Şimdi Ara

Güle güle Vectra!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Opel’in orta-üst sınıf modeli 2008 Temmuz ayında Londra Otomobil Fuarı’nda tanıtıyor. Yeni modelle birlikte Vectra ürün yaşamını tamamlarken yerini Insignia alıyor.

    Temmuz 2008’de Londra Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyerini yapılacak olan Insignia, Opel’in kendi ana vatanındaki Rüsselsheim fabrikasında üretilecek.
    Opel markası için yeni teknoloji ve tasarım standartları getiren Yeni Insignia ailesi, Vectra’nın başarısını tekrarlamaya ve hatta geçmeye çalışacak.
    General Motors Europe Pazarlama baş-otoritesi Alan Visser, bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Dinamik performans, Opel markasının öz değerlerinden biri, yeni Insignia da, ileri teknoloji ürünü şanzıman teknolojisi, aktif güvenlik ve sürücü ile otomobil arasındaki iletişim ile bu değerleri temsil ediyor. Insignia’nın konfor düzeyini ve çevre dostu olma özelliğini, pahalı rakipleri bile aşamaz.” dedi. Yeni otomobilin tasarımı hakkında da bilgiler veren Visser;“Yepyeni bir çığır açan GTC konsept otomobilimize daha yakından bakarsanız, Opel’in yeni tasarım dilinin ne kadar heyecan verici olacağına ilişkin iyi bir fikir edinebilirsiniz.” Diyerek ilgi çekici bir tasarımın ipuçlarını da vermiş oldu.
    Opel’in orta-üst otomobil sınıfı 1970’lerde Ascona ile başlamış ve üç nesil boyunca 4.4 milyon adet satan Ascona’yı 1988’de Vectra takip etmişti. Üç nesildir Vectra 5.5 milyon adet satış gerçekleştirmişti.







  • önceki başlıklardan devam etseydin keşke.bence yeni konu gereksiz oldu.hali hazırda araç çıkmış olsa da açsan neyse :)
  • vectra gibi akılda kalıcı öncesi olan bir isim varken insignia gibi akılda kalması ve tellaffuzu zor bi isim seçmişler anlamadım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: talkingbrother

    vectra gibi akılda kalıcı öncesi olan bir isim varken insignia gibi akılda kalması ve tellaffuzu zor bi isim seçmişler anlamadım



    çok doğru
  • püfff sıkıntı verici bir telaffuz...vectra hem basit hem de hoştu...
  • vektıra güzeldi bunu söylemesi işkence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.