Şimdi Ara

Günlük kaç çuval kömür harcıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
12.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kömürlü kat kaloriferi kullanarak ısınan kırsal veya farklı alanlardaki kullanıcı arkadaşlar için belki faydası olabilir.

    Benim oturduğum müstakil ev dört tarafı açık, bina ya da ağaç yok, üzerinde çatısı yok ve alt katı boş. Kazan bu boş alanda kurulu. Bu yıl 5 ton düşük kalite kömür aldım, Aralık ayındaki soğuklar ile bazen iki torba yaktığı günler oluyordu. Çetik marka 20 binlik pistonlu kazan kullanmaktayım. Evde 10,5 metre petek var, gece 23.00 dan sabah 08.00 a kadar kazanı uykuya alıp kendi uyuduğum oda için delonghi dragon 4 yağlı radyatörü 3 üncü düşük kademede kullanıyorum, sabah kalktığımda aç kapa oda termostatı ile kazanı tekrar devreye alıyorum. Aksi halde sabaha kadar neredeyse 1 torba fazladan yanıyor. Şunu da ekleyeyim bu uyguladığı yöntem ile Ev çok fazla soğumuyor. Yani böylece günde ucuz marka 1 paket kömür ile en ekonomik şekilde ısınmaya çalışıyorum. Bu arada kullandığım kömür 550 ₺ / ton.

    Düzenleme : imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4810 -- 1 Ocak 2019; 22:23:15 >



  • Bir ayda ne kadar komur yakiyorsunuz.ev kac derece oluyor
  • Günlük kaç çuval kömür harcıyoruz?



    Hocam oda 21.5 altına düşünce kazan çalışmakta, aylık net olmasa da yaklaşık 25 ile 35 torba arasında kömür tüketiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.