Şimdi Ara

Gündeme dair (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
0
Favori
16.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Bir aya gelirim, seni soyle helal sut emmis bir koylu kizla basgoz etmek lazim, iyi yemek yapabilen. Sosyetiklerden hayir gelmez.

    Bekliyorum.

  • Artik kacmaylada bir yere varilamayacak. Avrupada direnis basladi, her yere yayilacak gibi. Gelecek sonbahar cok sert gececek.

    Polisler halkin guvenligi icin degil, baronlarin zenginligi icin halk uzerine gidiyor. Ustelik maaslarini halkin odedigi vergilerle almalarina ragmen. Bu sistem iyice curudu artik, kimse ne yaptigini bilmiyor. Bilenlerse sokaga cikiyor. Bu oyunu bozacak olan halk olacak, halk sagligini dusundugu icin insanlari evlerine kapatanlarin Polisleri sokakta eylem yapan halka bibergaziyla ve copla mudahale ediyor. Bastakiler kimlerin oylariyla orda olduklarini, Polislerse kimlerin vergileriyle maaslarinin odendigini unuttular. Ama cok iyi hatirlayacaklar!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Temmuz 2021; 2:6:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ....DevoN.... . kullanıcısına yanıt
    Dedim ya, kişinin yaklaşımına bağlı o. O konuşmayan kızlar senin yaklaşımından dolayı konuşmuyor. Bu tip, boy, vücut ve giyime bile bağlı değil. Yanlış anlama, yaklaştığımda benimle de konuşmayan kız olabiliyor ancak o zaman bile bunu nazikçe söylüyor. Dahası, yaklaşmış olmamdan mutlu sekilde ayrılıyor neden? Cunku doğru sekilde yaklaştım.

    Fakat yaklaşımın da ötesinde pozitif olmak, kaybetmeyi göze almak, relax olmak belkl daha önemli. Kim bilir belki yetiştirilme, "kendini yetiştirme", kültür bu da önemli. Bu noktada "şu her zaman sonuç verir" diyebileceğim bir yöntem yok ancak "şu asla yapılmamalıdır" diyebilegim şeyler var. Daha önce de verdiğim bi örnek var. Nereliydi, Ağrı, Kars ya da Iğdır galiba oralardan bir arkadaş. Bir de bıyık bırakıyor tipi "köyden indim şehre" misali. Az cok para kazanıyor, Lacoste tişört falan ama içindeki kafa Şark kafası. Bu arkadaş kız tavlamak için çeşitli Şark kurnazlıkları ve bencillikler yapıyor. Olmaz. Tutmaz.Kız tavlamak üzere uyguladığı bencilce girişimleri anlatsam baya sürer. O yüzden aptalca bir girişimini anlatayım. Almanların şöyle bi atasözü vardır "başkasının aklı ile sorunları çözemezsin fakat başkasının aptallıklarını yapmayarak sorunlardan uzak kalabilirsin" (söz tam böyle değil bunun gibi) Bu arkadaş café'de bir masada oturuyor, karşı masada da iki fıstık var. Arkadaş o kızlarla tanışmak için "garson nerede" diye ortaya ses atıyor yani kızlar bu erkek adamın sesini duyunca ona dönüp nazikçe "garson birazdan gelir" diyecek, plan bu :) Ancak kızlar duymazdan geliyor. Arkadaş sabırsız hareketler yapıp sesini biraz daha yükseltip "burada garson yok mu" gibi biraz daha sesini duyurmaya çalışıyor ve kızlar tabi ki oralı olmuyor.Sonra garson geliyor, kızlar garsonu cağırıp "şu karşıdaki adam bizimle tanışmak için garson nerde deyip duruyor söyleyin böyle şeyler yapmasın" diyor. Fıkra gibi deil mi :) Arkadaş bunu bana bir anlattı. kaféde kızla tanışmak için tek yol masalarına gidip teklif etmek, öyle uzaktan bağırarak çağırarak birşey elde edilmez dedim. Kemal İmirzalıoğlu gibi tipe sahip kişi onu yapsa o da aynı bozguna uğrar (Batı Türkiye'de genel olarak) kızlar "aa ne güzel tip bağırıyor, dur şuna dönüp yüz verelim" demez. Justin Timberlake gibi bebeksi tip öyle yapsın ona bile bu harekette ilgi gösterecek kız çıkmaz.

