Şimdi Ara

Hakarete uğradım mahkemeye versem ne sonuç çıkar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba...

    Olayı kısaca özetleyeyim. İşyerinde anlaşamadığım biri vardı bu kişi kadın. Bundan yaklaşık 1- 1.5 ay kadar önce yemekhanede bulunduğum sırada içeri hakaretler ederek girdi ve üzerime saldırmaya çalıştı. Gerek dış görünüşüme ( kiloma ) gerekse karakterime türlü hakaretler etti. Tabi haliyle kadın olduğu için ne bir sözlü cevap verdim nede fiziksel bir temasta bulundum ( çünkü başıma gelecekleri biliyordum ). Durumu gidip mağaza yöneticisine aktardım. Oda savunmalarımızı alıp olayı çalıştığım yerine merkez disiplin komitesine iletti. Aradan haftalar geçtikten sonra cevap geldi ve ne göreyim... Kadın sadece uyarı almış. Soruyorum size aynı şeyi ben yapsam yani bir kadına hakaretlerde bulunsam, üzerine saldırmaya çalışsam, etrafta bulunan sandalyeleri sağa sola atıp türlü hakaretlerde bulunsam sizce bana da uyarı verirler miydi ?

    Benim beklentim kadının başka bir şubeye gönderilmesiydi fakat bu olmadı. Yakın zamanda mağazaya kurumun avrupa bölge müdürü gelecek ve durumu ona anlatacağım eğer oda herhangi birşey yapmaz veya en kötü ihtimal ile beni başka bir şubeye gönderirse kadını yerel mahkemeye vermeyi düşünüyorum.

    Bu arada olayın tek bir şahidi var oda kadının bir akrabası ve oda maalesef her ne kadar erkeklik nağaraları atsa da kadının söylediklerini söylemedi olarak ifade vermiş olayın yaşandığı şube yöneticisine.

    Yukarı söylediklerimi göz önüne alırsak bu mahkemeden sizce lehime ne gibi bir sonuç çıkar ?




  • Elinde delil varsa her türlü maddi manevi cezayı alır.Yoksa boşa uğraşma vaktine yazık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-41A94D448

    Elinde delil varsa her türlü maddi manevi cezayı alır.Yoksa boşa uğraşma vaktine yazık
    Delil olarak mağazaya verdiğimiz ifadeler var ama içeriğini bilmiyorum tabi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.