Şimdi Ara

Halı Silmek Ve Yıkamak Arasındaki Hijyen Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Halı Silmek Ve Yıkamak Arasındaki Hijyen Farkı

    Halımız evimizde en çok kirlenen eşyadır. Bundan dolayı elimizde bez ile kirlenen yerleri silme peşindeyiz.
    Halı silmek ve halıyı yıkamak arasında fark vardır. Halılarımızı sık sık yıkatıldığında yıpranmasına sebep olduğunu biliyoruz. Halı yıkatmamak için lekeleri bir bez ile halının üzerini silmekteyiz. Fakat bu teknik hiç de doğru değildir. Çünkü bez ile silince sadece yüzeyindeki leke gider. İçerisinde tozlar ve kirler kalır. Buda bizim sağlığımıza zarar verir.

    Halı silmek

    Halınızı silince içerisin bulunan toz, kir ve havlar temizleneceği yere daha çok halınızın dibine çökmektedir. Halınızı silme işleminde halınız ne kadar parlak ve güzel gözükse de içerisinde tamamen tozlar ve kirler bulunmaktadır. Tabi ki halınızın üzerindeki parlaklıkta geçici olacaktır. Sağlığınız için hiç de güzel bir yöntem değildir. Halınıza silme işlemi uygularken lekenin çıkması için bastırıldığı zaman halının tüyleri de zarar görmektedir.

    Halı Yıkamak

    Halı yıkama da sulu sistemini günümüzün kadınları çok sık kullanmaktadır. Halı yıkarken kullandığımız fırçalar ile halılarımızı fırçalarken içerisindeki tozlar ve kirler tamamen halıdan ayrılıp su ile gitmektedir. Bu sistem doğru uygulandığı taktirde çok olumlu sonuçlar elde edeceksiniz.
    Halı silmek tercihiniz olmamalıdır. Halıyı yıkama sistemi ile yıkamalısınız. Sağlığınız açısından halı yıkama yöntemini kullanınız. Halınızı sildiğinizde hijyenik olmaz. Halılarınızı yıkadığınızda hijyenik halıya sahip olursunuz.

    Ankara halı yıkama firmamız sizlere bu konuda en doğru hizmeti vermektedir.www.ankarayerindeyikama.com sitemizden iletişime geçebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.