    Yukarda anlattıgım olay yaklaşımın önemini vurguluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafede masada kız kıza oturan 3 tane kızın yanına gittim, konuştum. Döveceklerdi beni. Ne diyorsun sen? Sen nerede yaşıyorsun? Burası İngiltere değil.


    O gün dayak yemekden döndüm ben.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 25 Temmuz 2021; 16:25:1 >
  • ....DevoN.... . kullanıcısına yanıt
    3 kizin masasina gidip Okeye 4. lazimmi demissindir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her kız her zaman olumlu dönmeyebilir. Kızlar oturuyorsa eğilmek veya çömelmek gerekli. Bu düzey konusu önemlidir Bir keresinde banketin üstünde duran bir kız vardı, ben banketin arkasından geldim. Kafam kızın göğüs hizasında falandı. Kız konuşurken aşağı doğru bakıyordu. Başlangıçta kıza bu şekilde fiziksel ve görüş üstünlüğü verirsen kendini tehdit altında hissetmez ve oluşan üstünlük hisse ile sana daha anlayışlı yaklaşır. Nitekim o pozisyonda kız bana olumlu yanıt verdi. Nitekim sohbet ilerlemeye başlayınca akrobatik bi hareketle banketin diger tarafına kızın bulunduğu kaldırıma cıktım. Kız ilk başta sohbete yeşil ışık yaksa da asıl zorluk ondan sonra başlıyor. Birkaç dk içinde kızı tavlayıp no'sunu almak işin zor kısmı. Nitekim, kızın no'sunu istediğimde "benim bir sevgilim var" dedi , ben de bi anda bozuldum ancak belli etmedim :) Öyle durumda yapılması gereken hiçbirşey olmamış gibi sohbete devam etmek cunku kızlar onu genelde bak ben öyle kolay tavlanan kız değilim çetin cevizim diye erkegi test etmek için söylüyor. Belki de en doğru yaklaşım, şunun gibi olmalı. Ben bir keresinde bir kızla yatmıştım. Seks sonrası keyif biramı içerken kızın cepe bir mesaj geldi. Kız yanımda old için mesajı gösterdi ve dedi ki "bu benimle ilgileniyor" resmini gösterdi, temiz ve saf bi Anadolu genci. Umursamadan keyifle güldüm cunku kız benim yanımda o uzakta :) İşte ilk tanışma anında kız erkek arkadaşım var dediğinde aynı şekilde umursamadan gülmek gerekli, cunku kız yanımda o uzakta :) Sadece erkek arkadaşım var tümcesi mağlubiyet sebebi olmamalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana bir animi animsatti. Bir yaz gecesi kiz disarda gieziyordu, evimin onunden gecerken selam verdim. Dedim arabamla gezdireyimmi? Oda olur dedi, o zamanlar spor arabam var. Neyse kizla disarda bir göl kenarina gittik. Orda bir banka oturup konustuk, filan. Kiza yaklastim hem beni öpüyor hemde bana benim erkek arkadasim var diyor. Bense kizi ikna etmek icin olsun diyorum erkek arkadasin kimbilir simdi hangi kizla. Neyse kizi ikna ettim o geceyi orda birlikte gecirdik. Cok guzeldi, kiz manken gibiydi gercekten hoslandim. Kiza cikma teklifi ettigimde bana sen hizli ve guvenilmez birisin, guzel araban var , kim bilir benim gibi kac kizi buraya getiriyorsun demisti. Ben öyle kalakalmis ne diyecegimi sasirmistim. Kiz beni bunu surekli yapiyorum sanmisti, oysa o kiz hosuma gittigi icin onla temas kurmustum. Onu birdahada goremedim ne yazikki, guzel bir ani olarak kaldi. Uzun zaman gecti halen daha aklima gelir o guzelligi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Temmuz 2021; 19:56:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • UZMAN DOKTOR olan babam, benim gibi gerizekalı bir oğlu olduğu için çok büyük utanç duyuyor.

