Şimdi Ara

'Hangi Class PvP'de Daha İyi?'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu soruya hergün maruz kalıyorum. Eminim aranızda da bu tarz soru yöneltilmiş olanlar vardır. Whisperdan, guildden veya duel ortamında direk soruyorlar. Yerli yabancı herkes.
    Burada da bu tür düşünenler varsa soruya geçeyim. Soranlara kısa cevap veriyorum. "Hangi classtan veya specten zevk alıyorsan onu oyna." Bu cevap insanları tatmin etmiyor ama işin özü bu.
    Buff-nerf gelip geçici şeyler arkadaşlar. Şuan PvP'de diş söktüren class belki de gelecek ay yokları oynayacak. Bu tür OP class durumlarına kanmayın. Örneğin 2 ay önceki Mop'un retri paladini ne kadar az korkuluyorsa şimdi o kadar korkuyor insanlar. Retri'lerin çok iyi oynadıklarından değil bizzat karakterin OP olduğundan. Wing aç, 2 tuşla burst at, bitti. Diğer classlar cd takip edip, proc denk getirirek oynasa bile retri'nin gözü kapalı yaptığı dps'e ulaşamıyor.
    Sorun da tam burada. Class > skill mevzusu. Sizce iyi oynuyan mı yenmeli yoksa OP olan class mı? Bir şöyle birşey soralım; Bunca yıllık WoW PvP'sinde ne zaman denge görüldü? Hep bir zamanlar bazı karakterler OP idi. WoD'un başlarına Retri Paladin, Frost Dk gibilerini sayarsak MoP'a genel bakarsak çoğu healerler OP'idi. Hatırlarsınız Bg'lerde hangi tarafta daha çok healer var ise kazanırdı o taraf. Ölümsüzdüler, mana bitmezdi. Instant heal ve CCleri vardı. Symbiosis ve void shift gibi abartı speller vardı. WoD'da biraz ayar çekilince bakın forumlarda nasıl ağlıyorlar. Daha da eskiye gidersek enchanment shamanların plate giyip ağlattığı dönemleri hatırlayan olucaktır. Gene gelen nerf ile blizzard sitelerini ayağa kaldırmışlardı ama nafile.
    Diyeceğim şudur, eğlencenize bakın, zevk aldığınızı oynayın. Bir karakter sırf OP diye kasmayın. Rotasyonundan sıkılmadığınız, her ayrıntısına kadar söküpte zevk aldığınız classı seçin.
    Level kasıcaksanız "OP olan karakteri kasayım" diye düşünmeyin.
    Bunları yazıyorum ama kimse böyle düşünmüyor anlaşılan. Sw ve orgimmar önü Dk ve paladinlerle dolu. Ardından da SPriest'ler... İnsanlar yenmeyi keyif olmaktan öte görüyorlar.
    Kastığım warlock var. Yenildiğim her duelde "affi oyna" diyorlar. Ben ise destro her ne kadar nerf yemişte olsa oynamaktan keyif alıyorum. Burning Crusade'den beri en güçlü affi dönemi olduğundan yıllırdır destro oynamış insanlar birden affi'ye dönmüş. Dot diz, drain life spamla- win şeklinde geziyorlar. Sadece OP diye. Üzücü gerçekten.
    Bu örnekten yola çıkarak tüm karakterler için söyleyebilirim. Cidden brewmaster gibi tank speci PvP'de görmek can sıkmıyor mu? 80k absorb açıp 55k vuruyor diye karakteri açtığı ilk günden Windwalker oynayan tipler brewmaster oynuyor.
    Sizler ne düşünüyorsunuz? Forum daha çok OP karakteri sevip yenmekten haz mı alıyor yoksa mütevazi oyunuyla iyi günde kötü günde karakterine bağlı kalan oyunculara mı sahip? Merak ediyorum bu tarz insanlar ne kadar çoğunlukta?

    edit: imla. Mobilden yazdım, mazur görün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 17 Aralık 2014; 2:37:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Mage kassınlar. TBC nin ilk sezonundan beri hep en çok glad veren class oldu. Combat rogue nin 12 saniyelik stunda çok saçma. Her classtan 2 3 cc alıp rogun cc lerini aynen bırakmışlar. Combat rogue compları direk trinketi kullanana smoke atıp dalıyor hiç birşey yapamıyorsun
  • Blizz'in yerinde olsam specler arasındaki DPS farkını ortadan kaldırırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 17 Aralık 2014; 22:07:32 >
  • En temizi mage. Herkes nerf yer sallanır mage yerinde sabit kalır. Forumlarda nerf yedik diye ağlanmalarına aldanmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destodan keyif alma kısmına kadar iyiydi. Destodan nasıl keyif alıyonki kardeş. Paladinin rangedı. Bu işin şakası tabi, lock oynuyom ama bikere bile desto oynamadım kanredathı kesmek için kullandığımın dışında, uzaktan bakınca çok zevksiz geliyor.
    bende lockum da Demo oynuyom bende babada hep affli oyna diyorlar, Demo kadar zevkli hiç bişi oynamadım daha oyunda.
    Değişmeyen tek şey mage,Warrior her zaman op.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lokomatif Portakal kullanıcısına yanıt

