Şimdi Ara

Güvercin çiftleştikten kaç gün sonra yumurtlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
33.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güvercin çiftleştikten kaç gün sonra yumurtlar arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1 hafta
  • Yuvanın Sıcaklıgına Ve Aldıgı Besine Göre Degişir.Birleştirdikten Sonra 3 Gün İçinde Yumurtlayan Keşbir Oranslarım Var :) 18 gun sonra yumurta çatlar.
  • üç günde yumurtlayan güvercin mi olur, mitoz mu bölünüyor bu. her canlı gibi güvercinlerinde bir döllenme süresi vardır, ve bu döllenme süreleri ortalama 21 gün olarak alınır. hayvan 21 günde döllenir yumurtlar, 21 günde yumurta kırılır, 21 günde hayvan yeme düşer. güvercin beslemeyen arkadaşların açıklamaları pek tutmuyor. bu 21 günler standart olarak kabul edilir bu hayvanlar için, ama denildiği gibi yumurtanın bakıcısına, annenin besinlerine vs. gibi sebeplere göre uzayabilir kısalabilir.
  • cakal_1907 C kullanıcısına yanıt
    Dostum bilerek mi konuşuyorsun yoksa tavukla mı karıştırdın veyahut soruyu mu anlamadın adam çiftleştikten sonra kaç gün içinde yumurtlar demiş yavru yumurtadan ne zaman çıkar yada bu hayvanın seksüel siklusu ne dememiş sana çiftleşmeye yaklaşmayan hayvan zaten östurus göstermiyor dur merak etme hazır olunca çiftleşir ve bir kanatlının yumurtlaması için yani yumurtanın oluşumu için 24-25 saat yeterlidir fakat 1 gün baz alınır.Geçelim yumurtlama olduktan sonraki kuluçka süresine ortalama 17-18 gün kuluçka süresi vardır senin dediğin gibi 21 gün degildir 21 gün tavuk yumurtası için geçelidir. Bu açıklamayı ''güvercin beslemeyen arkadaşların açıklamaları pek tutmuyor '' diye yazmış olduğun cümlene binaen yazdım.Konuyu açan arkadaşımada yardımcı olmuşumdur umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.