Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.751
Cevap
52
Favori
510.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim çocuğun saçlarını kesmek için bir saç kesme makinesi almayı düşünüyorum.
    Ama bu konuda hiçbir bilgim yok.

    Hangisini almalıyım, nasıl kesmeliyim?


    Yardımlarınız için teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fb100.Yil -- 21 Ocak 2008; 17:46:46 >



  • berberlerde kullanılan Moser

    60 ytl idi en son metroda gordugumde

    bende kullanıyorum gayet başırılı
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=336727&productid=sgrowtn5020

    Yukarıdaki ürünün birkaç ay evvel aldım.Çok memnunum.Şarjı iyi gidiyor.Almamdaki en büyük etken seramik kaplama bıçaklı olması ve yağlama ile bakım gerektirmemesiydi.Birsürü başlığı ile geliyor.Tek eksiği standı yok,yani stand olsa banyoya koysak derli toplu dursa iyi olurdu.Ama tasarımı da çok şık.
  • braunu tavsiye ederim.bir yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum
  • Selam bende çocuk için almıştım Fakat kendimde çok rahat kullanıyorum. inanın berbere verılen para yazık :) ben 50 liraya aldım Moser marka. Gittigidiyordan satan birini buldum ve adına havale ettım. Satan kişinin Linki burada.Tıkla. Yardımcı olabıldıysem ne mutlu.
  • İstanbul'daysanız,Tahtakale'de Zaza Han vardır.O han bütünüyle berber ve kuaför malzemesi satar.En uygun fiyatlar da,bütün çeşitler de oradadır.
  • Bende geçen gün Scarlett marka bir makine aldım tansaştan 10 liraya , bir kere kullandım iyi kesti, zaten ilk traşta kendini amorti etti, bundan sonrası yanıma kar
  • bende philips şarjlı modeli var,
    model numarasını malesef hatırlamıyorum, aklıma gelirse evdeyken bakar yazarım,
    gayet memnunum iki seneyi aşkın süredir de kullanıyorum.

    bunun iyi tarafı ucunda çıkarılabilen ve 8-9 kademeye ayarlanabilen plastik bi başlığın olması, tek bir başlık var sök tak çıkar öbürünü tak ile uğraşmıyorsun. öğrenciyken ben de moser kullandım, onun bıçaklarının bir ayar vidası var öğrenene kadar aletten soğuyabilirsiniz,
    şimdiki kaç senedir kullandığımda olmadığına göre gerek de yokmuş ayar kayar uğraşmaya diyorum.
  • peki saçı nasıl kesmeliyiz?
    yani bunun teknigi nedir?

    ilk denememin sonu berber dükkanıyla sonuçlanmasın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

    peki saçı nasıl kesmeliyiz?
    yani bunun teknigi nedir?

    ilk denememin sonu berber dükkanıyla sonuçlanmasın.




    Çocuk dediğin kaç yaşında? Yapılacak iş 3 numara başlığı takıp tepeden aşağı doğru güzel bir şekilde kaydırmaktır.
  • Moser
  • quote:

    Orjinalden alıntı: iyigun

    bende philips şarjlı modeli var,
    model numarasını malesef hatırlamıyorum, aklıma gelirse evdeyken bakar yazarım,
    gayet memnunum iki seneyi aşkın süredir de kullanıyorum.

    bunun iyi tarafı ucunda çıkarılabilen ve 8-9 kademeye ayarlanabilen plastik bi başlığın olması, tek bir başlık var sök tak çıkar öbürünü tak ile uğraşmıyorsun. öğrenciyken ben de moser kullandım, onun bıçaklarının bir ayar vidası var öğrenene kadar aletten soğuyabilirsiniz,
    şimdiki kaç senedir kullandığımda olmadığına göre gerek de yokmuş ayar kayar uğraşmaya diyorum.


    bende makine ariyodum bugun alabildim, moser alacaktim fakat sonra bunu gordum okadar agir biseyi almak istemedim. ilk denemeden gayet memnun kaldim. sanirim arkadasin bahsettigi makinayla ayni linki veriyorum bi bak istersen daha almadiysan
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=120240042&CS_Category=_SBA_937_1662_849_4015&CS_Catalog=_KISISEL_BAKIM&T_Category=_TRAS_MAKINESI937

    kulak tuylerini almak icinde ayrica bi aparati var. cok rahat sokulup takiliyo ve temizlemesi oldukca kolay. sarji 35-40 dk gidiyomus ama daha okadar uzun kullanmadim ben sadece sallarimi duzeltiyorum oda toplasan 3 dk yı bulmuyor. bicaklari yaglama gibi bi derdi yok. daha once kullandigim makinalar tuyleri cekiyodu bunda oyle bi sorun olmadi standiyla fln geliyor. oyuncak gibi duruyo ama gayet guzel kesiyo. favorileri keserken biraz saçlara girdim hic zorlanmadan gayet guzel aldi. arkadasinda bahsettigi gibi uzerinde bi tarak takıyosun onun uzerindeki ayardan 1-9 arasi numaralarla uzunlugu ayarliyosun. hicbir baslik yokken 0.5mm uzunlugunda kesiyo.

