Şimdi Ara

Gündelik “dayanıklı” ayakkabı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Öncelikle aklımdaki soruların cevaplarını doğru yerde mi aradığıma dair emin olamamakla beraber, affınıza sığınarak böyle bir konu açıyorum. Yıllarca araştırma yapmaksızın zevkime göre Adidas marka ayakkabı(lar) giyindim ve son zamanlarda harcanan paranın beklenen kaliteye eşit olmadığını düşünmeye başladım(Benzer markalar içinde aynı şeyi düşünüyorum).

    112de görev yapan birisiyim. Zaman zaman(fazla sıklıkla olmasa da) dağ, taş, yağmur, çamura bulaşıyoruz ve haliyle ayakkabılar kısa sürede zarar görüp deforme oluyor. Benim için “en önemli özellik olarak” kolayca deforme olmayacak(yıpranmadan, uzun bir süre giymeliyim), içine su almayacak, uzun süre ayakta durunca terleme ve koku yapmayacak, ayaklar ferah olacak, yürüme-koşma gibi durumlarda rahat olacak(hafif olursa daha iyi olur), ağırlıklı olarak yazın giyilebilecek tarzda olacak. Şimdi bu saydığım özelliklerin veya(varsa) “şu özellikte iyi olur senin için” diye ekleyebileceğiniz özelliklerin hepsinin bir arada olabileceği bir marka-model ayakkabı piyasada bulunuyor mu? Yoksa bu saydığım özelliklerin hepsinin bir arada olması hayal mi benim için? Bütçe gözetmeksizin fiyat-performans olarak parasını hakedecek cinsten önerilerinizi bekliyorum.
    Not: Bir süredir araştırıyorum bu konuyla alakalı, net bir kaynak bulamamakla beraber, okuduğum birkaç yazıda genelde dayanıklı olsun denilince hep kışlık bot tarzı önerilerde bulunulmuş. Karadeniz’de yaşıyorum buralarda kış falan olmuyor. Hatta kışlık olmasın, belirttiğim özellikler bulunsun o bile bana yeter, bunu da böyle ayrıyeten belirtmek istedim. Saygılar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bahsettiginiz ayakkabi henuz uretilmedi
    Sicak firsatlardaki kampanyalari takip edip ucuz spor ayakkabi almaya devam edin. Olmadi, dechatlondaki ayakkabilari alin. Zaten ucuz. Yirtilsada zorunuza gitmez.
    Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu biraz eskimis ama ben size salomon ve varsa türkiyede ecco yada merel tavsiye ederim. eeco fazla duyulmayan bir marka ama emin olun salomondan kalite farki yoktur hatta bir tik ustudur diyebilirim danimarka markasi diye biliyorum rahatlik ve saglamligi ile unludur.hava alma konusuna gelince grotex özeligi olmasi lazim alacaniz ayakkabilarin. yuruyüs ayakkabisi olarak gecer ama guzel bir modelini bulursaniz gundelikte kullanilabilir isinize cok uygun.salomonun ayakkabilari zaten ayagi cok rahat ettiren ayagi cok iyi kavrayip yokmus hissi vermesiyle unludur.. salomon ve eccoyuda kullandim sahsen tavsiye ederim.kalitesine gozunuz kapali guvenebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.