Şimdi Ara

Hangi GTX 1080 Modeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.Amazon.de'den GTX 1080 almayı düşünüyorum.Fakat EVGA dışındakilerin sanırım uluslararası garantileri yok ve sorun teşkil edebilir.
    https://www.amazon.de/gp/product/B01GAI64GO/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

    Bu model üzerinde yoğunlaştım şuan.551 euro gibi bir fiyata geliyor.Sizce hangi modeli almalıyım ? 2300 civarı bir bütçe var.Önerilere açığım.



  • Uluslararası garantiye gerek yok. Amazon.de, hangi kartı alırsanız alın 2 yıl garanti veriyor. Aynı siteden Msi Gtx 1080 Sea Hawk X satın aldım. Tavsiyem soğutması iyi bir kart alın. Gtx 1080 güçlü olduğu kadar ısınan da bir gpu. Tek kart olarak kullanacaksanız Phonix GS yada GLH veya Palit Gamerock tercih edebilirsiniz. İki kartın da soğutması oldukça başarılı. Msi Gtx 1080 Gaming X de iyidir.
  • Evga ftw hybrid, msi sea hawk x ürünler hava soğutmalara göre daha düşük sıcaklıklarda çalışabilen başarılı ürünler. Hava soğutmalı kısımdada en iyilerinden bir tanesi aorus yanlış bilmiyorsam.

    Birde Tr gönderimi olmayan ürünü nasıl getirceksiniz, bende ekran kartı arayışındayımda çoğu ürün Tr gönderimli olmadığından çok az seçenek var gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk sarı

    Evga ftw hybrid, msi sea hawk x ürünler hava soğutmalara göre daha düşük sıcaklıklarda çalışabilen başarılı ürünler. Hava soğutmalı kısımdada en iyilerinden bir tanesi aorus yanlış bilmiyorsam.

    Birde Tr gönderimi olmayan ürünü nasıl getirceksiniz, bende ekran kartı arayışındayımda çoğu ürün Tr gönderimli olmadığından çok az seçenek var gibi.

    Hocam en son ekrana kadar gidiyor o gönderilmiyor yazanların çoğu.Sipariş verilebilirler yani.MSI ve diğerleri nasıl ürünler acaba ? Diğer arkadaşın söyledikleri de iyi gibi bakıldığı zaman. Bir de Black Friday falan beklemeli mi yoksa şimdi alınabilir mi ki ?
  • cnerercan kullanıcısına yanıt
    Hangi ürünü sepete ekleyip adresi seçtiğimde sorun var diyor. Anlamadım açıkcası pek.

    Ekran kartlarında msi, evga, asus, gigabyte bilindik markalar. Benim favorim EVGA aralarında. Ne kullanıyorsun dersen şuan msi var.

    Black fridayi beklemek size kalmış aslında, daha önce ihtiyacım olmadığından hiç takip etmedim ama hoş indirimler oluyormuş duyduğuma göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.