  • Sarhoşken, Babamın facebookuna ona intihar etmek istediğimi yazmışım. O da ''Git öl'' diye cevap yazmış. Ayılınca okudum. Ondan sonra sızmışımdır zaten. Hatırlamıyorum pek bir şey.


    Şehir dışında uzakda yaşıyor kendisi. Birbirimizi görmüyoruz.


    Bir başka Sarhoş olduğum günde de, onun facebookuna lise mezunu Köfteci Yusuf, Uzman Doktorları parasıyla satın alır'' yazdım. Ona da ''git patron ol'' o zaman diye cevap yazdı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 25 Temmuz 2021; 23:13:46 >
  • ....DevoN.... . kullanıcısına yanıt
    Hayatta basari uzman doktor olmakla olculmez. Goruyoruz uzmanlarin saglik sektorunu dusurdukleri hali. Git doktora derdini anlat 30 saniye eline recete tutsturup sabah aksam al iki hafta sonra gel der. Cerrahlar ve Ortopedistler haric gerisi ilac yaziyor birtek. Semptomlari bastirarak tedavi ettiklerini saniyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Temmuz 2021; 23:22:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Hayatta basari uzman doktor olmakla olculmez. Goruyoruz uzmanlarin saglik sektorunu dusurdukleri hali. Git doktora derdini anlat 30 saniye eline recete tutsturup sabah aksam al iki hafta sonra gel der. Cerrahlar ve Ortopedistler haric gerisi ilac yaziyor birtek. Semptomlari bastirarak tedavi ettiklerini saniyorlar.

    Belki de umursamadıkları içindir? Aldıkları paraya bakıyorlardır?

  • ....DevoN.... . kullanıcısına yanıt
    Para hersey degildir. Insani onemli kilan cok baska degerler vardir. Carpik bir sistem icinde yukselmissin meye yarar? Bunla mutlu olamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 26 Temmuz 2021; 0:9:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Para hersey degildir. Insani onemli kilan cok baska degerler vardir. Carpik bir sistem icinde yukselmissin meye yarar? Bunla mutlu olamaz.

    Lise mezunu Köfteci Yusuf, sıradan bir uzman doktordan çok, çok, çok, çok, çok, çok daha fazla para kazanıyor.


    Adamın Türkiye'de 200 tane şubesi var ve şubeleri çok büyük. Müşteriler oturacak yer bulamıyor, hücüm ediyor adeta sanki bedava köfte dağıtılıyormuş gibi.


    10 binden fazla çalışanı var. Bunlar Yusuf için çalışıyor, müdürlere kadar.


    Bu kadar insanın maaşını ödeyen adam, ne kadar kazanıyordur?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 26 Temmuz 2021; 0:52:8 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Vov, olay turbo rumuzuyla da uyumlu :) Bahsettiğin durum Türk kızlarında daha cok rastlanıyor, yani birşeyler hızlı gelişince hemen şüpheler ve sorular. Normal hızda gelişince, seni ailemle tanıştırayım, evlenmeliyiz demeleri.

    Bu arada Covid döneminde uzak mahalleler, başka sehirlere gitmek zorlaşınca mahalledeki kızlarla ilgilenmeye başladım. Bir tanesini gözüme kestirdim. Bisikletle giderken bana baktığını fark ettim. Kaldığı siteyi de biliyorum, nasıl tanışacağımı planlıyorum şimdi. Covid dönemi boyunca kızlardan uzak durdum, artık bir açılış yapmayı düşünüyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ....DevoN.... . kullanıcısına yanıt
    Orada babana naz yaptın. Babanın cevabı "bana naz yapma" anlamında. Ne yazık ki en yakınımız kişilere nazlı davranıyoruz. Yabancılara, iş arkadaşlarmıza falan ise tam tersi ciddi ve düzgün davranıyoruz. Oysa ki tam tersi olmalı.

