Şimdi Ara

Hakemin gerisinde kalan futbolcu (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selçuk İnan'ın Östersunds maçındaki kötü performansı sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.
    Hakemin gerisinde kalan futbolcu (!)

    Galatasaray, transfer dönemine iyi başlasa da önce alınan Östersunds mağlubiyeti sonrasında da Wesley Sneijder'in takımdan gönderilmesi taraftarla yönetimin arasını açtı.
    HAKEM SELÇUK'U GEÇTİ

    İsveç'te bir kasaba takımı olan Östersunds'a 2-0 mağlup olarak sezona kötü bir başlangıç yapan Galatsaray'da oyuncuların formsuz olmaları ise tepki topladı.

    Yenilen ikinci golde takım kaptanı Selçuk İnan'ın geri koşusunda yavaş hareket etmesi ve maçın hakeminin daha geriden gelerek tecrübeli oyuncunun önüne geçmesi sarı-kırmızılı taraftarları çileden çıkardı.http://videonuz.ensonhaber.com/izle/hakemin_gerisinde_kalan_selcuk_taraftari_kizdirdi
    ensonhaber







  • kan emici sülük gibi yapıştı kulübe, ne hırs var ne başka birşey
  • Böyle futbolcular yeni gelenleri de olumsuz etkiliyor. Takımdan gönderin
  • Selçuk'a güvenip sezona başlarsak sıkıntı
  • Defansif katkısı sıfır, kornerden yediğimiz gollerde de golü atanın yanında hep maystromuz oluyor. İleri pası da yok, hücum performansı da ortada.

    Futbolu kafasında bıraktı artık, hırsı yok hiç. Aysal yönetiminin büyük hatalarından biri de bu arkadaşa her yıl zamlanan sözleşme imzalatması. Yabancı sınırı, ilk sezon gösterdiği performans derken sözleşmesi şişti. Her yıl yatsa bile maaşı artan adamın motive olması da zor zaten.
  • 90+ küsür, ileri dörtlünün geri dönmesi zaten mümkün değil,takım gol için yığılmış. Geriye ortasaha kalıyor. Ortsahanın da pili biterse 200bin euroluk oyuncu şova kalkıyor. Şaşırmadık, bu gollerden sezon içinde sıkça yedik çünkü.

    Gene de Ahmet ve Maicon sağlam durabilselerdi Selçuk'u kurtaracaklardı ama papaz efendi pilavı yiyemedi stoperler de mala bağlayınca.

    Böyle haberlerin yapılmaya başlanması artık Selçuk'un arkasının oyulduğunu gösterir. Milli Takım'daki yerini de tıpkı Semih gibi kaybedecek, bu saatten sonra Selçuk'u takımda tutmak sadece zarar.

    Koyun kapının önüne, Sneijder gibi adamı İstanbul'a gelir gelmez bi oturumda gönderdiniz, Selçuk lan bu ? Kim ki ?
  • Selçuk'un artık konuşulacak bir yanı kalmadı. penaltı ve duran toplar hariç neredeyse hiç bir faydası yok. büyük bir ihtimal seneye Sneijder benzeri bir durumla karşı karşıya kalacak.
  • Allah senin belanı versin adam , başka diyecek sözüm yok medyada bu herife 3 maymunu oynayan insanlarında allah belasını versin. Videoyu izleyince sinirden ağlayacak gibi oldum maçı izleyen taraftar bu adama nasıl dayanıyo girip insanın öldüresi gelir allahım yarabbim ya.
  • Katkısı sıfır bile değil, eksi. Resmen takım 10 kişi oynuyor bu adam yüzünden, hele bir de Carole falan oynarsa kafadan 9 kişi kalıyor Galatasaray

    Şu Selçuk'un yanına ve yerine, biri ön libero olmak üzere 2 tane defansif yönü güçlü oyuncu almanız şart. Yönetim Sneijder'i küstürmekle uğraşacağına orta saha oyuncusu baksaydı keşke



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 17 Temmuz 2017; 15:43:5 >
  • Son 4 senedir aynen böyle.
  • Anca sinsi sinsi eli ağzında hakemlerle konuşsun. Defol artık be defol !
  • şunu kendisi acaba izliyor mudur, ayıp ama ya..
  • hatırladığım kadarıyla çokta sağlam maaş alıyordu muslerayı sneijderi yollayacağına selçuğu yasini paketle gitsin işlerine gelince yerli oyuncular sevilmiyor diye medyaya ağlamayı biliyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GЅ

    90+ küsür, ileri dörtlünün geri dönmesi zaten mümkün değil,takım gol için yığılmış. Geriye ortasaha kalıyor. Ortsahanın da pili biterse 200bin euroluk oyuncu şova kalkıyor. Şaşırmadık, bu gollerden sezon içinde sıkça yedik çünkü.

