Şimdi Ara

Hamile Kadının Aracına Saldıran Trafik Magandaları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
1
Favori
43.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
678 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Suriyelilere felan ayıp tutuyoruz da biz de buyuz işte. Türk toplumunun en az yarısi bu videodaki orangutanlar gibi işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulcelik B kullanıcısına yanıt
    Kurulurken zaten onları taklit amaclı kurmuşlar. Daha önce de mahkemeliklermis zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://tr.foursquare.com/v/seydioğlu-pasta-cafe-restaurant/5911fdc9d8096e7aecbf11dc https://www.zomato.com/tr/istanbul/seydiolu-baklava-kaynarca/reviewshttps://www.facebook.com/unsupportedbrowser

    Gerekli sosyal medyalardanda sesinizi duyurabilirsiniz, lütfen tepkinizi gösterin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnakc -- 9 Temmuz 2019; 13:1:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okeanos_1

    Kim cezaevinde doğum yapıyor Allah aşkına. Kaynak neresi söyle bakayım. Linçi önleyeceğiz diye sallama bilgi paylaşmayın. Çocuk belli bir yaşa kadar annenin isteği ile annenin yanında kalır. Bu süt ve gelişimi açısından zaten zorunlu bir durum. Bu mu yanlış olan? Hamile olan kimse de göremezsin cezaevinde. Ev hapsi veriliyor. Ayriyeten cezaevine melekleri atıyorlar sanki. Kadın suç işlemiş, ne yapacaklar, çocuğu var diye aramızda mı gezecek. Şu ülkede birileri linç edilecekse onlar da magandalar olmalı. Video var açık açık. Neyi linç etmeyeceğiz. Ne bu karın ağrın sen onu söyle..
    Arkadaş bir ülkede bir kanun varsa bu kanun keyfiyete göre uygulanabilir mi?
    Çocuk 6 ay olana kadar tutuklama ertelenir maddesi dururken daha neyi savunuyorsun.

    Ayrıca tutuklu/hükümlü farkını, tutuklamanın istisna olduğunu, bir kişinin Yargıtay onaylayana kadar suçlu bulunamayacağını, yargılama tamamlanmadan suçlu değil şüpheli olduğunu MEDENİ ülkelerde ki MEDENİ insanlar bilir.

    Ayrıca ev hapsi, kelepçe kontrolü gibi bir sistemin olduğunu da bilir.https://eksisozluk.com/elleri-kelepceli-dogum-yapmak--6001903https://ozgurmanset.net/elleri-kelepceli-dogum-yaptirildi/https://www.youtube.com/watch?v=urJ9bjdI9w0&feature=youtu.be&t=224 https://twitter.com/tutsakbebekler

    Ayrıca bu baklavacı adamların yaptıkları suçtur ve cazalandırılması için kamuoyu oluşturlması da doğru birşeydir. Ben insanların genel olarak insan hakları ve hukuktan yana tavır almak yerine sürü halinde linç girişimlerini eleştiriyorum.

    Doğum yapan kadını tutukluk durumu kanunen belli iken bu konu hakkında aksi beyan etmek yobazlıktır. İsrail Hapisanelerin'de kadınlar var, Çin Uygur Türkmenlerine işgence ediyor deyip yanı başındaki zulmü görmemek cahilliktir.




  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    çok haklısın kardeşim.kefeni yırtıp 155 i çeviririz artık
  • kimsede dememişki seydioğlu baklava zincirlerinin sahibi eski model c3'e mi biniyor

    Edit: c4 bile değilmiş c3 müş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vril -- 9 Temmuz 2019; 13:39:31 >
  • Getireceksin şeriatı bak bir daha böyle bir olay duyacakmısın. Adı yeter adı. Allahtan korkmazlar ama kanunlarından tırsar böyle kanı bozuklar.
  • Nefsi müdafaa derken adam öldürmeye teşebbüsten içeri girerdim mi demek istediniz herhalde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazıklar olsun dediğim bir durum daha... Yani ayagını kasaya vurarak eline ne geçiyor dayınınanlamış değilim. şiddet yanlısı insanlar iflah olmaz. Ha dövülür mü dövülür. Ama en son çözüm yoludur. Yazık kadına ya. Empati kurup bunların annemizin, eşimizin başına gelebileceğini düşünerek cezai işlemlerin oluşması için çalışmak gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmer23s

