Şimdi Ara

Halı Yıkama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her zaman kaliteli ve güvenilir hizmet prensibi ile faaliyet gösterdiğimiz halı yıkama sektöründe profesyonel şekilde faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Halı yıkama sürecinin halının tamamen temizlenip içerisinde barınan mikropların tamamen öldürülmesine yönelik yapılması gerektiğinin bilincindeyiz. Bu anlamda kullandığımız özel formüller sayesinde yıkama işleminden sonra müşterilerimizin aldığı hizmetten memnun kalmasını sağlıyoruz. Derinlemesine yapılan yıkama işleminden sonra uzun süre halının yıkama ihtiyacının olmayacağını göreceksiniz.

    https://www.hatemyikama.com/ internet sitesini incelediğinizde firmamızın faaliyet alanının sadece halı yıkama ile sınırlı olmadığını göreceksiniz. Firmamızdan halı yıkama hizmetinin yanında koltuk yıkama, stor perde yıkama ve yorgan yıkama alanında da istifade edebilirsiniz. Üstelik aldığınız hizmet karşılığında son derece cüzi miktarda ödeme yapacağınıza emin olabilirsiniz. 




  • Değerli Halı Yıkamacı meslektaşım, öncelikle firmanızın bol kazançlarınızın olmasını temenni ederiz. Biz kimiz ? Biz Çorum'un en prestijli fabrikasyon halı yıkama fabrikasıyız. Çorum Halı Yıkama hizmetimizi 7/24 saat açık olan halı yıkama fabrikamızda vermekteyiz. Çorum Star Halı Yıkama

    35 yıldır halı yıkama sektöründe hizmet veren firmamız 2021 yılında da hizmetlerine aralıksız devam etmektedir.

    Aynı meslek grubunda olmamızdan dolayı fikir öneri ve tavsiyeleriniz için gerek donanım haber üzerinden gerek web sitemizde bulunan iletişim kanallarımız üzerinden bizimle iletişime geçerek görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.



    Halı Yıkama
    Halı Yıkama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.