Şimdi Ara

Haftaya A101 ve BİM marketlerde teknoloji geçidi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Okulların açıldığı şu günlerde zincir perakende marketlerde birbiri ardına uygun fiyatlı teknoloji ürünleri görmeye başladık. Bu hafta HP ürünlerinden sonra haftaya da akıllı telefon ve tablet modelleri bulabilmek mümkün.


    12 Eylül A101 aktüel ürünler


    12 Eylül A101 aktüel ürünler arasında Vestel Venüs Z20 akıllı telefon modeli yer alıyor. 5.65 inç boyutunda Full HD+ ekran ile gelen telefonun ön ve arka bölümündeki cam yüzey Corning Gorilla Glass 3 ile korunuyor.


    Ayrıca Bkz.Stratejiye dayalı Traps Lab erken erişime açıldı

    Venus Z20 gücünü Snapdragon 630 yonga setinden alıyor. Sistem 4GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi ile desteklenmiş. F/2.2 diyafram açıklığında 16 ve 5 MP çözünürlüklü çift arka kameraya sahip olan Venus Z20, fotoğraflara Bokeh efekti uygulayabiliyor. Ön kamera ise 8 MP çözünürlüğünde. Ön kamerada bulunan flaş sayesinde karanlık ortamda aydınlık özçekimler yapabiliyor.


    Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile kutudan çıkan Venus Z20’nin 3400 mAh kapasiteli bataryası ve Quick Charge 3.0 ile hızlı şarj teknolojisini destekliyor. 1199TL seviyesine inen fiyatı hali hazırda piyasaya göre oldukça uygun.


    Diğer taraftan Lenovo Tab E7 modeli de 399TL ile piyasanın biraz altında. 1GB RAM ve 8GB depolama kapasitesi bununla birlikte darboğaz yaşatabilir.

     

    13 Eylül BİM aktüel ürünler


    13 Eylül BİM aktüel ürünler arasında ise Huawei Y5 2018 modelini görüyoruz. 5.45 inçlik 1440x720 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip olan akıllı telefona 4 çekirdekli MediaTek işlemcisi güç veriyor. 2GB RAM ve 16GB depolama kapasitesi olan modelde 8MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera ve 3020mAh kapasiteli bir batarya mevcut. Fiyatı ise 879TL ve piyasa ile hemen hemen aynı.


    Diğer taraftan Motorola’nın mavi ekran ışıklı, 50 kişilik rehber ve çağrı engelleme özellikli dect telefonu 109TL fiyat etiketine sahip. 32GB SanDisk DualDrive ise 49.90TL ile piyasanın biraz üzerinde. Son olarak Bilkom onaylı 1.2m Lightning kablosu da 29.90TL.


     



  • eskiden iyiydi bunlar,artık safsata

  • Bim bitmiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu " Vestel " telefonları görünce bana bi dellenme bir hırçınlık geliyor. Çok mu yerli istioyrsun git General Mobile al o daha sempatik.

  • Çok iyi geçitmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala 1gb ram li tablet mi var ya ?

  • Çöp kamyonu çağırın.

  • Teknolojik bir ürün göremedim?

  • 1200 e Vestel'i alacağıma 1280 liralara Redmi 7 var...

  • Marketler coştu artık bir çok şey satıyorlar
  • çöplüğün çöpüü

  • teknoloji geçidinden gözlerim kamaştı be vuuuuvv

  • a101 den 5- 6 ay kadar once 55 inch elton tv aldim. 4k uhd, hdr, smart, ekran yansitma, wifi, dahili uydu alici, hdmi cihaz algilama gibi ozellikleri var. cok kurcalayip zorlarsan arada takiliyo 30 saniyelik formatla formatla duzeliyor. 2550 TL ye almistim, cok memnunum. Bu fiyat araliginda bu ozellikler bence gayet iyi. Goruntu kalitesi fiyatina gore mukemmel. 40-50 gb boyutlu 4k filmleri hic takilmadan aciyor, Nadiren ses codekindenmidir nedir ses oynatmada sorun cikabiliyor.

  • lionn38 kullanıcısına yanıt
    aman dikkat et biraz daha kurcalayım derken elinde patlamasın.

    elektronik ürünlerin gıda sektöründe satılıyor olması bana normal gelmiyor. a101'den aldığım maus da bunu ispat edercesine (GoMobile) bana sürekli hatırlatıyor. halen kullanıyorum. daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum.
  • Yeni alınmış ve 1 ay da kazan tamburları arızalanan Vestel servis garantili, fabrika çıkışı ayıplı çamaşır makinesi için 2 aydır oyalayan ve fabrika çıkışı ayıplı bu cihaz için, birebir değişimi reddedip, hem de en kritik bölgesi, kazan tamburlarını tamir ve artı 1 yıl daha garanti süresi teklif eden o Vestel mi! Ki, artı 1 yıl daha garanti vermesini de lütuf gibi sunarken, enayi avına çıkmış Vestel biliyor ki, böylesine kritik bir noktayı tamir edince cihaz zaten bir daha dikiş tutmayacak, sürekli arıza verip duracak! Servis yetkilileri dahi bu hatanın ancak 1 yıl da ortaya çıkan bir arıza olduğunu belirtiyorlar ki, o da çok yoğun kullanımda ortaya çıkabilen bir arızaymış. Cimer'den Ticaret Bakanlığı'na başvuru yaptık, bakalım ne olacak. Olmadı en son Tüketici Hekm Heyetine gideceğim. Siz siz olun Vestel' den uzak durun arkadaşlar. Yakın çevreniz de bilgisiz insanlar varsa da üşenmeyin, aldırmayın.

  • O tabletten uzak durun sakın hediye olarak alayım demeyin küfür yersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu 1 GBlık tableti 100 lira alışveriş yapana hediye olarak vermesi gerekirken Kapitalizm çöpünü bile satıyor hem de yüksek fiyata

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A101 için konuşuyorum. Ürünler gelmiyor. Mağaza sayısından daha az stok koyuyorlar. Sonra da urunun gelmeyeceğini bile bile her mağazaya afiş asıyorlar.

    Uzunca bir süredir gelecek denilen çoğu şey, yetersiz stok nedeniyle her mağazaya gelemiyor. Gelen de en fazla bir adet oluyor. O gelen de çalışanlar tarafından eşe dosta çoktan ayrılmış oluyor.

    https://www.sikayetvar.com/a101/kampanya/reklam?page=2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 9 Eylül 2019; 15:44:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam en azından A101 gibi gelmeyecek olan şeyi gelecekmiş gibi reklam etmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.