Şimdi Ara

Güneşe çıkmak çok iyi geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün öğlen tam sıcakta sırtımı güneşe verdim balkonda, çok iyi geldi bir süre ciğerlerimi temizledim. Ciğerlerim ferahladı. D vitamini hem de bedava. 10 dakika durdum yetti. Zaten grip olunca falan sırtımı kalorifere dayardım hep, balgamı çözerdi hep. Bir de ıhlamur, sıcak çay, bir de zeytin yaprağı çayı içtim. Çok acı bir şey ama iyi geldi sanki.Çok yeni bir şey: https://www.cnnturk.com/saglik/turk-hekimler-arastirdi-koronavirus-tedavisinde-yeni-umut-zeytin-yapragi








  • Güneş yeryüzünün enerji odağı. Herşey ona bağlı. güneş battıktan sonra uyumak ve dogduktan sonra kalkmak, vücudumuzdaki circadian rythm açısından şart. Geceleri film falan seyredip bayagı geç yatıyoruz ritim bozuluyor. Kuzey ülkelerinde (Rusya, Ukrayna, İsveç vs) insanlar gece erken yatar erken kalkar. O yüzden sağlıklılar.

    bahsettiğin çayları önermem. zaten acı birşey demişsin. hekimler araştırdı demişsin bir de. "hekimler araştırdı" tümcesi üzerine düşünülmeli. piyasada belki 10.000 farklı kimyasal ilaç var. hekim, bu ilaçları preskribe eden kişi mi, yoksa alternatif tedaviler araştıran kişi mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur mu ya bu kapanmada. Sikayet ederdim seni balkonda gorsem.

  • balkon yok. ev güneş görmüyor. güneş bile sınıfsal.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim sitenin etrafında biçok başka siteler var oraladan 10-15 haneyi tanıyorum. Tanıdıklarımdan 2'si oldukça zengin ve bu 18gün kapanma öncesi yazlık veya sayfiye (doğru mu söyledim) yerlerine gittiler birisini aracını hazırlayıp çıkarken gördüm. Adam ailesiyle köyevine gidiyor. Köyde 18 gün bahçelerinde çicek ekecek, köyde serbestce dolaşacak. Ona bu 18 gün armagan gibi oldu. Diger zengin kişinin de başka sehirlerde daireleri var, onlardan birine gitti. Onun için bu 18 gün değişiklik fırsatı oldu. Diger tanıdığım ise, karı-koca doktor ve onların da araçları 15 gündür park yerinde yok, belli ki bi yere kaçamak yapmışlar. Çalışmadıkları kesin.

    Bu 18 gün mal mülklü kişilere güzel bi kıyak oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden hava bedava acı su bedava camekanların önü bedavaydı

     

    hiç biri bedava değil artık

     

    güneş ve hava da bedava değil kötü evde oturuyorsan temiz hava, gün yüzü göremezsin

     

    Bedava yaşıyoruz dostlar bedava

    Otomobillerin dışı

    Sinemaların kapısı

    Camekanlar bedava

     

    Peynir ekmek değil ama

    Acı su bedava

    Kelle fiyatına hürriyet

    Esirlik bedava

  • wa$abi kullanıcısına yanıt
    Cem Karaca 'nın Ceviz Ağacı şarkısı da bir gerçeğe işaret ediyor: "Ben bir ceviz agacıyım Gülhane parkında ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında" Şu anda sağlık bahanesi adı altında oynanan oyunun ne muhafazakar mutaassıb kesim ne de özgürlükçü entel kesim farkında :) Haa bu son 18 günlük yasak sonrasında onlardan bazılarının marş biraz basmaya başladı ancak yeterli değil. aküsü zayıflamış ateşlemesi eksik motorda marşa basarsan biraz döner gır gır ama durur onun gibi. Umarım motorları bi gün çalışır, artık yokuş aşağı vurdurma yöntemiyle mi, akü takviyesiyle mi, neyle olursa :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırtıma değdi güneş

    İçim ısındı

    Yol göründü gönlüme

    Şimdi ben bahar oldum  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.