Şimdi Ara

Gülenay İçin 1 Tüp Kan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar duruma birebir şahit olduğum bir olay acısının nasıl birşey oldugunu çok iyi biliyorum bu yüzden elinde imkanı olan herkesi yardıma çağırıyorum. Konun içerigin Gülenayın kendi arkadaşlarının yazdıgı yazı ile ekliyorum. Şehriniz farketmez herhangi bir şehirden kan vererek hızlı kargo seçenegi ile yada ankara izmir trabzon gibi büyük illerde hastaneler ile toplu olarak gönderebilirsiniz.


    Bu grubu kurmak daha önce aklıma gelir miydi bilmem.Duyarlı olduğumu düşünürdüm oysa ki.Duyarlı olmakla duyarlı davranmak arasındaki farkı fark edene kadar.

    İtiraf ediyorum bu grubu kurmak adına ilk adımı,çok yakın bir arkadaşımın uygun bir iliğe ihtiyacı olduğunu öğrenince attım.
    Keşke daha önce yapsaydım.Kim bilir kimlerin çok yakın arkadaşlarına,kimlerin kardeşlerine,evlatlarına,eşlerine,can yoldaşlarına ulaşabilirdik şimdiye kadar.
    Kimlerin beklediği umut olurduk...

    İlik Bankasındaki binlerce,milyonlarca ilikten bir tanesi de benimki olsaydı eğer,belki bir insan hayallerine kavuşacaktı.Benim hayallerim ile uygun bir donör bekleyenlerinki ne kadar farklıymış oysa.

    Ben ilik bekleyen,umut bekleyen arkadaşlarım için test yaptırmaya gidiyorum.Siz de bir adım atın,internetin gücüyle çok daha fazla kişiye ulaşabileceğimizi biliyorum.Yeter ki ilk adımı kendi vicdanımızla atalım.Her bir birey kendisine öncülük etsin ve gidip test yaptırsın.Kim bilir belki birimizinki bir hayata umut olacak.Yapmamız gereken sadece birkaç saatimizi ayırıp küçük bir tüp kan vererek,umut bekleyen dünyanın herhangi bir yerindeki hastayla uygun iliğe sahip olmayı beklemek.

    BEN HAVACILIK CAMİASINDA ÇALIŞAN BİRİYİM VE ÖĞRENDİĞİM İLK ŞEY HEPİMİZİN KADER ARKADAŞI OLDUĞUMUZDUR.LÜTFEN BENİM BAŞIMA GELMEZ DİYE DÜŞÜNMEYİN,BİLİYORUM BİR ÇOK KİŞİ UMURSAMAYACAK BİLE AMA BİZ SADECE HAVACILIK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN ON BİNLERCE KİŞİYİZ,İLİK BANKASINDAN BİLE DAHA ÇOK DONÖR OLACAK SAYIYA SAHİBİZ...KABİN MEMURU BİR ARKADAŞIMIZIN YARDIMIMIZA İHTİYACI VAR,VE ONUN GİBİ MİLYONLARCASININ...


    TEST YAPTIRMAYA KARAR VERDİYSENİZ EĞER; İlik Bankası Çapa Tıp Fakültesi'nde, dekanlığın yanında bulunuyor. hafta içi randevusuz, hafta sonu 0212 534 75 00 nolu telefondan randevu alarak test için kan verebilirsiniz. 2 tüp kan alıyorlar. 10 dakikadan fazla sürmüyor.

    SORMAK İSTEDİĞİNİZ HERHANGİ BİRŞEY OLURSA 24 SAAT BOYUNCA AŞAĞIDAKİ NUMARALARDAN EN AZ BİRİNE MUTLAKA ULAŞABİLİRSİNİZ.(uçuşta olursak lütfen kusura bakmayın)

    0554.588.07.09
    0553.296.60.04
    0536.300.95.33
    0536.462.06.51
    0542.212.68.19

    FAcebook sayfalarıhttps://www.facebook.com/groups/ayinherhaligulenaydir/
    Twitter Profilihttps://twitter.com/bsryrdgl#

    Twitterda #gulenayicin1tupkan ve #gülenaydonörbekliyor hastaglarından da ulaşabilirsiniz







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.