    Destro'da sevdiğim kısım özellikle WoD'da cast yapmanın zorluğu. Fakat o boşluğu bulduğun zaman gayet iyi dps çıkıyor. Yani "Incinirateincinirateincinirate - Chaos bolt" gibi sıkıcı rotasyonda oynamıyorum. Kite atmak ve crowd controlü becermek ayrı bir zevk benim için. Affi'yi de severdim ama gerek talent gerek perkler ile çok kolay oynayış gelmiş. Drain life'a glyph - talent ve ayrıca perk getirmişler. Tek tuşla 15k hp çekiyorsun. Haunt'a perk + talent vermişler, dps fırlıyor. Oynayış baya kolaylaşmış, sıkıldım oynarken.

    Main olarak WoD'a kadar hep Mage oynadım. Haklısınız dps de ve pvp'de hep üstlerde yer bulabilmiş bir class. Gayet zevkli. WoD'da da en kısa sürede kasıcam mage'imi.
  • Katılıyorum dediğine önemli olan RP kısmı bence de , karakteri severek ve bağlanarak oynama

    ben mesela hep paladindim hala da öyle main olarak paladinim

    ama onlar disinda oynadigim daha dogrusu daha level alma asamasindalar bi kac sevdigim irk class kombinasyonu var

    Orc- Warrior (fury)
    Orc- Warlock (demon)
    Tauren- Dudu ( rest)
    Tauren - Warrior ( prot)
    Human- Rogue ( subt)
    Human- Mage ( arcane)
    Human- Paladin (retri)---- main

    yalnız yazarken farkettim benim liste uzayacak burda kesiyorum o yuzden , bu lanet olası oyun zevkli malesef baya :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nstbdmn -- 20 Aralık 2014; 2:56:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katiliyorum Benimde mainim sadece mage olmustur. Hic bir siniftan almiyorum mage oynarken aldigim zevki. Holy power muhabbeti gelene kadar Ret. Pally de alt karakerim olmustur.Artik pek oynamiyorum.
    Hos Op siniflarla ortalarda bicer dover gibi dolasmakta zevkli oluyor. Yalan yok. Selfless healerin,sacret shieldin Op oldugu zamanlarda Bglarda ret oynamak guzeldi bence. :) Benim gibi altholicler icin pek sikinti olmaz Op olani kasmak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel yazmışsın ya, malesef ki öyle.. Wotlk sonundan beri rogue oynuyorum. Cata'da op'tu mesela rogue, ambush backstab ölümüne crit vuruyordu. Mop'da dövdüler rogue'u mesela şu anda da (kesin itiraz edilecek ama doğrusu bu) pek iyi sayılmaz. Rogue işlevsel bir class pure dps classı değil zaten diyorlar ama en azından cp builder biraz bufflayabılirler..
  • Pvp de rogue ıle oynarım sadece umrumda degıl ne oldugu kıstırdım mı bırını affetmem dk mıs warrıormus aldırmam dalarım yatarsam gene onu bulur yıne saldırıırım oyundakı butun pvp ıtemlerı toplarım dunya 1. olsa ne olur olmasam ne olur keyıf alıyorum ben oyundan bı bunun ıcın para verıyorum yatsamda keyıf alıyorum arathı basınde lumber den bs ye once roketı cakarım sonra parasutu gorurler benı bı ınvıs atarım bs de bı gergınlık saga sola kaymalar bu bıle bana keyıf verır gerısı bos benım ıcın :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

    Mage kassınlar. TBC nin ilk sezonundan beri hep en çok glad veren class oldu. Combat rogue nin 12 saniyelik stunda çok saçma. Her classtan 2 3 cc alıp rogun cc lerini aynen bırakmışlar. Combat rogue compları direk trinketi kullanana smoke atıp dalıyor hiç birşey yapamıyorsun

    En çok glad veren classın mage olduğuna kaynak gösterebilir misin ? Ben olmadığına dair gösterebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ufo Tepen Masum Atlı

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

    Mage kassınlar. TBC nin ilk sezonundan beri hep en çok glad veren class oldu. Combat rogue nin 12 saniyelik stunda çok saçma. Her classtan 2 3 cc alıp rogun cc lerini aynen bırakmışlar. Combat rogue compları direk trinketi kullanana smoke atıp dalıyor hiç birşey yapamıyorsun

    En çok glad veren classın mage olduğuna kaynak gösterebilir misin ? Ben olmadığına dair gösterebilirim.

    Gösterebilirim demek yerine koysaydın da baksaydık keşke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.