Şimdi Ara

Hangi ADC Pyke'ı yanına ister ki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünkü yaptığım maçlarda karşıma 3 defa Pyke geldi. Şuanda her nekadar karaktere hakim olunmasa da, Destek rolünde çok iş yapacağına inanmadığım bir şampiyon. Özellikle karşısına bir Leona, Taric gibi tank ve kitle kontrolü olan karakterlere karşı oldukça başarısız kalacaktır. Ayrıca defansı berbat durumda, 3 wuruşluk canı war diyebiliriz.

    Çok iyi kullanan kişiler tabi ki iyi işler yapabilir ama karşısında ki destek tank ise eriyip gidecek bir yapıya sahip olduğunu düşünmekteyim.

    Ayrıca konuyla alakasız ama Türk serverının gerçekten suyu çıktı. Toplumumuz ne hallere geldi arkadaşlar ya. Bir oyun için inanılmaz küfürler yazılıyor, söyleniyor. Bunu yapanda yaptıranda suçlu bana göre... Türk serverında ki kişiliksiz, saygısız hareketler gelecek ve şimdiki neslin ne kadar kötü yetiştiğinin ve insanların birbirine ne kadar düşman olduğunun göstergesi. Bu tür olayları yaşadıkça görüyorum ki, artık birlik beraberliğini kaybetmiş, insanlığı bitmiş, başkalarının yaptığı oyunlarla kafayı yemiş, birbirimizle kavga eder bir toplum olmuşuz.

    Sanal ortamda mükemmel oyun oynasan ne olur, Saygı ve sevgin olmadıktan sonra.!



  • Zaten heronun önerilen buildi full zırh deşme,suikastçı mi,destek mi belli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kere jung denedim. Ormanı seri dönemiyor. Saldırı animasyonu yavaş. Q su ana canavara tam hasar verip yanındakilere %50 vuruyor. Kısaca sejuaniden bi tık daha hızlı dönüyor ormanı. Elektrik rünüyle oynadım. Diğer rünlere pek vaktim olmadı denemeye. Ancak niyeyse saldırı hızı pyke bence daha işlevsel olabilir sanki. Deneyemedim henüz.


    Gözlemlerime göre; Evet canı az ama e si düzgün kullanılırsa irelia gibi baya işlevsel kalıyor. Üstelik aşırı bir ms si var. kaç kere ölümden döndüm bilmiyorum çok mobil skillerinin mana oranı çok az. Ancak ormanda falan bi rengarla kha zixle karşılaşırsa tek yer gibi geliyor.

    Support olarakta bence Blitz gibi Killer support sınıfında. Yani karşıda soraka nami gibi pickler görünüyorsa almak daha cazip.
  • Pyke denemeye daha vaktim olmadı deneyince gözlemlediklerimi buraya uplarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defansı nasıl berbat durumda?
    Hangi ADC Pyke'ı yanına ister ki?
    Hangi ADC Pyke'ı yanına ister ki?
  • Neden support rolünde hala anlamış değilim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O hero support değilki ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün denedim önerilenlerdeki tek sup itemi başlangıç eşyası gerisi draktar falan sdcsini koruyamıyor skillerini attıktan sonra tekrar kullanması uzun sürüyor ama w su çok iyi tiviç gibi sinsi sinsi gidip dalabiliyorsunuz onun dışında u atmak için illa o sınırın altına inmesine beklemeyin 1-2 milim kaldı mı basın animasyon olana kadar yanınızda ki adam o canı indiriyor zaten şu anda gözlemlesiklerim bu kadar ama w sunu çok sevdim ve pasifi sizi baya lanede tutuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Support rolünde oynaması için bütün gerekli şartları karşılıyor.
  • saçmalıktan ibaret bir hero.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 2 Haziran 2018; 0:1:2 >
  • 3 oyun jungle oynadım 1. ve 3. oyunda ad kastım 2. oyunda tank kastım. Jungle da tamamen işlevsiz kalıyor yavaş jungle dönüyor ganklerde hata yaparsanız tek yiyorsunuz skill cd leri çok uzun. Jungle da can dolduran pasifi kullanamıyosunuz.

