Şimdi Ara

Gündem ve vaziyetin özeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Naçizane görüşlerini elden geldiğince paylaşan birisiyim. Yine bunu yapmaya çalıştım.
    Çok farklı bir şey yazmadım, sadece biraz daha farklı örnekler vermeye gayret ettim.

    bir iki paragrafı kopyalayıp link vereyim, dileyen okur :

    'Aihm kararlarından birisi der ki; Eğer hukuksuz da olsa yapılan ses kaydının açıklanmasında üstün kamu yararı varsa, kaydın kamuoyuna sunulması suç oluşturmaz.

    Hukuk ve muhakeme her ne kadar bize uzak kavramlar olsa da, Dünya'da böyle bir işleyişin olduğunu da bilmek gerekir diye düşündüm.'

    Yoksa vatana ihanet, Reyhanlı'da 52 vatandaşının ölümüne sebebiyet vermek midir? Olay günü ne hikmetse oradaki hiçbir mobese kamerasının çalışmaması mıdır?

    Askeri vesayeti bitirip askere vesayet kurmak mıdır?

    MADDE 5.– Devletin temel amaç ve görevleri, Türk Milletinin bağımsızlığını ve bütünlüğünü, ülkenin bölünmezliğini, Cumhuriyeti ve demokrasiyi korumak, kişilerin ve toplumun refah, huzur ve mutluluğunu sağlamak; kişinin temel hak ve hürriyetlerini, sosyal hukuk devleti ve adalet ilkeleriyle bağdaşmayacak surette sınırlayan siyasal, ekonomik ve sosyal engelleri kaldırmaya, insanın maddî ve manevî varlığının gelişmesi için gerekli şartları hazırlamaya çalışmaktır.

    Bugün bağımsızlık ve bölünmezlik korunuyor mu? Hayır. Refah, huzur arttırılıyor mu? Tam tersine, toplum bizzat kutuplaştırılıyor, artık herkes kendisinden olmayana 'onlar' diyor. Böl parçala yönet.


    Bunlar yazıdan bir kaç paragfar, ilgisini çeken okur diye paylaştımi iyi forumlar.







  • Iktidar partisi Suriye'deki yonetime karsi bir sahte bayrak operasyonu duzenlemis - ya da duzenlemeye yeltenmis.ne yaptilar ne yapmadilar su an icin bilmemize imkan yok.

    Siyasi cikar icin Suriye'deki Turbe'ye sahte saldiri duzenletip,Turk askerini sehit etmeyi goze alan,Turk topraklarina fuze attirmayi goze alan bir iktidarin Reyhanli'daki katliami BIZZAT KENDISININ planlamadigi konusunda hic kimse kesin konusamaz artik.Reyhanli olaylarindan ancak 1 ay sonra Tayyip Erdogan bolgeye gidebildi.Bunlar unutulmasin.

    12 yillik AKP rejiminin en saibeli olaylarindan birisidir Reyhanli.Gerceklerin ortaya cikmasi,Reyhanli'daki katliami gercekten kimlerin planladiginin ortaya cikmasi ise ancak bu hukumetin yikilmasindan sonra ortaya cikar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 29 Mart 2014; 0:34:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.