Şimdi Ara

Harici Hdd'yi Hem Modeme Hem de Pc'ye Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,

    Üzerinde usb portu mevcut olan bir adet Airties 5650 modemim var. Bir harici diski modeme bağlı olarak uzun süredir kullanıyorum. Bildiğiniz gibi böylece diskim ağa bağlı oluyor. Evdeki pc'ler kapalı olsa dahi içindeki verilere ulaşabiliyorum. Ancak Airties 5650'nin Usb performansı biraz yavaş. Modeme bağlı harici diskteki dosyaları pc'me aktarmak istediğim zaman ağdan göndermek durumunda kaldığım için bir hayli bekliyorum. Modem, harici disk ve pc'm birbirine yakın ancak harici diski modemden çıkarıp pc'ye bağlamak istemiyorum.

    Bir şekilde harici diskimi hem pc'ye usb'den bağlamak, hem de modeme bağlamak istiyorum. Aynı anda disk hem modeme, hem de pc'ye bağlı olursa harici diskten pc'ye veri aktarırken ağ üzerinden değil, normal usb'den aktaracağını ve dolayısıyla hızlı olacağını düşünüyorum. Bu şekilde harici hdd'yi hem modeme hem de pc'ye bağlamak için nasıl bir kabloya ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz ?

    Not : Elimde alttaki resimdeki gibi bir y kablo var. Bu kabloyla hdd'yi hem modeme, hem pc'ye bağlayabiliyorum ancak pc hdd'yi görmüyor. Çünkü bildiğim kadarıyla bu tip kablolardaki bir çıkış sadece ekstra güç sağlıyor, başka bir işlevi yok.

     Harici Hdd'yi Hem Modeme Hem de Pc'ye Bağlamak

    Yardımcı olursanız sevinirim.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.