Şimdi Ara

Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı vb.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adam Milan gibi köklü bir takımda neredeyse her maç şov yapıyor. Ama milli takımada eli ayağı kesiliyor. Orta açamıyor, şut çekemiyor. Doğru dürüst pas bile veremiyor.


    Yusuf yazıcı ve Burak Yılmaz da bu şekilde.


    Aslında bireysel olarak çok yetenekli oyuncularımız var. Ama bunlar toplandığı zaman bir verim vermiyor. Ağaç çiçek açmıyor.




  • Milli takım ve türk ligi leşliği. adamlar orada hayat buluyorlar.

  • Tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum.


    Milli takım ruhu kayboldu. Kendi takımlarında daha motive çıkıyorlar maçlara.

  • HAKAN FORVET DEĞİLKİ İŞİ GOL ATMAK OLSUN. şu hakandan gol beklentisini anlamıyorum. adam pas atacak orta yapacak. orta yapmadığı pas atmadığı maç yok. yani hakan işini yapıyor üstüne golde atıyor. ne isteniyor hakandan daha anlamıyorum. ozan istikrarsız, yusuf 15 dakika zor koşuyor, burakın 180 dakikada golü bırak şutu yok ama suç hakanın kalecinin??? yahu bırakın bu işleri. kaç tane atak yaptı takım. burak gol atamıyor bu kadar basit. gol forvetin işi.


    buraka gelecek olursak, milli takım selçuk ve ardadan kurtuldu hatta ardayı ft attı, luçesku geri getirdi, şenol tekrar attı. zor kurtulduk. şimdi burak çıktı başımıza.


    buraktan şenol kurtulamıyorsa alsın burakıda beraber gitsinler. burak oynadığında tüm takım buraka pas atmaya çalışıyor yoksa burak abileri spor yazarlarına para verip yorumlarda onları ezdirir. burak varken kimse ileri gitmez. takım oyunu olmaz. forvetsiz gs şampiyon oldu yahu. şu buraktan kurtulalım takım oyunu izleyelim şenol becerebilirse. bu kadar çelsalı juventuslu oyuncu bir arada şenolun her maçta 3 gol yemesi büyük beceri. galler penaltı atsa 3-0.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.