Şimdi Ara

Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Guilty Gear Strive

    Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU]


    New GUILTY GEAR Teaser Trailer at EVO2019



    -

    Önde gelen Guilty Gear serisinin en yeni oyunu Guilty Gear -Strive-'ın detaylı mekaniği ve muhteşem animasyonları ile savaşın heyecanını yaşayın!

    * Çarpıcı grafikler adeta elle çizilmiş bir animasyon gibi!

    Grafik gelişimleri, oyunu o kadar güzel hâle getiriyor ki, elle çizilmiş bir animasyonla bile karıştırılabilir. Yeni nesil grafikler, en ufak detayına kadar adeta bir görsel şölen!

    * Dövüş oyunlarının önde gelen bir üyesi!

    Bu oyunumuzla dövüş oyunları türüne yenilikler getirmek üzere yola çıktık. Bu oyun, Guilty Gear serisini tanımlayan detaylı mekaniklerini barındırırken aynı zamanda daha geniş bir kitleye de hitap ediyor. Yeni dramatik duvar kırma sistemi gibi karmaşık mekanikler, dövüş oyunlarının akıl oyunlarıyla da ilişkili olmasının önünü açıyor. Geçilen her bir çarpışma da her savaşa özgü bir hikâyeyi anlatır!

    * Artık kaderleri bir sona geliyor!

    Guilty Gear'ın hikâyesi 20 yılı aşkın bir süredir devam etmekte. Nihayet her karakterin kaderi bir sonuca varıyor! Onları ne gibi şok edici gerçekler bekliyor?


    -

    Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2021
    Tür: Dövüş
    Dağıtıcı: Bandai Namco Games
    Geliştirici: Arc System Works

    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/297119-guilty-gear-strive-
    https://www.metacritic.com/game/playstation-5/guilty-gear--strive-

    Resmi Site:https://www.arcsystemworks.jp/guiltygear/en/

    -

    Ekran Görüntüleri:

    Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU] Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU] Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU] Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU] Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU] Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU] Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU] Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU] Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU] Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU] Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU] Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU] Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU] Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU] Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 7 Haziran 2021; 13:30:3 >







  • GUILTY GEAR -STRIVE- Trailer#1 - ARCREVO America 2019



    -----

    GUILTY GEAR -STRIVE- Trailer#2 - Frosty Faustings XII 2020



    -----

    GUILTY GEAR -STRIVE- Trailer#3 - March 21st, 2020





  • Guilty Gear: Strive 2021'in Başlarına Ertelendi

    Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Arc System Works, bu yılın sonlarında çıkması planlanan dövüş oyunu Guilty Gear: Strive'ı önümüzdeki yılın başlarına erteledi.

    Oyunun yapımcısı Takeshi Yamanaka erteleme ile ilgili olarak, corona virüsü sebebiyle çalışmalara evden devam edilmesinin geliştirme sürecini etkilediğini ve buna ek olarak kapalı beta testinde oyunculardan gelen geri bildirimleri uygulamak için ek süreye ihtiyaçlarının olduğunu belirtti.

    Guilty Gear: Strive 2021'in başlarında PlayStation 4 için çıkacak.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Guilty_Gear_Strive_2021in_Baslarina_Ertelendi-101569.htm







  • -----

    Guilty Gear -Strive- - Ramlethal Valentine Karakter Fragmanı - PS4





  • Guilty Gear: Strive 2021 İlkbaharda PS5, PS4, PC ve Arcade için Çıkacak

    Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU]

    Geliştirici Arc System Works, dövüş oyunu Guilty Gear: Strive'ın 2021 ilkbaharında PlayStation 5, PlayStation 4, Steam ve arcade cihazlar için çıkışını gerçekleştireceğini duyurdu.

    Bununla birlikte Nagoriyuki ve Leo Whitefang'ın oynanabilir karakter kadrosunda yer alacağı duyuruldu.

    Nagoriyuki, Guilty Gear evrenine yeni katılan bir karakter. Benzersiz ve güçlü yeteneklere sahip bir vampir ve savaş sırasında rakiplerini kesip biçtiği büyük bir kılıç kullanıyor. Seriden aşina olduğumuz Leo Whitefang ise Birleşik İlirya Krallığı'ndaki üç kraldan biri ve Avrupa, Orta Doğu ve Okyanusya'nın yönetiminden sorumlu ve acımasız dövüş stiline sahip başarılı bir savaşçı.