    Getireceksin şeriatı bak bir daha böyle bir olay duyacakmısın. Adı yeter adı. Allahtan korkmazlar ama kanunlarından tırsar böyle kanı bozuklar.
    Eğer şeriat kanunları olsa nüfuzlu insanları bu gibi mecralarda tartışacağın ortam bile olmaz, İslam'ın hüküm sürdüğü ülkeler en iyi örnek. Cumhuriyet öncesi dönemden de çok sayıda örnek veririm, fırsat bu fırsat deyip monarşi propagandası yapma bu insanlar zaten demokrasimizin zayıfladığı AKP döneminde böyle şımardı, şimdi bas git.
  • Bu tür davranışlarda bulunanlara önce para cezası, sonra ehliyete el koyma sonra gerekirse iptal ve sonra da aracı trafikten men cezası vereceksin. Ha bu tür davranışlara kalkmayı aklından geçirenler "ya başıma ne gelir ben cezanın altından kalkamam" diye düşünüp belki vazgeçer. Ha vazgeçmedi mi ehliyetinden arabasından olur sonra "ben ekmek paramı arabamla kazanıyorum, arabam benim herşeyim, aileme nasıl bakarım" diye ağlayarak hayatına devam eder.
  • Milli sporumuz sosyal linç başarıyla tamamlanmış
  • bu ülkede adalet bu kadar işte
    dayın varsa cebinde silahla gezer milletin aracınının kapısını zorlar
    açamazsan da eşşek gibi zıplar durrursun
  • Beyler biyolojide tıpta " Kendi bokunda boğulma diye bir şey vardır"

    bakteriler virüsler amipler tenyalar canlı bir organizmayı istila ettiklerinde eti sütü bol görüp devamlı üremeye başlarlar , sonra başka tür istilacılarda buraya gelir en son bu istilacılar önce birbirlerini yemeye başlarlar sonra kendi boklarında zehirlenip ölüp yok olur giderler

    bu tip maganda versiyonlarınında çoğalması üremesi sayılarının artması şart!

    bunlardan istanbulda 3 milyon tane olsa hergün birbirlerini vuracaklar hergün eksilecekler.. Enson Devlet insaf eder hakkaten bunlar çakalmış der hepsini içeri alır ömür boyu

    öyle arabaya kendini kitleyip feryat etmekle 1000 yıl çözülmez bu iş (Mikrobu mikropla öldüreceksin)

    Devlet-Kanun ücretsiz almış (raporlu )

    polis tanıdık

    kimi kime şikayet ediyoruz.....
  • LLithya kullanıcısına yanıt
    üstelik baklavalarında pancar şekeri mi yoksa mısır şurubu şekeri mi kullanıyorlar?O bile belli değil!
  • Adamın bıyığından belli kalitesi
  • Empati yapmaya çalışmıştım ben de dün; belki bilmediğimiz bir öncesi vardır olayın diye ama şu alttaki videoyu gördükten sonra bunların hepsinin aynı tip olduğunu bir kez daha anladım. Adamın tipi aynı şu videodaki herif; tipini meymenetini s.ğim:






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 9 Temmuz 2019; 18:44:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    İş adalet sistemine değil de lince kalmışsa bu, ülkenin ayıbıdır. Bence başarıyla tamamlanan bir şey yok. Bu sığır yine birilerini silahla tehdit edip yine birilerine saldıracak. Çünkü bu tip sığırlara adalet sistemi gerekeni yapmıyor. Bilakis bu yaratıkları birileri kolluyor. Cesaretleri de buradan geliyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celades

    Bunların cezasını kanundan beklemek çok yanlış. Temiz bir linç adaleti sağlamış olur.
    katılıyorum.Devlet ceza vermiyorsa halk vermeli..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.