    Köfteci Yusuf finansal olarak bir uzman doktordan binlerce kat fazla kazanıyor olabilir fakat her işin bir bedeli vardır. O da kimbilir ne dandik şeylerle uğraşıyor, strese giriyordur...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Orada babana naz yaptın. Babanın cevabı "bana naz yapma" anlamında. Ne yazık ki en yakınımız kişilere nazlı davranıyoruz. Yabancılara, iş arkadaşlarmıza falan ise tam tersi ciddi ve düzgün davranıyoruz. Oysa ki tam tersi olmalı.

    Köfteci Yusuf finansal olarak bir uzman doktordan binlerce kat fazla kazanıyor olabilir fakat her işin bir bedeli vardır. O da kimbilir ne dandik şeylerle uğraşıyor, strese giriyordur...

    Babamla zaten bir bağım yok. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz.

  • -)Babam Uzman Doktor.


    -)Dedem (Annem'in Babası) Uzman Doktor.


    -)Amcamın 2 oğlunun ikisi de Uzman Doktor.


    Babama benim gibi gerizekalı bir oğul nasip oldu sülale uzman doktor olurken. Amcamın oğulları ona nasip olmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 26 Temmuz 2021; 12:57:21 >
  • Demokraside bir ülkenin daha önüne gectik. Demokrasi skalasina göre önümüzde bulunan Tunusta yapilan darbeden sonra, Tunusun önüne gecmis olduk  

  • Nah suraya yaziyorum, 10 yil icinde Cindekine benzer Sosyal Kredi sistemi uygulamalari Türkiyede dahil bircok demokratik liberal bati Avrupa ülkesindede olmak üzere sinsice uygulamaya konulacak. Bu batili ülkelerde vergi sistemi üzerinden olurken ülkemiz gibi ülkelerde TC Kimlik Numarasi üzerinden yapilacaktir. Nasilmi? Türkiye icin örnek vermek gerekirse, kisinin tüm kimlikleri tek bir cati altinda toplanacak, örnegin Ehliyet, Saglik bilgileri, Mal varligi vs. hersey tek bir kimlik kartinda toplanacak, teoride baska gözüksede caktirmadan pratikte sosyal kredi sistemine gecilecek. Smart City adli terimi duymussunuzdur, akilli sehirler. O sehirlerde tüm hayatiniz dijitalize olmus olup tüm yaptiklariniz islenecek. SmartCityler tek dünya devletine giden yolda önemli mihenk tasi ve gerekliligidir. Bugün asi olanlar ve olmayanlar diye insanlar kutuplastirilmaya calisiliyor, bunlar kasten yapiliyor. Herseye ragmen asi karsitlari örnegin akilli sehirlerde yasayamayacaklar. Bu ilk basta onlar icin bir sorun olmasada, zamanla daha fazla sehrin akilli sehre dönüsmesiyle hareket alanlari zamanla daralacaktir ve toplumdan dislanmis sekilde hayatlarini surdurecekler. Belkide akilli sehirde yasayanlar icin dis gücler ve dusman profili olarak görülüp, savasilmasi gerekli bir dusmana cevrileceklerdir.


    Avrupa ülkelerinin bugun humanist ve demokrasiye bagli olmasina aldanmayin. O ülkelerin bile kolayca bu dikta rejimine dönüsecegini görünce sasiracaksiniz. Bugün dunyanin en demokratik ülkesi olarak bilinen Almanya örnegini vermek gerekirse, Almanlar genel itibariyla Devletci insanlardir. Tarihlerinde buyuyen diktatörleri alkislamis desteklemislerdir. Tarih tekerrürden ibarettir ve bu tekrar yine kolayca mümkündür.