    Tank kastığımda daha çok verim aldım. Pasifinde can itemi aldıkca ad geliyor. 400lük hp veren itemi aldığınızdada 14 ad veriyodu yanılmıyorsam. 3 4 item tank alıp 1 item karabalta vs alındığı zaman daha çok iş yapar diye düşünüyorum.

    Bence support yada jungle değilde top lanede kaynın kırmızı versiyonu gibi oynanabilir
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Pasifinden dolayı 6 tane warmog çıksan bile can gelmiyor. Can vladın pasifine benzer bir şekilde saldırı gücüne dönüşüyor ki burda fark canın eklenmemesi
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    Aksini iddia etmedim.
  • Gerçekten leş ötesi leş bir çar olmuş. Bi halta benzemiyor. Normalde ilk çıkan çarlar güçlü olur bunda o da yok. Unutulur gider yakında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence özellikleri itibariyle farklı değişik bi hero olmuş. Zamanla çözüldükçe daha verimli kullanılacaktır.
  • şimdilik gorunmez oluo nehirden gank gelmesi disinda bir sey gormedim. 5 oyun oynadim hepsinde de kazandik. sadece 7. levele kadar falan lanede rahatsiz ediyor ganklarla onun disinda alakasiz useless bir sey...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de yakında nerf te gelince kenera atılıp unutulacak herolar kervanına katılacağını düşündüğüm bir şampiyon olarak görüyorum. Sanki adamlar oyunuu her yoldan suikastci yapmak istiolar gibi duruor. Desteğe bile suikastci gibi hero koydular. Tank şampiyonlar veya janna, soraka, nami gibbi adc koruyan suplar uzun süredir gelmiyor daha çok hızlı ölebilen ve öldürebilen şampiyonlar oyuna katılmakta.
  • sandıktan çıktı açtım spamlamaya başladım. şampiyonu beğendim. genel olarak dengeli bir şampiyon tabi prolar oynadıkça metada yerini belli eder. blitzcrank - leona - nautilus gibi supportlara benziyor.

    ultisini baya beğendim. eğer alan hasarı iyi bir takımdaysanız tüm rakibe bitirici hamle yapabiliyorsunuz, penta atmaya çok müsait bir şampiyon. skillseti beğendim.

    eksileri neler? q atarken odaklandığınızda üstünüzde yazı çıkıyor ve rakibiniz sizden kaçmaya başlıyor. blitzcrank, thresh, naut gibi suplardan ayıran en büyük özelliği bu.

    e ile çoklu stun atmak için rakibin içine girmeniz gerekiyor, kırılgan bir şampiyon olduğu için rakip bunu avantaja çevirebilir.

    ultisinin hasarı seviye arttıkça artıyor, base hasarı biraz fazla gibi.

    bir de ultisine öleceğini rakiplerin de görmesi lazım bence. kesin ölecek rakibin can barının değişmesi şampiyonu baya kolaylaştırmış. yakında scriptlerde olduğu gibi kalista e 'sine de böyle birşey getirirlerse şaşırmam. (kullananlar bilir eğer e çekeceğiniz zaman rakip ölecekse can barının üstünde %100 yazıyor ve script otomatik çekiyordu mızrakları :))

    düşük eloda baya iş yapıyor adc kötü de olsa, silver eloda lux-brand tercih eden birisi olarak bu şampiyonu tercih ediyorum artık

    op.gg:http://tr.op.gg/summoner/champions/userName=what%20the%20dodge



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_31 -- 6 Haziran 2018; 2:9:17 >
  • Bence lole böyle saçma herolar getirdikçe oyun bozuluyor pyke hiçbir kaynaktan azami can alamaz ne demek ya böyle oluncada çok rahat eriyor hiç güzel değil bence.
  • Hayatımda oynamayacağım şampiyonlar listesinde. Gereksiz, destek bile olmayan bir şampiyon, koridorda avantajsız bilen bir destek oyuncusu yaklaştırmaz zaten. Resmen destek oynamak istemeyen veletlere Lux'a alternatif olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.