    Gene de Ahmet ve Maicon sağlam durabilselerdi Selçuk'u kurtaracaklardı ama papaz efendi pilavı yiyemedi stoperler de mala bağlayınca.

    Böyle haberlerin yapılmaya başlanması artık Selçuk'un arkasının oyulduğunu gösterir. Milli Takım'daki yerini de tıpkı Semih gibi kaybedecek, bu saatten sonra Selçuk'u takımda tutmak sadece zarar.

    Koyun kapının önüne, Sneijder gibi adamı İstanbul'a gelir gelmez bi oturumda gönderdiniz, Selçuk lan bu ? Kim ki ?

    hadi ordan denenmeyen stoper bir ben kaldım takımda hep defans suçlayıp durmayın.Orta saha yol geçen hanı gibi topu önüne alan yürüyerek geçiyor selçuğun yanından, selçuk mudur nedir leşoğlu leş 3 senedir sıfır oyun katkısı para cukka bide bu adamı koruyorsun senin acilen akıl hastanesine kaldırılman lazım




  • Verin bu yillik ucretini, bonservisin de bizden olsun deyin postalayin abi resmen zarar ziyan bu adam bize kac senedir.

    Ha kabul mu etmedi, gonder paf takima zaten yattigi yerden para kazaniyor en azindan as takima zarar vermez
  • Ben hakemlerle içli dışılıyım gayet normal bu Roberto Carlos hızında hakemler var
  • Frikik atıyor bu adam o gitse kim kullanacak frikikleri yasin mi frikikçi vasfı yok bi kere adamda
  • Selçuk hep böyle gölge defans yapıyor bu pozisyonda yapacağı tekşey geri depar atmak ama sekçuk hafif tempoda koşuyor aman stoperler tutsun edasında ama bu iş öyle olmaz o yüzden selçuk tamamladı bizde vizyonunu yerine adam alınmazsa bu senede boş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iARDAs

    Son 4 senedir aynen böyle.

    Bizim futbol seyircilerimiz genel olarak daha yeni farkediyor, çok çok yazık.. Bu adamın seyrettiğim hemen her maçında böyle pozisyonu var. Birinin çıkıp çocuğa anlatır gibi anlatması gerekiyormuş demek, sözlü anlatım yetmiyormuş.. Hatta ve hatta bu adamın bu tip pozisyonların da ilerisinde birebir hatasından yediğimiz gol sayısı oldukça fazla ama ne medya ve seyirci kimse bunu farketmiyor nedense..

    Yıllardır Gs'nin kötü futbolunun bir numaralı sebebi bu adam. Takım çok gol yedi insanlar defansa odaklandı, takım gol atmakta sıkıntı yaşadı ileri uca odaklanıldı, kimse bunun kaynağını görmedi, görmek istemedi. Ne de olsa bir takımın bel kemiği, her şeyi göbeğinde maestro Selçuk vardı.. Evet bir takımın iyi veya kötü futbolunun başlangıç noktası göbekteki futbolcularınızdır. Yıllardır nice futbolcular geldi gitti, nice teknik direktörler geldi gitti ama Selçuk efendi ve bunun sonucu ortaya çıkan futbol kalıcı oldu. Adam yıllardır böyle oynuyor, takımı bir değil bir kaç kişi eksik bıraktı yıllarca emin olun..

    Yıllardır bu adamdan kurtulacağımız günü bekliyorum. Öyle bir konuşuluyor ki sanki Selçuk'un takından ayrılma vakti yeni gelmiş. Peh, yazık.. Bu adam en geç dört sene önce takımdan gönderilmeliydi..




  • Dolu dolu bir mesaj yazdım ve sayfa hatası verdi, ne mesaj gitmiş ne de taslağa kaydedilmiş.



    Ulan 2002 yılında üye oldum buraya. O zaman ki hatalar ile 2017 hataları hala aynı.



    Not: Selçuk Allah seni davul etsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.