    Insanlari tümüyle kontrol altina almadan önce ayristirip bencillestirmek gerekir. Bugunku politikalara baktigimizda, Politikanin Kadin Erkek irkciligi , Cinsiyete göre irkcilik (LGBT), Aile yapisini bozucu yasalar, Iklim Politikalariyla yapilacak ayristirma, dil,din, irk zaten malum, Asili asisiz ayrimi. Tüm bu ayristirmalari okumak gerekirse kurulacak duzenin Sosyalist Medikal bir duzen olacagini öngörmek mumkundur. Bu duzenin prensibi ise "Önce zarar vermeyeceksin" olacaktir. Bu Prensipte dogmamis zayif ve yasli insanlar sistemden kolayca elimine edilebileceklerdir. Ayni ilke üzerinden Akilli Sehirde yasamak isteyen vatandaslar bugün Covid asilari örneginde oldugu gibi büyük ölcekli tibbi bir deneye katilmaya zorlanabileceklerdir. Aslinda bu bir zorlama degildir, cunku akilli sehirlerde yasamak isteyen halk devlet tarafindan bir maas aldigi icin ayni zamanda bu tür deneylere katilmayida orda yasamanin bir sarti olarak onay vermis olacaklardir.



    Kötü günler geride kaldi arkadaslar, sirada daha kötü günler var. Taki insanoglu vazgecmesini ögrenene dek. Yukarda yazdiklarimi iyi okuyacak olursaniz, insanlar konfor ve rahatlari uzerinden tesvik edilip, herseye bir dokunusla ulasabilecegi bir hayata karsilik ondan tüm iradesini isteyen seytanca bir durumla karsi karsiya oldugumuzu görürüz. Kimki konfor ve rahatindan vazgecmeyi göze alabilirse, o insanlar digerlerinden daha fazla özgür olacaklardir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 26 Temmuz 2021; 18:6:48 >
  • Neredeen nereye?

    Birzamanlar Musluman ulkeler icinde Rol Model ulke diye gosterilirdik. Simdi ise para icin AB nin multeci bekciligini yapan siradan otokratik bir Ortadogu ulkesine donduk.

    Siyasetciler ekonomiyi kurtarmak adina AB den gelecek 3-5 kurusa razilar. Gunu kurtarayim derken ulkenin gelecegini yakiyorlar. Heleki Afganlar multeci gruplar icinde en tehlikeli gruptur. Avrupada en cok suc oranina, adam bicaklama, öldurme, tecavuz ve torbacilik gibi islerde en onde gelen gruptur. Oysa afganlar henuz 5 yildir yogun goce baslamalarina ragmen hepsini suc oraninda sollamaktalar.

    Avrupanin bir goc entegre politikasi var, bizim neyimiz var? Siz bu gelenlere ucuz isgucu diye bakarsaniz, bu devletin kacak iscilige goz yummasi demektir. Bu insanlari egitip entegre etmezsen 10 yil icinde PKK dan cok daha zor bir sorun yaratmis olursun. Bir planlamada yok. Isteyen istedigi sehre elini kolunu sallayarak gidiyor.

    Bu insanlar Avrupaya gitmek istesede cogu burda kalacak. Istanbulda Multecilerin ne isi var? Oranin nufusu zaten kendine yetiyor. Entegrasyon ve gocmen bakanligi bile olmayan ulke milyonlarca multeciyi sinirdan iceri birakiyor. 10 yil icinde bu sebeple daha once bilmedigimiz bir irkcilik baslayacak (daha cok Avrupadaki irkciliga yakin). Bu irkcilik ise muhafazakar bir irkcilik olmayacak.

    Etki tepki yasasini yonetenler bizden daha iyi bilirler, kimbilir belkide onlar boyle olmasini istiyorlardir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 26 Temmuz 2021; 21:36:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.