Şimdi Ara

Harddisk Değişim Sorunu-Çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Yeni bir hdd aldım sistemim de ssd'ye kurulu.Sorunum şu eski hdd'yi çıkarıp yerine yeni aldığım hdd yi takınca sistem açılmıyor.Yalnız tekrar eski hdd'yi taktığımda sistem açılıyor.Eski konulardan birinde aynı sorunu yaşayan bir arkadaşa şöyle denmiş ''sistem kurulumunda boot sector hdd ye yazılmış o yüzden hdd yi çıkardığın zaman sistem boot sektörü bulamıyor yani açmıyor'' çözümü de tekrardan format atmak hddleri söküp sadece ssd bağlı şekilde, demiş bir arkadaşımız.

    Ben tekrardan format atmak istemiyorum yaklaiık 200 gb lık program ve oyun kurulu ssd de bunların setupları da yok maalesef anlayacağınız programların hepsini de tekrardan indirmem gerekecek.Tekrardan işletim sistemi kurmadan bu işi çözecek bir yöntem yok mu.Varsa eğer yardımcı olursanız çok memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 26 Kasım 2016; 23:4:27 >







  • Format atmak istemiyorsan eski harddiski çıkarmayacaksın. Yani sisteminde 3 adet HDD bulunacak. Tabi anakartında 3.bir sata girişi varsa.
  • Sorunu çözdüm belki ilerde böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar olur diye yazıyorum;

    Harddisk klonlama programıyla eski hdd'deki dosya ve sistem dosyalarını yeni aldığım hdd'ye clonladım böylece sorunum ortadan kalktı.Bulduğum bir link yardımcı oldu bana buradan paylaşıyorum.İyi forumlar...
    link
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.