Şimdi Ara

Gw2 beta oynayan yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beta oynayan kimse yok mu yorum yapsanız biraz arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghostsith -- 28 Nisan 2012; 2:25:51 >



  • Ben oynuycaktım ama bu gw2 sitesinden alım yapamıyorum order summery'den kabul etmiyo try again hatası alıyorum adamı oyundan soğuturlar bu ne yaa
  • sende benim gibi yap git D&R dan al daha garanti ;)
  • Gittigidiyordan 90 liraya aldım hayırlısı bakalım
  • guzel fiyat :)
  • Aldığın yer leveltr yada sanalsaray ise iptal etme şansın varsa iptal et derim. Ben betada oynadım ve oyun gerçekten çok güzel olmuş diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox -- 1 Mayıs 2012; 1:44:32 >
  • +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faewox

    Aldığın yer leveltr yada sanalsaray ise iptal etme şansın varsa iptal et derim. Ben betada oynadım ve oyun gerçekten çok güzel olmuş diyebilirim.

    Konuyla alakası yok ama ben leveltr'den aldım. Aynı yerden daha öne de SWTOR Key almıştım. Hiç problem yaşamadım. Acaba leveltr ile nasıl bir problem yaşadınız öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

    Not: Beta'da oynadım sorun çıkmadı.
  • Şuan başka bir gw2 forumunda leveltr'den alışveriş yapan 25-30 kişi sorun yaşadı yaşamayanlarda var sizin gibi atılan ticketlar sonucu gw2 support takımının dediğine göre alınan keyler sahte/kaçak kredi kartlarıyla alınmış o yuzden oyuna giremiyorlarmış. Buna ek olarak leveltrnin verdiği keylerin %90'ı us key eu değil bir kontrol etmenizde yarar var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faewox

    Şuan başka bir gw2 forumunda leveltr'den alışveriş yapan 25-30 kişi sorun yaşadı yaşamayanlarda var sizin gibi atılan ticketlar sonucu gw2 support takımının dediğine göre alınan keyler sahte/kaçak kredi kartlarıyla alınmış o yuzden oyuna giremiyorlarmış. Buna ek olarak leveltrnin verdiği keylerin %90'ı us key eu değil bir kontrol etmenizde yarar var.

    Anladım. Şöyle cevaplayayım.

    Daha önce leveltr'den SWTOR key almıştım. Tek bir key göndermişlerdi ve ikinci bir key gönderilmeyeceğini söylemişlerdi. Ancak ilk key headstart ve ikinci key oyun için girilecekti. Her neyse. Headstarta sorunsuz başladım sonra mail geldi ve ikinci keyi girmezsem oyuna devam edemeyeceğimi söyledi. Ben de konuyu leveltr ile paylaştım ve kendileri bana derhal ikinci keyi gönderdiler. Yani verdikleri yüzde yüz garanti sözünü tutmuşlardı.

    GW2 key ile hiç bir sorun yaşamadım. Kendilerine bölgeyi sormuştum ve EU bilgisi verdiler. Eğer bir problem çıkarsa çözeceklerine eminim.

    Leveltr'nin avukatı gibi gözükmek asla istmeme ama ordan bir yetkili ile telefonda konuşmuştum ve bana "toptancılardan key alıyoruz, bizi 3-5 dolar için aldatmazlar, çok büyük hacimli iş yapıyoruz, sözümüzün her zaman arkasındayız demişlerdi."

    Umarım sorun yaşamam. Göreceğiz bakalım.




  • Bu durum içinde aynısı söyleniyor fakat oyuncuları şüphelendiren en buyuk olaylardan birisi geçen haftaki betada hediye edilecek 2000 gem'i almak için kredi kartı kaydı yaptırmak gerekiyordu. Kart kaydı yaptırırken ulke seçiyordunuz leveltr'nin dağıttığı hiç bir keyde avrupa ulkesi seçilmiyordu bunun üstüne leveltr'den key alan müşteriler sorunu sorduklarında sadece bir beta bug'ı olduğunu söylediler. Bir ihtimal bug olabilirdi ama D&R yada resmi web sayfasından alım yapmış kişiler gem kaydını yaptırırken hiç bir sorun yaşamadılar.

