ekran gelmiyor, aynı şekilde DOS ekranında yazılar vb. görünüyor daha sonra Windows'a geçtiğinde ekran gidiyor.


    Geçici çözüm sadece şu şekilde oluyor, Windows'a herhangi bir güncelleme geldiğinde güncellemeyi yükleyip yeniden başlat'a tıklayıp harici monitörü çıkarıyorum, laptop kendi ekranında açılıyor ve daha sonra hariciyi monitörü takında iki ekran kullanabiliyorum fakat çok uzun sürmüyor haliyle bu durum.


    Windows + P ile Sadece ikinci ekran seçeneği seçilmiş gibi kararıyor ekran. Bu ekrandan uzat seçeneğini seçsem de mouse yan tarafa kayıyor monitör varmış gibi fakat ekran gelmiyor.


    Driver'ları kaldırıp tekrar kurdum. Fayda etmedi.


    Çözüm önerilerinizi bekliyorum.  








  • Güncel...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.