Şimdi Ara

Güncelleme mevzusu çok mu önemli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Millet telefon alırken meizu konusunda güncelleme almıyor diyerek hemen eliyor.
    Bende xiaomi note 5 vardı. Telefonu 8 ay kullandım büyük diye sattım. Tekrar telefon aramaya başladım. 2 aydır eski asus telefonu kullanıyorum. Android 6 sürümünde. Hala program güncellemeleri geliyor ama asus desteği kesmiş tabi. İyi kötü gidiyor.

    Meizu telefonların tasarımlarını beğeniyorum. Boyutları çokta büyük değil. 158mm ile 151 arasında cepte taşırken çok fark var. Bu güncelleme mevzusu karışık ama. Mi a3 alsam hem kalın hem de ekranı hakkında iyi konuşmuyorlar. Ayrıca 1500-2000 arasında zaten müthiş kameralı telefonlar yok.
    Nedir bu güncelleme olayı? Telefonu alınca 1 sene sonra ölüme mi terk ediyorlar merak ediyorum. Forumda arama yapsaydın demeyin çünkü arama özelliği değişmiş doğru düzgün birşey bulamıyor.







  • Ben, yeni bir android sürümündeki özellikte gözüm kalıp kullanamadığım için önemsiyorum. Başkası, sistem güncellemesi değil güvenlik güncellemesi bile almadığı için endişeli olabiliyor. Bir diğeri, o kadar para verdim 1 senede güncellemeyi kestiler diye kızıyor. Bence yazılımda bir hata yoksa ve benim gibi her gördüğü özelliği isteyen biri değilseniz yazılım desteği önemli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.