    Bende leveltr'den alıcaktım keyimi okuduğum bir çok olumsuz yorum yuzunden sanalsaray'ı tercih ettim fakat oradada aynı sorun oldu sanırım iki firmada keyleri aynı toptancıdan alıp mağdur oldular. Bunun üzerine sanalsaray'a geri ödeme istediğmi belirttim 5 dakika içinde ödememi gerçekleştirdiler fakat leveltr işi zora sürüyor geri ödeme konusunda guild üyelerimizden 2 kişi oyuna giremedi 1 kişide oyuna girdi. 3 kişide leveltr'nin geri ödeme yapmasını talep ettiler oyuna giremeyenler için deluxe key verdiler ne kadar doğrudur bilinmez ( keyin beta mı , pre order mı , pre purchase yada na keyimi olduğuna bakamıyoruz. ) oyuna giren kişiye ise oyuna girdiği için geri deöeme yapmadılar ilerde sorun yaşarsa ilgileneceklerini söylediler.

    Anlıyacağınız bayağı bir maduriyet var leveltr tarafında ha tabi mağdur olmayanlarda yok değil ama gönül isterdiki temiz bir alışveriş olsun. Umarım mağdur olmazsınınız.




  • Anladım. Gerçekten de Gem alırken hiç bir Avrupa ülkesi yoktu. Tüm ülkeler ABD kıtasıydı. Ama sorunsuz şekilde gem alıp (ülkeyi rastgele bir şey seçtim) kullandım. Ve hiç bir konuda sıkıntı yaşamadım. Öte yandan seçtiğimiz sunucuda Türkiye'den arkadaşlarımızla sorunsuz oynadık. Ama ben leveltr'ye sordum ve bana keyin EU key olduğunu söylediler. Bu mesajı GG sistemi üzerinden aldığım için kaydı duruyor. Dediğiniz gibi bir durum olursa çözeceklerine inanıyorum. En kötü ihtimalle Arena.Net üzerinden çözerim. Gelişmeler olumsuz olursa buradan yine haber veririm.
  • Supporta mesaj atabilirsiniz su anda benim keyim na mı eu mu diye sorma imkanınız var geri cevapla gerekli bilgilendirmeyi yapıyorlar.
  • öncelikle: oyun hakkında bilgim yok pek son zamanlarda çok duymaya başladım, güzel gibi geldi bana vs vs

    belki takip eden birisi vardır, bu oyunda kıtalararası transfer olacak mı? us deyim ben şimdi ileride tr ye dönünce karakteri eu ya atamayıp kalacaz mı öyle ortada nasıl olacak. şu acc leri us ve eu diye bölmenin mantığı nedir ya allah aşkına
  • Bilmeyen kisiler saat farkından madur olmasın diye olabilir :) world arası transfer ücretli olacak diye biliyorum
  • Eğer resmi sitesinden alım yaparsanız sistem otomatik region belirleyip o regionun hesabını aldırıyormuş. Oyunda world transfer ve world visit sistemleri var. Istediğiniz zaman istediğiniz sunucuya ucret vermeden girip çıkabiliyorsunuz ( kendi regionunuz olmak şartıyla.) Transferde bilmediğim konu ise şu home server'ınızı region olarak taşımak mümkünmü ? yani us keye sahip ve home serverı us sunucu olan bir hesabı avrupa sunucusuna transfer oluyormu net bir bilgi yok. Ama okuduğum bir şey var alınan hesap o regiona locked olur diyor region transferi mümkün değil diye yorumluyorum ben.
  • var ben oynadım :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.