    Bir sonraki oynanabilir karakter Ekim ayının başlarında tanıtılacak.




    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Guilty_Gear_Strive_2021_ilkbaharda_PS5_PS4_PC_ve_Arcade_icin_Cikacak-103487.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 3 Ağustos 2020; 17:36:36 >





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guilty Gear: Strive PS5 ve PS4 Açık Betası 19 - 21 Şubat Tarihleri Arasında Düzenlenecek


    Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Arc System Works, dövüş oyunu Guilty Gear: Strive için açık beta düzenleneceğini duyurdu.


    PlayStation 5 ve PlayStation 4 üzerinde gerçekleşecek beta Türkiye saati ile 19 Şubat Cuma 06:00'da başlayacak ve 21 Şubat Pazar 17:59'da sona erecek.


    Oyunu PlayStation Store'dan ön sipariş kullanıcılar betaya bir gün önce, 18 Şubat Perşembe 06:00'da erişebilecek. TR PlayStation Store'da henüz ön siparişe açılmış değil.

     

    Betada Anji Mito ve henü duyurulmamış 15. oynanabilir karakter hariç geri kalan tüm 13 karakter yer alacak. Versus, Tutorial, Training ve Network modlarını içerecek.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Guilty_Gear_Strive_PS5_ve_PS4_Acik_Betasi_19__21_Subat_Tarihleri_Arasinda_Duzenlenecek-107562.htm





  • Guilty Gear -Strive- - Anji Mito and I-no | Oynanış Fragmanı | PS5, PS4


  • Guilty Gear: Strive İkinci Açık Beta Planlanıyor


    Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Arc System Works, dövüş oyunu Guilty Gear: Strive için ikinci bir açık beta testi düzenlemeyi planladıklarını duyurdu. Tarihi henüz kararlaştırılmadı.


    İlk açık beta testi Şubat ayının sonlarında yapılmıştı ve Arc System Works betaya dair anket sonuçlarını paylaştı.


    En çok kullanılan karakterler Sol Badguy, Ky Kiske, Ramlethal Valentine, Giovanna ve Nagoriyuki oldu. En favori ise Ramlethal. Kullanıcılar çoğu mod için olumlu düşünüyor ancak Network Mode'un online lobisi epey kötü yorum aldı.

     

    9 Nisan'da çıkış yapması planlanan oyun 11 Haziran'a ertelendi ve geliştirici ekip açık betadan aldıkları geri bildirimler doğrultusunda online lobiler ile sunucu stabilitesi gibi oyunun bazı alanlarını iyileştirmek için çalışıyor.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Guilty_Gear_Strive_ikinci_Acik_Beta_Planlaniyor-108468.htm





  • Guilty Gear: Strive İkinci Açık Beta Testi 14-16 Mayıs Tarihleri Arasında Düzenlenecek


    Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Geliştirici Arc System Works, Guilty Gear: Strive'ın ikinci açık beta testi detaylarını açıkladı.


    PlayStation 5 ve PlayStation 4 üzerinde düzenlenecek açık beta Türkiye saati ile 14 Mayıs Cuma 06:00'da başlayacak ve 16 Mayıs Pazar 17:59'da sona erecek.

     

    Betada CPU veya başka bir oyuncuya karşı oynayacağız Versus, oynanışın temellerini öğreneceğiniz Tutorial, özel ayarlarda antrenman yapacağınız Training ve dünyanın dört bir yanından diğer oyunculara karşı oynayacağınız Network modları bulunacak. Oyuncular tarafından oluşturulan odalar betada mevcut olmayacak.

     

    İkinci beta, ilk betadaki oynanabilir karakterlere ek olarak Anji Mito ve I-NO oynanabilir karakterlerini de içerecek. İlk betayı indirmiş kullanıcıların ikinci betanın istemcisini tekrar indirmesine gerek yok. Güncelleme alacak.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Guilty_Gear_Strive_ikinci_Acik_Beta_Testi_1416_Mayis_Tarihleri_Arasinda_Duzenlenecek-108738.htm





  • Guilty Gear Strive: High-Level Gameplay of Every Beta Character



  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guilty Gear -Strive- - Çıkış Fragmanı | PS4


