Şimdi Ara

Güneş enerjisi tavsiye? Vakum tüplü mü? Cam panelli olan mı? (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
38
Favori
226.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ege Solar kullanıcısına yanıt

    Edremit akçay da denize 2 km uzakta çatı katlı dubleks yani 2.5 katlı ve herkatında banyo olan evimiz için ne tür sistem ve marka önerirsiniz. Bu bölgede montaj yapmışsınız anladığım kadarıyla. Bizim ilk taktırdığımız mevcut sistemde 9 yıl oldu, zaman zaman cam tüpler kırıldı yenisini takdırdık, borular kaçırdı tamir ettirdik vs vs. bu ürünü ilk aldığımızda bize bulutlu günlerde bile sıcak su alırsınız denmesine rağmen hiç alamadık, zaten kışın kalmadığımız içinde sıcak sorun olmadı fakat geçen kış orda kalmamız gerekti ve sıcak suyumuz olmaması sorun oldu. Komşulardan rezistans taktırıp kışında sıcak su alma imkanımız olduğu bilgisini aldık ve mevcut tankın yanında rezistans bağlatıp kışında sıcak su temin ettik .fakat artık bağlantı borularından kaçaklar oluyor tazyikli su kaçağı yaşıyoruz vs. Anladığımız kadarıyla değişme vakti geldi. Dediğim gibi sularımız kireçli, her katta banyo var, ve kışın yada bahar aylarında kapalı havalarda rezistans ile sıcak su temin etme şansımız da var. Bu durumda bana ne tür bir model ve marka önerirsiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, benim 1250 rakimda 45 metrekare bir evim var.
    Kar kışın 3 ay kaliyor. Kardan panelleri nasıl koruruz? Suyu kuyu suyu ve kireçli ancak filtre taktırabilirim.
    Nasıl bir panel önerirsiniz? Tesisatta çok patlak oluyor o yüzden bugüne kadar hiç düşünmemiştim ancak şu an fiyat maliyet analizi yapıyorum.
    Iki fan bi güneş paneli(elektrik) ile bu panelleri su yerine direk havayı ısıtmak ve fanlarla bu ısıyı da evi ısıtmak için kullanılabilir miyiz ? Su ısıtma olmayacak yada ayrı olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Gün ısısından gelen boruyu 32lik boru ile değiştirsek basınçta artma olur mu? Ayrıca gün ısısı tesisatında kompozit boru kullanmanın kışın donma yarılma yaptığı söyleniyor. Doğru mudur? Teşekkür eder kolaylıklar dilerim.

  • Merhaba uzun bir sürenin ardından.


    Hikayemize kaldığımız yerden devam etmek istiyorum.


    Her türlü olumlu/olumsuz eleştiriye ve bilgi sahibi olmak isteyenlere, dilim ve bilgim dahilinde cevap yazmaya çalışacağım.


    Anlayışınız için çok teşekkür ederim.


    Küçük bir Not; Ezinç geri döndü!!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege Solar -- 27 Şubat 2022; 2:43:57 >
  • Ege Solar kullanıcısına yanıt
    Ülkede eli ayağı düzgün Afyon ikliminde çalışabilecek basınçlı bir sistem var mı ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Giresun dağlık kesimde güneş enerjisi sistemi için öneri yapabilir misiniz? 6-7 kişi kullanım için.Kaynak suyu kullanıyoruz. Evde çamaşır makinesi çalıştırabiliyoruz su akışı açısından. Yazın su azalma yapabiliyor. Eraslan ve işlersan önerisi geldi. 30 vakum duble sistem. 304 krom paslanmaz yaptırabilirsiniz dediler. Hiç bilgim olmadığı için yardımınızı bekliyorum. @egesolar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yoksun2020 -- 17 Nisan 2022; 0:27:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArmaganT A kullanıcısına yanıt

    Var elbette.

  • frantic2 kullanıcısına yanıt

    Taktırdığınız sistemden 1 yıldır memnun musunuz? Bir sorun çıkardı mı? Ve bir de kışın ısıtması nasıldı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeyourmindtr F kullanıcısına yanıt

    Ne taktırmaya karar verdiniz? Ve memnun musunuz? Bir olumsuzluk yaşadınız mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nazlim48 N kullanıcısına yanıt

    selam.

    ürünu gelıp takdılar şeytan kulagına hıc arıza yapmadı buralar genel guneslı bolge oldugu ıcın gunes oldugu zamanlar hep gunes panelı kullandım.kıısn gunluk yarım gun gunes oldugu zamanlar oldu o zaman bıle ısıttıı sorun olmadı kısın hıc gunes olmadıgı zamanalrda elekrıklı termosın kullandım vanalı zaten asagıdan kontol edıyorum.

    kısacası ben mennunum eskı enerjılre gore daha verımlı ısıtması

    cunku 1 yıl once 2 tane takdırdık kendıme ve babamlara ayrı evlerde 2 sındede sorunsuz kullanıyoruz.

     Güneş enerjisi tavsiye? Vakum tüplü mü? Cam panelli olan mı? 

  • frantic2 kullanıcısına yanıt

    Öncelikle cevabını için teşekkür ederim. Ben de bodrumda yaşıyorum. Vakumlu camlar kireçlenme patlama gibi sorunlar hep dile getirilse de bodrumda bu tip güneş enerjisini kullanan evlerin sayısı da fazla. Sanırım yine daha az problem olması açısından panel sistem alacağım. Biraz kararsızım. Panel sistem alırken şuna dikkat etmenizi tavsiye ederim dediğiniz konular var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ege Solar kullanıcısına yanıt

    Bu adama (ege solar gökhan bey) iş yaptıracak insanlara cidden geçmiş olsun. Söz veripte 2 sene sonra bile yerine getirmeyip sabrımı zorlayan bir insandır. Halbuki ver(emedi)ği hizmetinin parasını ben peşin olarak kendisine ödemişimdir. 2 yılın sonunda, yapamadığı iş için başka usta tuttuğumda faturasını gökhan bey kendi ödeyeceğine dair sözünü verdiği halde whatsappdan beni söz verdiği gün engellemiştir ve 1.5 aydır telefonlarımı açmamaktadır. İşte aradığınız iş ahlakı..


    Şimdi buna da "efendim kusurlarımız olmuştur." şeklinde orta ayar bir cevap verecektir ve işin içinden kendini çok zeki sandığından dolayı sıyrılacağını düşünecektir. Ben kendisini allaha havale ettim. Çoluğundan çocuğundan ailesinden çıkar mutlaka.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orpheostern -- 23 Temmuz 2022; 15:16:15 >
  • Merhaba. Baska bir konu bulamadim ve yeni konu acmamak icin buraya yaziyorum. Bakir kollektorlu gunes enerjisi taktirdim. Panelleri icten buharlasiyor. Bu normal mi? Ureticiye sordugumda, bakir cok isi yaptigi icin bu normaldir cevabi aldim. Google'da bir sonuc bulamadigim icin burada sormak istedim.

    Simdiden tesekkurler.

  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.