Şimdi Ara

Güiza İspanya'da magazin gündemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Güiza İspanya'da magazin gündemi



    Fenerbahçe´nin İspanyol forveti Daniel Güiza´nin aralık ayında sevgilisi Nuria Bermudez´den ayrılması, paparazzi basınının halk arasında yakından takip edildiği İspanya´da tartışma konusu oldu.

    Anne Guiza öfkeli
    İspanyol özel televizyon kanallarındaki paparazzi programlarında Nuria ile Güiza’nın ayrılma sebepleri üzerine polemikler yapılırken, İspanyol futbolcudan bir çocuğu olan Nuria’nın, Güiza’nın kendisini aldatmasından dolayı ayrıldığı iddia ediliyor. Tartışmalar en çok Güiza’nın ailesi ile Nuria arasında yaşanırken, Antena 3 kanalındaki bir paparazzi programına katılan Güiza’nın annesi Josefa, "Onun boğazını keseceğim" dediği Nuria’yı "yalancı olmak ve oğlunu çalmakla" suçladı. Anneannesinin ölümünden dolayı canlı yayına katılamadığı belirtilen Nuria’nın gelecek günlerde programa gelerek, Güiza’dan ayrılmasındaki gerçeği anlatacağı da açıklandı.

    Eski eşi konuştu
    Tartışmalarda Güiza’nın Nuria’dan ayrıldıktan sonra yeni sevgilisinin, ailesinin yaşadığı Jerez kentinden 20 yaşındaki bir kız olduğu ileri sürüldü. Bu arada tartışmalara Güiza’nın eski karısı olan ve İspanyol futbolcudan bir çocuğu olan Rocio Aranda da katıldı. Televizyona demeç veren Aranda, Güiza’nın yeni sevgilisini tanıdığını ve Nuria’nın neler yaşadığını çok iyi anladığını söyleyerek, "Güiza, doğası gereği sadık olmayan bir adam. Artık biraz baba olsun, olgunlaşsın ve bu işleri bıraksın" şeklinde konuştu.







  • Tamam da yeğenim burası magazin bölümü değil ki. Futbol bölümü. Güiza' nın özel hayatı onu bağlar. Futbol hayatı bizi bağlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.