Şimdi Ara

Harici Mikrofon Girişli Video Kamera Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.amazon.com/Canon-VIXIA-Digital-Camcorder-White/dp/B00HLDFU6I/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1418062491&sr=1-1&keywords=Canon+VIXIA+HF+R500
    Herkese merhabalar,
    Yukarıdaki linkteki video kamera harici mikrofon girişine sahip fakat fiyatı benim bütçemin üzerinde. Çok basit seviyelerde kayıtlar yapacağım youtube kanalım için, elimde kamera + mikrofon var fakat her video kesiti için tek tek senkronizasyonla uğraşmak istemiyorum. Bu yüzden mikrofonumu takabileceğim bir video kamera önerirseniz çok mutlu olurum. Bütçem 300 lira civarı. İkinci el alabileceğim veya ucuza sıfır bulabileceğim yerler varsa söyleyiniz, teşekkür ediyorum şimdiden, herkese iyi günler.







  • Harici mikrofonu olmayan kameralarda senkron ve sürekli birleştirmeye ayıracağınız değerli zamanınızı 2 liraya jack soketi 10 lira da elektronikçiye lehim ücreti vererekhttps://www.youtube.com/watch?v=L7TMqWecTHc bu bağlantıdaki gibi birkaç günlük emekle birkaç dolarlık aliexpress ten de mikrofon alarak 20 -30 liraya fıstık gibi bir cihaza dönüştürebilirsiniz. Böylece fiyatı uçuk kaçık kendinden mikrofon girişli kameralarla aradaki farkı kapatıp o byük farka başka ekipmanlar alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.