Şimdi Ara

Hafriyat kamyonlarının yasak saatlerde polisin önünde E5 ve sahil yolunda rahatça fink atabilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbulda sahil yoluna kamyon girmesi külliyen yasak.
    E-5 (D100) karayoluna 06:00-10:00 ve 16:00-22:00 arasında girmeleri yasak.

    Fakat ben sabah 8-8,5 sularında Bostancı Kartal yönünde giderken , onlarca hafriyat kamyonu görüyorum. Hatta Cevizliden Soğanlıka çıkarken birbirlerini geçmeye çalışıp trafiğin de canına okuyorlar. Akşamları daha az ama gene de var.

    2 Haziranda CİMERe bunlara neden müsaade ediliyor. Ben sağa dönecekken emniyet şeridine 100 m önce girdim diye 1000 TL ceza yazıldı, ödedim. Bu kamyonlar niye korunuyor.Yasak saatlerde niye müsaade ediliyor. Eğer bunlara serbestlik verildiyse, yasak kalktı kardeşim deyin, yasak tabelasını kaldırın, yasak devam ediyorsa ceza kesin diye mesaj attım. 2,5 ay oldu hala cevap yok. Bence Cumhurbaşkanlığının da itibarı düşüyor. Orada koca Cumhurbaşkanı adıyla iletişim birimi kurulmuş 2.5 aydır vatandaşla iletişim kurmuyor. Laf olsun diye milletin gazını alsın diye kurulmuş, çözüm üretmeyen bir müessese olmuş belli ki.

    Acaba torpilli veya başka kirli durumları olan bazı inşaat şirketleri özel izin falan almış olabilir mi ? Yoksa bize şahin kesilen devletin, inşaat şirketi patronlarına karşı süt dökmüş kuzu olması mı durum.

    Hayır izin verdilerse söylesinler , kim itiraz edebilir ki. Biz de bilelim. Yani diğer kamyonlar pek girmiyor tek tük ama hemen hemen sadece hafriyat kamyonları giriyor. Eğer bu kadar çok hafriyat kamyonuna özel izin verildiyse diğer gariban sebze meyve taşıyan kamyonun günahı ne ? Onlara da ver izin, zaten olan hafriyat kamyonları trafiği engellemeye yetiyor.

    DH de bir tane Fahri trafik müfettişi yok mu? Her sabah Gülsuyu köprüsü üstüne çıkıp resim çekip çekip yazsın cezaları.







  • O yasak 3. köprü açıldıktan sonra kalktı. Şuan her saat girebiliyolar. Ayrıca karayollarından sadece şehiriçi çalışacakları taahhütünü verirlerse yasak dahi olsa girebiliyolardı eskiden. Böyle bi yasak olmadığı için dönüş olmamıştır. Ayrıca milletçe beton pompasının sesine olan hayranlığımız ve betona dayalı ekonomimiz de dünyaca bilinen bi gerçek. Ha bu sarı damperliler ha itfaiye araçları hiç bi fark yok ikisi de ülkemizde dokunulmaz durdurulmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cileli_sofor

    O yasak 3. köprü açıldıktan sonra kalktı. Şuan her saat girebiliyolar. Ayrıca karayollarından sadece şehiriçi çalışacakları taahhütünü verirlerse yasak dahi olsa girebiliyolardı eskiden. Böyle bi yasak olmadığı için dönüş olmamıştır. Ayrıca milletçe beton pompasının sesine olan hayranlığımız ve betona dayalı ekonomimiz de dünyaca bilinen bi gerçek. Ha bu sarı damperliler ha itfaiye araçları hiç bi fark yok ikisi de ülkemizde dokunulmaz durdurulmaz.
    İyi ama gözümle görüyorum kamyonlara şu şu saatlerde yasak tabelaları var hala. O tabelaları kaldırsınlar bir zahmet.
  • Yasak yok eskidendi o . artık yasak saati diye birşey yok.

    Kuzey çevre yolu ve 3. köprü açılışından sonra o yasaklar kalktı.Çünkü artık 2. köprüye giriş yapamıyorlar. Kıta değiştirmek için mecbur 3e yönelmeleri lazım.

    Eskiden o saatlerde e5 de ya da 2.köprü yolunda önünü keser , yasak bitene kadar tır parklarına ya da yol kenarına alırlardı büyük araçları. köprü trafiğine sokmazlardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.