  • Guilty Gear: Strive Satış Rekoru Kırıyor


    Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Arc System Works, Guilty Gear: Strive oyununun dünya çapındaki satışlarının 300.000 adeti aştığını duyurdu. Guilty Gear: Strive , PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için Steam üzerinden 11 Haziran'da piyasaya sürüldü. Deluxe ve Ultimate Sürümleri ise 8 Haziran'da çıktı.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Guilty_Gear_Strive_Satis_Rekoru_Kiriyor-109469.htm





  • Guilty Gear - Strive - Legacy Trailer: Dev Diary Part 1


  • Guilty Gear Strive Oyununa Çapraz Oyun Desteği Gelecek


    Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Arc System Works'ün Guilty Gear Strive oyunu geçen ay piyasaya sürüldü ve dünya çapındaki fiziksel ve dijital satışlarda 300.000 adet ile kendisi için oldukça iyi bir iş çıkardı. Geliştirici çapraz oyun desteğinin yanı sıra ilk DLC karakterini bu ay içinde çıkaracağından dolayı oldukça meşgul.

     

    Geliştirici, Tumblr'da Comunidad Arc System Works ile yaptığı yeni bir röportajda, çapraz oyunun mevcut durumu hakkında bazı ayrıntılar da paylaştı: “Tabii ki her zaman bunu başarmaya çalışıyoruz ve bunun için doğrulama süreçlerinden geçiyoruz. Ancak yine de zamanlama ve eşleşen sunucuların işletme maliyetleri gibi birçok pratik sorun var. Somut bir açıklama yapmamız biraz daha zaman alacak” ifadelerini kullandı.

     

    Platformlar arası oyun yalnızca PlayStation oyuncuları arasında onaylandı ve PC'deki oyuncular bunun dışında bırakıldı. Guilty Gear Strive şu anda PS4, PS5 ve PC için mevcut.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Guilty_Gear_Strive_Oyununa_Capraz_Oyun_Destegi_Gelecek-109921.htm





  • Guilty Gear -Strive- - Övgü Fragmanı | PS5, PS4


    Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    Guilty Gear™ -Strive- is out and the reviews are in! Now available for the PlayStation®4 and PlayStation®5, Discover the Smell of the Game and see for yourself what the critics are raving about. Grab a copy here: https://store.playstation.com/en-us/product/UP0036-PPSA02181_00-GGSTPS5US0000100/
    https://www.youtube.com/watch?v=vqRGh_AAaxg
  • Guilty Gear: Strive DLC Krakteri Jack-O' Duyuruldu


    Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Arc System Works, Guilty Gear: Strive Season Pass 1 DLC karakteri Jack- O''yu duyurdu. Season Pass 1 sahipleri için 27 Ağustos'ta ve diğer herkes içinse 30 Ağustos'ta piyasaya sürülecek.

     

    Jack-O', Asuka R. Kreutz tarafından, yıkımın habercisi ve Justice'in yeniden canlanmasını önlemek için yaratılmış yapay bir yaşam formudur.


    Fragman videosu


    Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU]arcsystemworksyoutube
    ■Official website: https://www.guiltygear.com/ggst/en/ -GUILTY GEAR : the next entry to the series- ■GUILTY GEAR Official twitter https://twitter.com/GUILTYGEAR_PR ■The fate of the universe will be determined… The story of Guilty Gear, spanning over 20 years, will finally come to a conclusion in “GUILTY GEAR -STRIVE-“. The trials and tribulations of the series’ heroes and villains will finally be resolved. Discover the astonishing truth awaiting at the end of all things. Check out the play style of the first character in Season Pass 1, Jack-O', in this trailer. © ARC SYSTEM WORKS
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DHHrJ3J-r0-c&q=EgQuLZpEGICo8ooGIhCq8_WCaaEf4yEwrMJfsyN0MgFy

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Guilty_Gear_Strive_DLC_Krakteri_JackO_Duyuruldu-110874.htm





  • Guilty Gear Strive DLC Gameplay: Let's Check Out Jack-O!


    Guilty Gear -STRIVE- [PS5 / PS4 ANA KONU]IGNyoutube
    Mitchell and Ronny throw down in some Guilty Gear Strive to check out the latest DLC character, Jack-O. #IGN #Gaming #GuiltyGear
    https://www.youtube.com/watch?v=-fQV6lk5K5Y
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.