Şimdi Ara

Haniç 36 Cal Lever Action

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Av merakı olmayan ama silahları seven biriyim ve Haniç 36 Cal lever action diye tabir edilen Winchester 9410 modelin çakmasını aldım.
    Tabi tüfeği alıp birkaç atış yapınca insanda ister istemez av isteği başlıyor. 50-60 adet tek kurşun atışı yaptım tüfek gayet güzel ve eğlenceli.
    Forumda bir çok konu okudum kimi demiş Domuz avına olmaz, kimi demiş deler geçer vs vs
    Bu tüfekle av yapılabilir mi ?
    Tavşan, Domuz ve Kuş avlarında ne tür fişekler tavsiye edersiniz ? Yada bu tüfekle avı tavsiye eder misiniz Haniç 36 Cal Lever Action
  • Kimse cevap yazmamış, bende haniç olduğundan konuya geldim winchester görünü ve kullanımı benimde ilgimi çeken bir tüfek.
    Bu tüfek çap ebatında belli olduğu gibi kartuşların enerjisi düşük olacaktır, neye göre domuz gibi avlara göre, bu tüfeğin fişeği ile bir domuzu indirmek kanımca imkansıza yakın bir şey tabi avcı insanlar daha iyisini bilir.
    Tavşan ve domuz avına çıksaydım bu tüfeği kullanmazdım.
  • Hayırlı olsun güzel tüfek. Ben domuz avlamadım ancak avlayan arkadaşlar var. 36 kalibre varili delip geçiyor domuzuda rahat öldürür. Ancak domuz avında kullanmak için pratik değil. Yaralı domuzun üstünüze doğru koştuğunu varsayarsanız otomatik tüfekler daha uygundur bence. YouTube da havalı tüfekle bile domuz avlama videoları var. Tüfekle ilgili olarak sormak istedim çantayı yanındamı verdiler yoksa sizmi yaptırdınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 36 çap ile her türlü av yapılır lakin iyi atıcı olmak gerekir. Yotubeda casa rizzini tv kanalına bakabilirsiniz. Ayrıca Haniç te kaliteli ve farklı güzel bir tüfektir. Kazasız belasız atışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    Çantaları yine Haniç'ten aldım extra ücretli :(
  • Biraz kullanma imkanım oldu ve videolarda çektim. Fişek doldururken dikkatli olmak gerekiyor.
    http://www.goynukluler.com/yerli-1887-levyeli-hanic/
  • Kardeşim selamın aleyküm bendede seninkinin renginden bitane var öncelikle söyleyeyim çok değerli bulunmayan bir tüfeğe sahipsin bende senin gibi kuşkudaydım köye geldim Giresun'a elimde tek kurşun 36 cal sterling fişek vardı 5 milim kalınlığında ki demir varile atış yaptım 30 metreden bazı kişiler 36 cal adam bile öldürmez bu domuza napar diyordu bu atışı gördükten sonra fikri değişti varilin halini yüklüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.