Şimdi Ara

Hakem Heyeti Kararını İcra ile Tahsil Etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 yıl önce vatan bilgisayarı hakem heyetine şikayet etmiştim. Şimdi karar lehime sonuçlandı. Kendilerine ulaşıp iadeyi yapmalarını istedim. 1 yıldır kargoda bekleyen, teslim almadığım ürünü bana yönlendireceklerini , onu alıp onlara verirsem iade yapacaklarını söylediler . Bir yıldır kargo firması deposunda beklemiş ürünü imza atarak teslim almak mana mantıksız geldiği için icra yoluna gitmeyi düşündüm. Daha önce böyle bir şey yapan var mı ? Ne kadar sürede tahsil ediliyor ? avukatlık ücreti ödüyor muyuz? kendimiz icra başlatabilir miyiz ? kısaca deneyimlerini yazarmısınız ?




  • Bu kadar saçmalıktan sonra tabi ki senin lehine sonuçlanacak, sen hala o ürünü niye bekliyorsun ki, kargoda başına ne geldi kimbilir, rutubetli yerde beklediyse, çalışsa bile ömrü kısalmıştır zaten.


    Olaya öyle bakma, "benim bir yılımı yediler" gibi söylemlerle tazminat davası + tüm hukuki masrafların ödetilmesi gibi şeyler yapın avukatınızla.


    Bu tip olayların vatandaş tarafından kazanılması, pozitif enerji veriyor.

  • limbesh kullanıcısına yanıt

    adamlar hala sıkıntı peşinde . yok kargodan bana gelecekmiş de ben onlara götürecekmişim de kesin o kutunun içi de boştur. beni tongaya düşürecekler . kazanmışım davayı elimi bile sürmem. nasıl oluyor hukuki süreç . avukat ın ücreti falan benden mi çıkacak ? yoksa bunlardan mı tahsil edecek ? avukatlık işim olmadı hiç.

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    Benim de avukatlık işim olmadı ama ordan burdan duyuyoruz yani,

    en kısa sürede bir avukattan bilgi edin, en iyi hamleyi yapın,

    ürün gelirse de alma bence (teslimat işi göndericiyi bağlar)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 4 Mart 2022; 19:38:38 >
  • Son zamlarla durum ne oldu bilmem ama geçen yıl THH kararı ile icra dosyası açtırmanın maliyeti 64 TL idi.

    Avukatlık bir durum yok ama avukatım da kendi parasını onlardan alsın dersen birçok avukat senden para almadan icra dosyası açar zaten...

  • limbesh kullanıcısına yanıt

    alır mıyım hiç ? hayatta elimi bile sürmem. kendilerine de söyledim zaten not aldık falan dedi ama zaten 1 yıl bekledim. en geç çarşamba bu işi bitireceğim. zaten param pul oldu.

  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    ilamlı icra açacağız sanırım. daha önce avukatlık bir işim hiç olmadı. nasıl yapılır edilir bilmiyorum. hatta bu icra işlerine bakan yer nerede olur onu bile bilmiyorum. e devletten yapılabiliyormu diye baktım olmuyor . yoksa yapacaktım.

  • konu güncel. bilgisi olan biri aranıyor

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    uyap üzerinden yapabiliyorsun ama o işi bende anlamadım en iyisi adliyeye git orada icra takibi oluştur. genelde adliye içinde yada yakınında oluyor. sen adliyeye git onlar seni yönlendirir. ha onlarında eksik bilgi veriyor senden icra takibi oluştururken para yatırmanı istiyorlar onu da alacaklı olacağın tutarın üzerine eklemen gerekiyormuş onu da unutma.

  • wmbot kullanıcısına yanıt

    sağol onu bilmiyordum. avukatlar uyap üzerinden yapabiliyormuş artık . vatandaşa yok .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.