Şimdi Ara

Hafta sonu için 2 basit ve eğlenceli mobil oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hafta sonu için 2 basit ve eğlenceli mobil oyun



    Hafta sonunun başladığı bu saatlerde ekran başında zaman geçirenler için farklı yapılarda 2 yeni mobil oyun tavsiyemiz var. Jump Jerboa ve Power Up sonsuz koşu tarzındaki mekanikleriyle eğlenceli zamanlar geçirtebilir. 



    Jump Jerboa ve Power Up



    Jump Jerboa oyunu aynı adı taşıyan zıplayan çöl kemirgeninden ilham almış. Sonsuz koşu tarzında ilerleyen oyunda bölümleri geçebilmek için zıplama zamanını iyi ayarlamanız gerekiyor. İlk bölümlerde basit duvarlar varken sonraki bölümlerde zıplamaya ayarlı yok olan duvarlar işinizi iyice zorlaştırıyor. Ayrıca tuzaklara da dikkat etmek gerekiyor. Pikel tabanlı görseller ve 8-bit müzikler ile toplamda 90 bölüm var. Yakın zamanda yeni bölümler de eklenecek. 



    Ayrıca Bkz.Masa üstü ve konsolun beğenilen oyunu Sparklite mobilde



    Snake.io geliştiricisinin elinden çıkan Power Up biraz Marvel kahramanlarından esinlenmiş bir sonsuz koşu oyunu. Uçağın önüne geçerek farklı yönlerden gelen nesneleri savurmanız gerekiyor. Ekranda sürükleme yaparak karakteri çeşitli yönlere götürüyor ve koruma sağlıyorsunuz.



    Hafta sonu için 2 basit ve eğlenceli mobil oyun



    Nesneleri kullanarak farklı stratejiler üretebilirsiniz. Karaktere göre güçlendirme de işinizi kolaylaştırıyor. Puanlar toplayarak karakterinizi geliştirebilirsiniz. Kaptan Amerika tarzındaki tek bir kahraman ile uzun süreler eğlenebilirsiniz. Diğer kahramanlar için para ödemek veya puan toplamak gerekiyor. 











     







     









  • bilumum avengers çakması :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 4 Aralık 2021; 09:45:30 >
  • En popüler 10 mobil oyun
    https://uzunversiyon.xyz/qkka

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.