    kullanma kılavuzunda bide oneride bulunmuslar ilk defa sac kesecekseniz en buyuk numaralı tarak takili olsun diyo belki isinize yarar. cumleler biraz baglantisiz oldu, aklima gelenleri yazdim. faydasi olmustur umarim
  • arkadaşlar bende almayı düşünüyorum yeni modeller varmı hangisiini almak lazım kaliteli olması lazım ki sürekli kullanalım.
  • Mose vs , iyidir kalitelidir ama daha kullanımı ve bakımı komplike berber işi makinalardır. Bizlere daha kullanıcı dostu, yağlama gerektirmeyen amatör ev işi makinalar gerekmektedir. Bu tarz makina önerileriniz varsa bekleriz.
  • Panasonic in ER508 modeli var. Moser, Braun ve Philipsin modellerinden de kullanmış birisi olarak şunu söyleyebilirim ki amatör olarak evde kullanmak için bulabileceğiniz en iyi seçim Panasonic tir.
    Bıçak kalitesi ile benzerlerinden birkaç gömlek üstün diyebilirim. Bütçeniz elveriyorsa bunun hemen üstünde bulunan ER146 / modeline de bakabilirsiniz ve değişik fiyat basamaklarında yukarı doğru bütçenize göre çok farklı ürünler de bulabilirsiniz. Hangisini alırsanız alın kullanırken zevk alırsınız.


    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=336727&sp=brand=panasonic
  • bütün berberler moser kullanır. demek ki moser almak lazım.

    saçınız kesilirken başınızda hissettiğiniz basıncı düşünün, neredeyse tüm berberlerdeki moserle, yok gibidir. başka makinalarda da bunu arayın bence. mesela berber saçı kesip makinayı ters çevirir çevirmez kesilen saçlar cumburlop... düşer aşağı, ama makina iyi değilse hepsi kalır orada. danışmak lazım berberlere zira çok çeşidi var, 60 liradan 250 liraya kadar. berberler de müşteri kaybederiz diye biraz soğuk bakıyor gibi gliyor bana da..
  • Mose'un kalitesi ortada ama ayar yapılmasi gerekmesi, yağlanma ihtiyacı vs beni bu cihazdan sogutuyor. Bize daha çok seramik kaplama bıçalıklı yağlanma gerektirmeyen cihaz lazım gelir.
  • Ben Moser siparişi verdim hepsiburada'ya. Bugün veya yarın gelir. Mach arkadaşımız özelden de panasonic al demişti ama son anda moser'e döndüm. Kusura bakmasın artık kendisi.

    Gelince izlenimlerimi yazarım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

    Ben Moser siparişi verdim hepsiburada'ya. Bugün veya yarın gelir. Mach arkadaşımız özelden de panasonic al demişti ama son anda moser'e döndüm. Kusura bakmasın artık kendisi.

    Gelince izlenimlerimi yazarım.


    çok iyi olur ben de merak ediyorum. evdeki babyliss eskidi, paslandı hatta, uğraştırıyor artık.

    bu arada hangi modeldi sipariş ettiğin?
  • http://www.hepsiburada.com/moser-1400-klasik-sac-kesme-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=336727&productid=sgares1400 linki bu. Yalnız sipariş verdikten sonra Metro markette 65 ytl. olduğunu gördüm. BiRAZ kazıklandım yani...

    Bende uzun süredir belkide 15 senedir moser'e benzeyen ama markası farklı sanırım taklit bir makine kullanıyordum. Uzun süre boşta durdu gerçi. Bir senedir faal olarak kullanıyordum. Yağlama hiç yapmadım. Aklıma bile gelmedi doğrusu. Geçen gün sorun çıkardı. Yeniden arayışa girdim. Taklit olmasına rağmen memnuniyetim nedeniyle elim yine moser'e gitti.

    Bakalım bu nasıl çıkacak?

    Birde ekleme yapayım...

    Tabi benim izlenimlerim ne kadar doğru sonuç verir bilmiyorum. Çünkü başka bir cihaz kullanmadım. Karşılaştırmalı olsa daha iyi olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 12 Kasım 2008; 14:35:17 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.