Şimdi Ara

HALA SANSA CLİP ZİP ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu ürün 2 yıl önce çıktı ama hala alınır mı sizce? Ben FLAC ve Mp3 albümümü dinleyeceğim. Ama sizce hala alınır mı. Ve bunu alırsam rockbox yüklemek mi lazımdır nedir hiç bilmiyorum. Eğer alırsam hangi kulaklık bunla en iyi gider? Lütfen tavsiyeleriniz..



  • niye alınmasın önemli olan ses kalıtesi. ben sansa clip aldım. keyfıme dıyecek yok. yeni cihazların hangısınden bu sesı alcankı. iphone 5s ile karsılastırdım ondan guzel daha ne olsun.
    clip zip sevmiyorum renklı ekran ama pıxel sayısı az. clip+ daha fazla pıxel var daha ayrıntılı gosterıyor yazı fılan
  • emresalvation kullanıcısına yanıt
    Bende Clip Zip almaya karar verdim. Renkli ekran bence avantaj.
  • zevk meselesı ekran olayı. ama clip+ ın sesı daha ıyı diyolar. ne kadar dogru onu bılmıyorum. ama ıkı cıhazda alınır. fiyatına göre iyiler.
  • tercih meselesi sansaların ses kalitesi hemen hemen aynı ama müzik telefondan dinlenmez yani adam gibi müzik dinlemek istiyorsan gayette alınır
  • mrtxx kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz aynı olduğuna? Daha konuyu açan arkadaşın telefon modelini bile bilmeden yapmışsınız bu yorumu. Lütfen insanları yanıltmayın hocam. Şöyle de bir durum var. Hakaret olarak algılamayın ama aradaki farkı anlamaya kulağınız yetmemiş olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malilion kullanıcısına yanıt
    evet sansaların ses kaliteleri birbirine yakın çok bi fark yok sizin kulağınız ultra iyi madem sizce en iyi ses hangisindeymiş onu öğrenmek isterim ?

    ve attığım mesajda HEMEN HEMEN aynı yazmışım kesinlikle aynı yazmamışım önce siz dikkatli okuyun ondan sonra atlayın. alınır mı demiş bende alınır diyorum boş muhabbet yapmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtxx -- 29 Mart 2014; 14:59:54 >
  • mrtxx kullanıcısına yanıt
    Ters ve argo konuşmanın bir anlamı yok. Gidin yabancı forumları biraz araştırın ondan sonra gelin burada argonuzu yapın. Size burada kötü bir şey söylemememe rağmen ters konuşuyorsunuz. Neyse cevap vermenize gerek yok. Farklı düşünceleri kaldıracak olgunluğa erişememiş insanlarla konuşmak zaman kaybıdır. Iyi forumlar dilerim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.