Şimdi Ara

Güvenlik Kamera Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alıntı

    metni:
    EAS Güvenlik Sistemleri ve Elektronik Ltd.Şti., Elektronik Güvenlik Sistemleri gereksinimlerine teknik çözüm hizmetleri vermek amacıyla 1997 yılında İZMİR'de kurulmuş olup, her biri konusunda deneyimli teknik kadro ve idari personeliyle Türkiye genelinde zayıf akım elektronik güvenlik ve network sistemleri alanında projelendirme, danışmanlık, kurulum ve kurulum sonrası teknik servis ve bakım hizmetleri vermektedir.

    Konut ölçeginden başlayarak; apartmanlar, siteler, toplu konut alanlari, oteller, tatil köyleri, akaryakıt istasyonları, sanayi tesisleri ve fabrikalar, alışveriş magazaları, hipermarketler, okullar, hastaneler ve üst düzey güvenlik gereken tüm alanlarda;

    CCTV - Güvenlik Kamera Sistemleri,

    Hırsız Alarm Sistemleri 

    Yangın Alarm Sistemleri

    Otomatik Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri,

    Akıllı Ev Otomasyon Sistemleri,

    Gaz Algılama ve Alarm Sistemleri ,

    Görüntülü Diafon (interkom) Sistemleri,

    Çevre Güvenlik Sistemleri,

    El ve Kapı Tipi Metal Üst Arama Dedektörleri

    X-Ray Bagaj Kontrol Cihazları

    Mağaza Mal / Ürün Güvenlik Sistemleri,

    Kartlı-Parmak İzli ve Yüz Tanımalı Geçiş Kontrol Sistemleri

    Turnike Sistemleri,

    Personel Devam Kontrol Sistemleri (PDKS),

    Otomatik Kollu ve Mantar Bariyer Sistemleri

    Sistem Odası ve Network Çözümleri 

    Acil Durum Anons ve Müzik Yayın Sistemleri,

    Hemşire Çağrı Sistemleri ve benzeri birçok Zayıf Akım Sistemi çözümüne ait çeşitli ürünlerin satış ve uygulamalarını, satış sonrası teknik danışmanlık bakım ve onarım hizmetlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirerek elektronik güvenlik sistemleri sektöründe birçok önemli özel ve resmi kuruluşa çözüm sağlamaktadır.


    EAS Güvenlik, isbirligi içinde oldugu markaların sahip olduğu FCC, TUV,UL, ULC, FM, EN54, LPCB, Afnor, Mea, Llyod's, VdS, GOST, CE, ISO ve benzeri onaylara sahip ürün yelpazesiyle sizlere de hizmet vermekten büyük mutluluk duyacaktir. Bu baglamda CCTV kapali devre güvenlik kamera sistemleri, hırsız alarm sistemleri, adresli ve konvansiyonel yangin alarm sistemleri, geçis kontrol (access) sistemleri, gaz algılama ve test ölçü sistemleri, görüntülü diafon sistemleri, genel amaçlı müzik yayın ve acil anons sistemleri ile X-RAY cihazları ve metal dedektörleri vb. elektronik güvenlik ve network sistemleri konularında kurulum, hızlı teknik servis temini ve kullanıcıların teknik olarak eğitimlerinin EAS Güvenlik tarafından gerçekleştirileceği garantisi altında projeleriniz ile ilgili taleplerinize hızlı bir şekilde yanit verecegimizi belirtir çalışmalarınızda başarılar dileriz.





    Güvenlik Kamera Sistemleri





    Güvenlik Kamera Sistemleri

    Alıntı

    metni:
    Güvenlik Kamera Sistemleri, yazılım teknolojileri ve yapay zeka uygulamaları sayesinde günümüzde IP Kamera Sistemleri ile yüzlerce hatta binlerce kamera görüntüsü ve bir çok merkezi kontrol cihazı, olası risklere karşı çeşitli tehditleri eş zamanlı olarak algılamakta ve erken önlem alma imkanı sağlamaktadır.


    CCTV Güvenlik Kamera Sistemleri

    Güvenlik Kamera Sistemleri, İngilizce kelimelerin baş harflerinden oluşan ve Türkçe 'Kapalı Devre TV sistemi' olarak adlandırılan sistemlerin kısa adı olup, temel olarak kameralar ve o kameralardan gelen kapalı devre video sinyallerinin bir monitör vasıtasıyla izlenmesi amacıyla geliştirilmeye başlanmıştır. İlk başlarda CCTV güvenlik kamera sistemleri ya da günümüzdeki adıyla 'Video Gözetim sistemleri' nin kayıt yapma yeteneği olmayıp sadece kameralardan kablolarla izleme noktasına taşınan anlık görüntüler izlenebilmekteydi. İlerleyen dönemlerde kayıt ve kamera görüntüsü depolama teknolojileri, video yönetim ve analiz yazılımları ile  diğer sistem bileşenlerinin geliştirilmesi sayesinde kullanımları yaygınlaşmaya başlamıştır.



    Hırsız Alarm Sistemleri

    Alıntı

    metni:
    Hırsız Alarm Sistemleri; konut, ticari, endüstriyel veya askeri alanlarda izinsiz girişlere karşı koruma sağlamak ve olası hırsızlık ile mülk hasarlarını önlemek amaçlı oluşturulan bir Alarm Güvenlik Sistemi çözümüdür.Kablolu, kablosuz ve hibrid alarm sistemi türleri bulunmaktadır.


    Ev / İş Yeri Güvenlik Alarm Sistemleri

    Davetsiz misafirlere karşı tasarlanan Ev ve İş Yeri Güvenlik Alarm Sistemleri ile öncelikli olarak, farklı amaçlara yönelik sensör tipleriyle izinsiz girişlerin daha teşebbüs aşamasındayken algılanması, yüksek ses gücü çıkaran alarm sirenleri ile erken uyarı sağlaması ve alarm izleme çağrı merkezine gidecek sinyallerle de alarm bilgisinin saniyeler içinde alarm sistemi kullanıcılarına ve emniyet birimlerine bildirilmesi istenmektedir. Gerektiğinde sisteme eklenebilecek IP kameralarla veya kameralı hareket dedektörleriyle de alarm esnasındaki izinsiz giriş görüntüleri kullanıcının cep telefonuna anlık olarak gönderilebilmektedir. Bu sayede alarmın asılsız alarm olup olmadığı eş zamanlı olarak doğrulanabilmektedir.

    Görüntülü Alarm Doğrulama izmir kamera

    Günümüzde gelişen yüksek hızlı haberleşme alt yapısı ile hırsız alarm sistemine eklenebilecek kameralı hareket sensörleri ile herhangi bir izinsiz giriş esnasında davetsiz misafirin peş peşe flaşlı fotoğrafları çekilerek veya kısa bir video görüntüsü alınarak saniyeler içinde yetkili kullanıcının cep telefonuna mesaj olarak gönderilebilmekte bu sayede alarm bilgisi kesin bir şekilde doğrulanabilmektedir. 








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.