Şimdi Ara

Half-Life: Alyx VR (2020) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
3.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Multiplayer video yapmış:


  • Episode 2`de olduğu gibi sonda zehiri saldılar yine.

  • Sonu çok saçmaydı. Şimdi var olan oyunu mu değiştirecekler. Hiç sanmıyorum. Neden olduğumu biliyorsanız bana yazın lütfen.
  • Mastess M kullanıcısına yanıt

    HALF LIFE 3'ün hikâyesi internette yayınlandığı için sonunu değiştirmek zorunda kaldılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 1 Nisan 2020; 9:11:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne yani. Şimdi 20 yıllık var olan hikayeyi değiştirmek? ben hala borealisi istiyorum hadi değiştirdiler eli yaşıyor sevindim ama asıl hikayeye uzaklaşmasınlar lütfen
  • Ülkede kimsedw vr yok mu, herkes monitörden oynama derdinde.

    Pintilik yapmayin, vr set alin. Oyun oynayan biriyim, cok oyun denemişligim var. Crysis, Doom serileri, gta serileri, bioshock serileri, nba, resident evil, sim yaris oyunlari, call of duty, redalert vs oynamış biri olarak şunu diyorum, bugüne dek oynadığım en iyi oyun. Nokta. 55" oled ekrandan 2k 120 hz de oyun oynuyorum, vr'n verdiği zevkin 1/10unu veremez.

    Vr da oynadığım superhot arizona sunshine, doom vfr, project cars 2 de inanılmaz oyunlar, fakat half life alyx çıtayı uzaya çekmiş. 2d yapmakla uğraşmayın. Para biriktirin ve bir set alip oynayın. Daha ilk sahneyi oynarken ağzım acik kaldi. Resmen o Rusyadaki şehirde kafamda uzaylilar geziyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Return to Monke


    HALF LIFE 3'ün hikâyesi internette yayınlandığı için sonunu değiştirmek zorunda kaldılar.
    3 ün hikayesi neydi yayınlanan?




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **Nightmare** -- 6 Nisan 2020; 17:4:26 >
  • Spoiler içerebilir.

  • Final sahnesi, Türkçe altyazılı:
    https://www.youtube.com/watch?v=NZ2vMEq_5fg
  • sleepingawake kullanıcısına yanıt
    sevgili forumdaş en kaliteli keyif veren set en iyi nerden nasıl almalı peki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mariachi@

    sevgili forumdaş en kaliteli keyif veren set en iyi nerden nasıl almalı peki ?
    En iyi çözünürlük Pimax'ta. Bütçe varsa bu :https://www.pimax.com/products/vision-8k-x?variant=31554031550507

    Windows için yapılanlar da gayet güzel. Daha uygunlar. Bende samsung odyssey var. Valve ve oculus lar fiyatına göre pahalı bence.
  • Bitirenlere beyinlerini eritecek bir müzik bırakıyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 12 Mayıs 2020; 4:4:11 >
  • Ülkedeki VR kullanıcı yetersizliğinden en bomba VR oyununun konusu tutmamış.

    Gelmişken bir kaç funny video bırakayım bari.






  • Bu oyunun konusu neden bu kadar az? Giriş bölümünden çektiğim videoyu atarak canlandırayım bari.

  • Maalesef ülke alım güçsüzlüğünden kırıldığı için burada Alyx tutmamış. Aslında alım gücü de değil insanlar konsol derdinde. Her platformu kullanan biri olarak asıl deneyim VR'da yaşanıyor bana göre. Sadece Alyx değil VR da öyle inanlmaz oyunlar var ki hatta VR'ın kendisi zaten son 1 veya 2 senede o kadar gelişip harika bir teknoloji haline geldi ki şaşırtıyor insanı. Lenslerin panellerin gelişimi, kablosuza geçiş, hareket algılamanın gelişmesi, gelen müthiş oyunlar ile harika seviyede VR'lar ve her gün daha iyiye gidiyorlar. Alyx'te 4-5 saati devirdim. Bende net olarak yılın oyunudur ki Playstation Xbox PC Switch her platformda oynarım ama Alyx bir devrim. HL2'den bir tık daha kötü sadece (HL2'deki o atmosfer bir tık daha iyi yani) ama çok çok benziyorlar kalite olarak. 2004 HL2 kalitesini çizgisini hiç bozmamış Valve bunu gördük. VR ile inanılmaz deneyim yaşatıyor. Bir çok oyun gibi. Her nesne ile etkileşime girmek almak tutmak çevirmek o kadar doğal ve akıcı ki direkt olarak City 17'nin içindesiniz. Nereden bilebilirdik 2004'te HL2'yi oynarken bir gün City 17'nin içine girebileceğimizi. Müthiş bir deneyim. VR'dan sonra nasıl düz ekranlı oyun oynarım bilmiyorum. İstediği kadar grafik yapsınlar (ki VR'daki oyun görselleri sisteminiz de iyi ise müthiş) VR kadar immersive hale gelemezler. İnsanlar parasını haketmeyen konsollarla uğraşadursun asıl oyun devrimi burada yaşanıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Nisan 2021; 6:21:36 >




