Şimdi Ara

Hala ehliyet sınavı olmadık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya Eylül ya da Ekim'de yazılmıştım. Üstünden bu kadar çok vakit geçtiği için artık hatırlamıyorum bile. Kasım'da teorik sınava girdim ve geçtim. Ardindan aralığın başındaki 1 haftalik dandik eğitime girdikten sonra yaklaşık 1 aydan fazla bekliyorum. Biz size haber verecegiz dediler. Hatta sınav Ocak'ta bile olmayabilir demişlerdi. Ben araba sürmeyi unuttum resmen. Benim durumumda olan biri var mi? Herkesi bu kadar beklettiler mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende ekimin başında yazıldım ve aynen senin gibi kasımda teorik sınava girdim. Direksiyon derslerim aralığın sonuna doğru başladı ve şu an ara verildi, sebebi ise aşırı yoğunluk olması, diğer grubu çalıştıracaklarmış ve direksiyon sınavının tarihi belli olmaması. Şu an sınavlar yasakmış sanırım şubatta falan anca dedi sınav için hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulema Zahir -- 12 Ocak 2021; 12:46:33 >
  • var benim kardeşim aynı durumda

  • Burda sınav alanı bizim evin önünde, her ctesi pazar yoğunluk olurdu genelde ama ne zamandır sınav oldugunu görmedim. Tek tük sürücü kursu arabası gelip gidiyor sanırım az az alıyolar sınava.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zulema Zahir

    Bende ekimin başında yazıldım ve aynen senin gibi kasımda teorik sınava girdim. Direksiyon derslerim aralığın sonuna doğru başladı ve şu an ara verildi, sebebi ise aşırı yoğunluk olması, diğer grubu çalıştıracaklarmış ve direksiyon sınavının tarihi belli olmaması. Şu an sınavlar yasakmış sanırım şubatta falan anca dedi sınav için hocam

    Hocam sınava girmeden önce son kez tekrar eğitimi verecekler mi size? Bize son 2 gün tekrar yaparız falan demişlerdi ama nedense güvenim de yok.

  • Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Evet evet 2 hafta daha ders alacakmışım. Önceki derslerde genelde 1 tur atıyorduk bu da yarım derse denk geldiğinden baya artmış durumda
  • Ben kasımdaki sınavdan sonra tek bir direksiyon dersi bile almadım. Arayıp sorduğumda ise sınavlar yok ki eğitim versek bile unutursunuz bir şeye yaramaz cevabı aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pratik eğitimde verilmesi zorunlu olan ders sayısına bakın. O dersleri aldığınıza dair size kağıt imzalatacaklar ona göre imzalayın. Eksik ders aldıysanız kursunuzla görüşüp derslerinizi isteyebilirsiniz. Pandemiden dolayı sınavlarda yoğunluk olabilir hatta olmayabilir de emin değilim ama sınav yapılıyorsa bir sonrakine sizi kaydettirmelerini isteyebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 12 Ocak 2021; 13:57:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bende a2 ehliyet ekliyecektim 2-3 saçma sapan derse girdik muhtemelen bu seviyede sınavı geçemem ama sınav olamadık.

  • Şu an sınavlar yok ben de uzun zamandır bekliyorum. Direksiyon derslerim bitti ancak sınav belirsiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.