Şimdi Ara

(20 Mart Güncel) Guild Wars 2 Sınırsız Gold Satılır. 1000g 500tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 100g 50tl olmak üzere satmaktayım.


    Bunun dışında, Gen1-3 Legendary Weapon , Permanent Upgradeler , Infusionlar, Mystic coin , T6 set ve nicesini istek üzerine temin edebilmekteyim.


    Stok sorunum bulunmamakta.Satmakta olduğum gold kendi kastığım goldtur aracı veya al sat parası değildir.Herkese iyi forumlar


    İletişim için Telegram : Lokeww


    Not : Multi account daily login ile para kasıp hesaplara 100 lerce mail girişi olan hesaplardan para almanızın sakıncalı olduğunu unutmayın ! Çoğunda da afk farm yapan arkadaşlar bulunmakta bunları kendilerinin açtığı account alım postlarından da görebilirsiniz. Macro (engineer) ile afk farm yapan kişilerden gold almamanızı bir satıcı olarak tavsiye ederim !




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7220787FE -- 20 Mart 2023; 16:4:27 >



  • Günceldir.

  • Ya dolandırıcılıkta son nokta ya dupe da :)

    Edit: 1500 gold aldım sadece 500 geldi diğer 1000 yok. Diğer arkadaşlar da zira aynı durumu yaşamış. Sanırım 500 ü 750 ye satıyorsun hmm. Kendi müşterilerim tarafından da teslimatta sorun olduğu belirtilmiştir.

    Ayrıca multi account daily login olayı tamamen yasaldır. Biz yapmıyoruz ama açıp qos bölümünü okumanı tavsiye ederim.:) afk farm yapmazsın daily login yapmazsın ama sınırsız gold kasarsın 1500 e de 500 ü gönderip telegramdan engellersin :) bizde stok bitiyor mesela aysonları sende ne hikmet sınırsız anlat biraz da buradaki oyunculara faydan olsun.

    Konu başlığında dahi beni taklit ediyorsun sonra da 2 dolar aşağısına satış ilanı açıp teslimatı da üstüne yapmayıp insanlardan müşteri çalmaya, ismini lekelemeye çalışıyorsun, ayıp sana.

    Bu saatten sonra 100 tl ye bile satabilirsin zira bütün discordlara durum iletilmiş durumda :) o aldığın 750 tl yle ben fakir olmam da boğazından geçmez inşallah.

    19 mart 2023 tarihi itibariyle durum DH yetkililerine ileterek hesabı askıya alınmıştır.
    (20 Mart Güncel) Guild Wars 2 Sınırsız Gold Satılır. 1000g 500tl

    Edit: arkadaşım sen kendini satıcı olarak adlandırmışsın ama satıcı diyebilmen için evvela bir tane referansın olsun. 500g u 750 tl ye satarsan böyle tek satışta silinir gidersin. Son olarak yarın telegram konuşmalarını atacaksın biliyorum, o konuşmaların ss leri elime geçerse kvkk dan başına daha büyük işler açılır, charı satarsın :) ben şimdiden söyleyeyim kendisiyle küçük bir fiyat diyaloğum oldu kendisinin bu fiyata satmasının çok ucuz olduğunu ve ihtiyacım olmasından dolayı 3 parti 1500g almak istediğimi belirttim. Eh işte ucuz etin yahnisi bana pahalıya patladı :) her hafta bir tane keriz düşürsen cep harçlığın çıkar değil mi ne ala mualla :) 17.5 dolara satılan malı 13 dolara satınca herkes senden alacak değil mi? :D öbür ayda 300 e çekersin insanların müşterilerine konarsın. Ya sen çok zekisin ya adamlar burda senelerini vermiş kitle oluşturmuş sana pabuç mu bırakacaklar? Neyse ki teslimatı zaten yapmadığını öğrenmiş olduk. Bu saatten sonra tekrar iletiyorum istersen 100 tl ye sat. Postuma istediğin kadar yaz cevap vermeyeceğim, bu reklam sana yeter "satıcı" :)


    20 mart 2023 itibariyle hesabı tekrar askıya alınmıştır. Dolandırmaya devam mı? Ne zaman namusunla iş yapacaksın sen?
    (20 Mart Güncel) Guild Wars 2 Sınırsız Gold Satılır. 1000g 500tl

    Moderatörlere özel mesaj gibi kişisel bilgilerin ve gönderi resimlerinin kaldırılması adına teşekkür ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinybubblesz -- 21 Mart 2023; 0:25:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @shinybubblesz ban yemezsin merak etme , ne dupe ne de al sat parası tamamen kendi kastığım para. Ve karaktersiz insanlara satış yapmıyorum kendi prensiplerim var. Telegramdan taciz edip yok şu paraya satacaksın yok şunu yapıcaksın diyip erkeklik yapan insanlar lütfen postumu kirletmesin :)


    Edit : Yukarıdaki arkadaşın akıl sağlığıyla ilgili problemleri vardır. Telegram konuşmalarını paylaşmamdan bu kadar korkmasından da bellidir :) Korkma piyasadan silmeyeceğim seni ben insanların ekmeğine engel olmam.


    Edit : Özür yazısı paylaşman durumunda ana gold postun içine. '' Ben LokeW adlı arkadaşa iftirada bulundum ve ondan gold almadın herkesten özür dilerim '' gibi kısa bir şey devamının gelmeyeceğini belirtmek isterim. Sadece konuşma kısmını adının da bir kaç harfini göstererek paylaşabilirim bunu da unutma :) Kvkk detaylarını okumanı bir hukukçu olarak tavsiye ederim :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7220787FE -- 20 Mart 2023; 16:28:38 >
  • sınırsız nasıl oluyor ben pek anlayamadım . arkadaş sanırım gw2 darphanesinin başında yöneticilik yapıyor . canı istedediğinde matbaa'dan basar gibi basıyor sanırım . güzel kafalar valla .

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.