  • No VR modunda baya ilerleme kaydedilmiş


    Half-Life: Alyx VR (2020) [ANA KONU]SoMNstyoutube
    ****Changelog**** - Improved collissions - UI Improvements & Custom hints - Game story is now more playable - Working pen/draft - Some complex puzzles were adapted to non-vr - Custom items (pipe) - In-Game menu is now working (very important feature) - Panorama is reacting to user input while paused (Only by using in-game menu) - Custom Engine Functions New weapon animations & improvements are coming. Everything still in development and is not final. Animations courtesy of Optimus97 Multitool animation by Quackson Models & UI Icons by Nicklaus Optimus97 Channel's: https://www.youtube.com/channel/UCUeeVDg1NXWwyVvVSlYAeWg Nicklaus Cults3D Page's: https://cults3d.com/es/usuarios/Nicolas_MJ Support me on Patreon: https://www.patreon.com/somnst Fans discord server: https://discord.gg/4GZeMez5pE
    https://www.youtube.com/watch?v=Ji9nuBNwTz4&feature=youtu.be
  • Oculus Quest 2 128 GB almayı düşünüyorum, bu oyun için önerir misiniz? Daha önce hiç VR kullanmadım, nedir nasıl olur kurulumu falan var mıdır hiç bilmiyorum yani. Her türlü fikire açığım Half-Life: Alyx VR (2020) [ANA KONU] 

    SteamVR perofrmance testinde sistemim yüksek performans verdi. Bu VR setlerinin sistem gereksinimleri de varmış galiba ama onlara nasıl bakıyoruz bulamadım.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vcogel -- 4 Aralık 2021; 8:52:9 >




  • Hocam ben eylül ayında Amazon US üzerinden bu cihazdan aldım ve bunu kullanıyorum çok memnunum. Bunun yanına 2 metre USB Type-C kablo ve 3 metre ara usb uzatma kablo aldım. Cihazı kablo ile bilgisayara bağlayıp Steamdan aldığım oyunları oynuyorum sorunsuz şekilde. Cihazdan ise az oyun yükledim arada cihazdaki oyunları oynuyorum. Hafıza sorunu yaşatmıyor ve kablosuz olarak oynamak harika gerçekten. Ama bunun için 6 Ghz modem şart. Ama kablo ile kullanımda bariz grafik kalitesi artıyor ve şarj sorunu olmuyor. Alyx'i full ultra ayarlarda oynuyorum ve kusursuz deneyim bence. Piyasadaki en iyi VR oyunu bu oyun. Sadece bunun için bile alınır bütçeniz varsa.


    Quest 2'de gömülü sistem olduğu için sistem gereksinimi bilgisayara bağlarsanız önemli oluyor. Çünkü Cihaz PC üzerinden yayın ile aktarıyor görüntüyü, kendi sistemini kullanmıyor PC ile bağlandığında. Ama güçlü sisteminiz varsa sıkıntı yaşamazsınız.


    Half-Life: Alyx VR (2020) [ANA KONU]
    Half-Life: Alyx VR (2020) [ANA KONU]
    Half-Life: Alyx VR (2020) [ANA KONU]

    Oyun içinden çektiğim resimler bunlar.

    Ayrıca motion sickness yapma ihtimali var hocam VR cihazların ama zamanla geçen bişey eğer sağlık sıkıntınız yoksa. Tavsiyem almadan bir yerde VR cihaz deneyin. Etki yapabilir ama düşük ihtimal.




    Eğer başka sorunuz olursa ekleyebilirsiniz hocam beni.

    https://steamcommunity.com/id/mtnei




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 25 Kasım 2021; 21:28:19 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.