Şimdi Ara

Gümrük Vergisine İtiraz Ettim! [EDİT: İtiraz Kabul Edildi] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
23
Favori
24.707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben itiraz ettim bana gelen cevap bu şekilde ama cevap geç geldi bende kargoyu teslim aldım ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı?

    Gümrük Vergisine İtiraz Ettim! [EDİT: İtiraz Kabul Edildi]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 31 Mart 2021; 13:55:46 >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt

    ürün sana gelince teslim alma diyor , ama burası çok kritik bir nokta, sen ürünü yüksek vergiden dolayı teslim almıyorsun ama , sana eksik bilgi verilmiş yani sen ürünü teslim almdığında geri gidip vergi kontrolü olacağını düşünüyorsun ama işin aslı öyle değil.


    tamam , ürünü teslim almıyorsun bu birinci aşama , diğer aşama , kapıya gelen dağıtıcıya şunu söylemeniz lazım , ürünü yurtdışına iade etmeyin vergi itirazı yaptık tekrardan kontrol edileceğini söyleyin , hatta kolinize bu bilginin olduğu bir kağıt yapıştırın , yoksa dağıtıcılar bu gönderileri iadeye atıyorlar neyse bunu yaptığınızı farz edierekten devamına geçelim , son aşama ; gidip ptt merkezine size en yakın içinde müdür olan olması gerekiyor , gidin ve vergi itiraz dilekçenizi verin diğer evraklarla beraber yani ürünü ne kadara aldığınızı gösteren evraklar ile birlikte , onlarda bu belgeleri başakşehire gönderiyorlar sonra vergi itiraz süreciniz başlıyor ve tam 1 ay sürüyor , sonuç benim için 4 te sıfır olmuştu o yüzden artık hiç uğraşmıyorum .... kolay gelsin





  • musicalite kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Bana verilen cevapta bizzat kargoyu görüp ona göre değerlendirme yapacaklarını söylüyorlar yani kargoyu teslim aldıgım için yeniden göndermem lazım.Ben bit ptt müdürlüğüne gidip danışayım dediğiniz gibi bakalım sonuç ne olacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • öyle değil , siz aldıysanız olmuyor , dikkatli okurmusunuz size gelen mesajı lütfen , son cümle ne diyor ? son cümle bu itibarla ile başlayan bölüme dikkat ediniz , eğer gönderiyi aldıysanız geçmiş olsun

    hiç bir şey elde edemezsiniz. benim de vardı 440 tl , bizimkiler ödemiş almış , ben bir yerimi yırttım ama hiç bir şey çıkmadı cimer mimer hikaye

    ak cocuklara aktı gitti paralar

  • 112 liralık ürüne 168 lira vergi çıktı itirazı nasıl yapmalıyız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

    bana da 700 tl lik ürüne 1900 tl vergi çıkardılar.

    ürünü kabul etmedim. Vergi itirazı sebebiyle almadığımi belirttim ancak kargoyu getiren kişi ben sadece teslim alınmadı olarak kabul edebilirim dedi.

    Sonra ilgili dilekçe ve fatura ile ptt il müdürlüğüne gittim. aynı zamanda cimer üzerinden de başvuru yaptim.

    1 ay sonra cimer den verginin düzeltildiğine ve ptt ye teslimat için bilgi verildiğine dair bilgi geldi. bilgi geldikten 15 gün sonra da PTT kargo hareketlerinde depodan çıktığına dair güncelleme oldu.

    ancak vergiye tıklayınca halen 1900 tl görünüyor. Umarim tekrar kapiya kadar getirip 1900 tl istemezler..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jaques2323 J kullanıcısına yanıt

    Hocam şu anda aynı durumda ben varım, itiraz işe yaramış mı?

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.