Şimdi Ara

Hangi Hukuk Fakültesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    tm-2 sıralamam 6384 ,sadece Ankara' daki üni.lerden tercih yapıcam

    hukuk için kafamda 3 alternatif var.

    birinicisi yıldırım beyazıt,bu sene açılıyor,etlikte geçiçi bir yerleri var.Birkaç sene içerisinde ana kampüslerine taşınacaklarmış.Ama akademik kadrosunun belli olmaması beni tereddüte düşürüyor.

    ikincisi çankaya üni. burası da yeni kampüse taşınıyor ama bir tek hukuk fakültesi eski yerinde kalıcakmış.Orası da bir üniversiteden çok liseyi andırıyor.Çankaya'nın en önemli avantajı bursu hiç bir şekilde kesmemesi

    üçünsü ise turgut özal üni. Hukuk fakültesi bu sene açılıyor.Kampüsü küçük olsa da çok güzel.Yalnız burs konusu biraz sıkıntılı.Arka arkaya iki dönem not ortalaması 2.2 'nin altında kaldığı zaman burs kesiliyor.

    Çok kararsız kaldım.Sizce bu üçü için nasıl bir sıralama yapmalıyım?



  • Maddi imkanın varsa sıralaman güzel marmara ızmir anadolu falan düşün.Illa ankara diyosn eğer bence yıldırım beyazıt yaz kafan rahat olsun vakıf üniversiteleriyle uğraşma derim benim fikrim bu şekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c_green_1907

    Maddi imkanın varsa sıralaman güzel marmara ızmir anadolu falan düşün.Illa ankara diyosn eğer bence yıldırım beyazıt yaz kafan rahat olsun vakıf üniversiteleriyle uğraşma derim benim fikrim bu şekilde


    teşekkürler cevabın için,ankara dılı düşünmüyorum.

    Başka fikri olan?
  • özelde bursluları ezme durumları oluyormuş ama kendi şehrin olduğu için pek sorun olmaz heralde.bursu kesmeyecek olan üniversiteleri tercih et ilk önce bence
  • Yıldırım Beyazıt yanlış bilmiyorsam Çubuk'a taşınacak. Taşındığı zaman hergün oraya gidip gelebilecek misin, bence bunu göz önünde bulundur.

    Çankaya'nın taşınacağını biliyorum ancak Hukuk hariç tüm fakülteler gidiyorsa, Balgat'taki yerleşke baya bir sıkıcı olabilir.

    Turgut Özal ise, ben olsam hiçbir bölümünü tercih etmezdim.


    Derecen gayet güzel aslında başka okullar olmuyor mu? Ek Not: Vakıf okullarında bursluların ezildiği falan yok, şehir efsanelerini aşalım artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan26 -- 3 Ağustos 2011; 13:06:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslan26

    Yıldırım Beyazıt yanlış bilmiyorsam Çubuk'a taşınacak. Taşındığı zaman hergün oraya gidip gelebilecek misin, bence bunu göz önünde bulundur.

    Çankaya'nın taşınacağını biliyorum ancak Hukuk hariç tüm fakülteler gidiyorsa, Balgat'taki yerleşke baya bir sıkıcı olabilir.

    Turgut Özal ise, ben olsam hiçbir bölümünü tercih etmezdim.


    Derecen gayet güzel aslında başka okullar olmuyor mu? Ek Not: Vakıf okullarında bursluların ezildiği falan yok, şehir efsanelerini aşalım artık.



    biraz açabilir misin burayı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trotsky -- 3 Ağustos 2011; 13:17:13 >
  • Taban puanları çok çok düşüktü diye hatırlıyorum, konumu kötü, burs durumunu kendin belirtmişsin. Kampüs gelişimi de olmayacak anladığım kadarı ile. Bir de bu üniversitelerin maddi gücü çok önemli. Turgut Özal Düşünce ve Hamle Vakfı kime ait, maddi gelirleri ne yönde, kim ne diye desteklesin? Önümüzdeki 30-50-100 sene boyunca üniversiteyi destekleyecek güçleri var mı, yoksa 3-5 sene destekleyip sonra öğrenci gelirleri ile kendini döndüren bir üniversite mi oluşturma planındalar? Bunları sorgulayınca bu üniversitenin geleceğini parlak göremiyorum açıkçası.

    Tekrardan belirteyim, üstte yazdıklarım kişisel fikirlerim olup, polemik yaratma amaçlı değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslan26

    Taban puanları çok çok düşüktü diye hatırlıyorum, konumu kötü, burs durumunu kendin belirtmişsin. Kampüs gelişimi de olmayacak anladığım kadarı ile. Bir de bu üniversitelerin maddi gücü çok önemli. Turgut Özal Düşünce ve Hamle Vakfı kime ait, maddi gelirleri ne yönde, kim ne diye desteklesin? Önümüzdeki 30-50-100 sene boyunca üniversiteyi destekleyecek güçleri var mı, yoksa 3-5 sene destekleyip sonra öğrenci gelirleri ile kendini döndüren bir üniversite mi oluşturma planındalar? Bunları sorgulayınca bu üniversitenin geleceğini parlak göremiyorum açıkçası.

    Tekrardan belirteyim, üstte yazdıklarım kişisel fikirlerim olup, polemik yaratma amaçlı değildir.


    evet daha önceleri ben de senin gibi düşünüyordum ama içini gezdikten sonra fikrim değişti gibi.

    teşekkürler cevabın için..
  • ya söylemeden edemicem puanına yazık deil mi nden ankara dışı yazmıyosun bari anadolu yaz o yakın ankaraya. özellerde hukuk okuma heleki bu saydıklarında. bu sıralamayla çok yazık yani..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L.E.Y.L.İ

    ya söylemeden edemicem puanına yazık deil mi nden ankara dışı yazmıyosun bari anadolu yaz o yakın ankaraya. özellerde hukuk okuma heleki bu saydıklarında. bu sıralamayla çok yazık yani..


    öyle olucak ama babamın mevcut rahatsızlığından dolayı şehir dışına gitmek istemiyorum..
  • anladım geçmiş olsun..
  • bende ilk başta turgut özal yazmıcaktım gezdikten sonra benimde fikrim değişti bende turgut özal hukuk yazdım tam burslu ve yüzde 50 :D akademik kadrosuda baya iyi.
  • Ufuk Üniversitesi'ni araştırdın mı?
  • Başkent,Ufuk onlara bak ama sıralamana yazık ediyorsun...
  • Kardeşimde hep hukuk yazdı, yıldırım beyazıt yeni açılmış bizimde pek bi bilgimiz yok, taşınacak denmiş başka bilgisi olan varmı?

    Ankara dışına çıkma imkanın olsa çok güzel yerlere gidebilirsin.
  • bilkent %50 iktisat yaz bahsettiğin unilerin hukuklarından daha iyidir olmadı baskent yaz ama ordada %50 yok %25 13000tl falan oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonny Corleone

    bilkent %50 iktisat yaz bahsettiğin unilerin hukuklarından daha iyidir olmadı baskent yaz ama ordada %50 yok %25 13000tl falan oluyor


    %25 13bin mi? soygun bu resmen. napıyolar anlamadım ki o para karşılığında
  • cevap yazan herkese teşekkürler..

    1.gazi hukuk
    2.ybü hukuk
    3. turgut özal hukuk
    4. çankaya hukuk

    şeklinde yaptım tercihlerimi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.