Şimdi Ara

Hangi bolumde okursaniz okuyun, hangi unide olursaniz olun Uni okumanin 1 kurali var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
4
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • O da zaman yonetimi. Universite tamamen zaman yonetimi ile alakali bir olay. Kimse sizi bir sey yapmak icin ittirmeyecek, kendinizi disipline etmeniz lazim.Hayatta sizin icin onemli olan sey ne ise zamaninizi ona kanalize etmeniz lazim. Ama bu bayaa zor bisey, hele benim gibi dikkati cabuk dagilan biriyseniz. Yani kendiniz icin onemli olan seyin ne olduguna karar verin (ki bu da hic klay bisey degil) Daha sonrasinda bunun icin rotanizi cizip 4 veya 6 senenizin iskeletini oturtmus olun.Bu iskeleti saglam kurmak sizi cok cok one gecirecektir.




  • Ben 17 yaşıma kadar at gözlüğü takmış kafamı kullanmayan gençlerden birisiydim. Sabahtan akşama LOL oynardım. 17 yaşımda bir şeyleri fark etmeye başladım, kendime ciddi anlamda çeki düzen veriyordum ki pandemi geldi falan derken eskisinden daha iyi de olsa boş geçti son senem de. Ama üniversiteye öğrenmeye gidiyorum ben. Vizyonum okumaya gelmeyene işkenceli idam.

  • Bunu bence forumdaki çoğu kişi biliyordur ama sizin de yazdığınız gibi istikrarı sağlamak zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aslında eğitim hayatının tamamı ıcın geçerli hadi ilkokulu geç ondan sonra direksiyon tamamen sende eğitim hayatını da geç yasadıgın hayatın tamamı bununla ilgili zaten su ana kadar ıyı yonettım bundan sonra da aynı sekıl devam ederim ınsallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okullar başlayınca tüm boş aktiviteleri bırakacağım. Ankara'ya gelince küfürü bırakacağım, dedim ve bıraktım. Aynısı o zaman da olur umarım. YKS senesinde bile eşşeklik yaptım, gittim son 6 ay 3-4 saat çalıştım. Anime izledim, shipost sayfalarında dolaştım, forumlarda dolaştım, oyun oynadım vb. ama üniversitede Ben 2.0 olmayı hedefliyorum.

  • tek kural, kimseye bahsetme

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam kazanırsanız boşverin ne gerek var daha değişmeye

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

    Ben 17 yaşıma kadar at gözlüğü takmış kafamı kullanmayan gençlerden birisiydim. Sabahtan akşama LOL oynardım. 17 yaşımda bir şeyleri fark etmeye başladım, kendime ciddi anlamda çeki düzen veriyordum ki pandemi geldi falan derken eskisinden daha iyi de olsa boş geçti son senem de. Ama üniversiteye öğrenmeye gidiyorum ben. Vizyonum okumaya gelmeyene işkenceli idam.

  • Gerek yok, son seneye kadar eğlencenin dibine vurun. Son sene ücretsiz uzun dönem staj bulun.
    Bu iş tamamdır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üniversiteyi diploma için okumayın. Üniversiteyi bitirdiğinizde size nasıl bir faydası olacak onu düşünerek adımlarınızı atın. Sadece okula gidip gelmekle yetinenlerden hayatta bi mok olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençliğinizi yaşayın birdaha yaşayamayacaksınız çünkü amerikada 16 yaşındakiler araba alıp üleyi geziyor avrupada 10 euroya uçak bileti bulup yada flixbus ile bütün avrupayı sınırsız vizesiz geziyorlar ülkedeki gençlerin derdi bitmiyor zaten işe girince bunalcaksınız bari üni hayatı yaşayın olduğu kadar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 25 Ağustos 2021; 22:36:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.