Şimdi Ara

Hangi Modeli Tercih Etmeliyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İkinci linkdeki Dell'i tercih edebilirsin.
  • Aralarından en uygunu Dell
  • Yorumunuz için teşekkürler.Aynı fiyata özellikleri daha yüksek acer laptop buldum, ama müşteri memnuniyeti pek yüksek değil galiba bu konuda da yorumlarınızı alabilir miyim?acer nasıl bir markadır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hR~

    Yorumunuz için teşekkürler.Aynı fiyata özellikleri daha yüksek acer laptop buldum, ama müşteri memnuniyeti pek yüksek değil galiba bu konuda da yorumlarınızı alabilir miyim?acer nasıl bir markadır.

    Acer 5920G - 302G16mi kullanan biri olarak derimki çıkış yıllarında bile en iyi görüntü LCD perofrmansına sahipti o zamanlar akranlarında bile soluk cins LCD ler görüyordum.Oyun performansı soğutması çok iyidi. Her oyunu koyardım banamısın demezdi.En son bu modelde resident evil 5 oynamıştım. Tasarım olarak odukça etkileyici modelleri media player tuş takımları var.Yüksek özellik ve biraz daha düşük fiyatta Acer ler cömert davranıyorlar.Sökmesi montajı oldukça rhattı benim modelin.Özellikle üstündeki mini woofer surraund performansını dinleyen çok oluyordu merak ediyorlardı bu ses bunun neresinden çıkıyor diye .Rahatsız edecek kadar şiddetliydi.Ben acerin bu modelinden her zaman memnun kaldım.O kadar çok oyun oynadım çok nadir 2-3 sene boyunca ısnmadan dolayı bir kaç kere mavi ekran aldım. Buda soğutmasının diğerlerinden daha sğütün olduğunu gösteriyor. Resmen işkence ettim laptoba denebilir Bu yıllar boyunca.yinede tercih sana kalmış arkadaşım.Seni şartlandırmak istemem ama ben bu lenovo yu alarak üst teknıolojiye getiğiğmi düşünüyordum hayal krııklığına uğradım.
  • Teşekkürler hocam kararım netleşti artık acer alıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.