Şimdi Ara

Güçlü ve Parlak Saçlar İçin Şampuan ve Sabun Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saçların güçlü ve parlak olması için ne yapılmalı husus özellikle ilerleyen yaşla beraber hemen hemen hepimizin merak ettiği bir konudur. Güçlü ve parlak saçlar herkesin hayalidir.


    Gün içerisinde maruz kalınan toz, kir, fazla ısı ve soğuk cildimizi yıprattığı gibi saç ve saç derimizi de olumsuz etkiler.


    Herhangi bir koruyucu kullanmadığımız, doğru ürünleri seçmediğimiz takdirde saçlarımız kısa sürede canlılığını yitirip dökülmeye yüz tutacaktır.


    Güçlü ve parlak saçlara sahip olmak sanıldığı kadar da zor değildir. Öncelikle yenilen besinlere dikkat edildiği ardından da doğal, organik içerikleri yüksek sabun ve şampuanlar tercih edildikten sonra güçlü ve parlak saçlara kavuşmak hayal olmaktan çıkacaktır.


    Saç tipi, gücü ve hacmi söz konusu olduğunda genler de önemli rol oynar. Ancak bu, saçınız üzerinde hiçbir kontrolünüz olmadığı anlamına da gelmez.


    Saç tellerinizi güçlendirmek için, saç uzamasını hızlandırmak ve saçınızın görünümünü, hissini ve sağlığını iyileştirmeye yardımcı olmak için doğru ürün tercihi önemlidir.



    Saçlar İçin Doğal İçerikli Sabun ve Şampuan Önerisi


    Güçlü ve parlak saçlar için şampuan ve sabun seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli şey; ürünün içeriğindeki bileşenlerin vitamin ve mineral açısından zengin olmasıdır.


    Özellikle A Vitamini, B vitaminleri, biotin, C Vitamini, D Vitamini, E Vitamini, demir, çinko gibi vitamin ve minerallerin bol bulunduğu içerikli şampuanlar tercih edilmelidir.


    Güçlü ve parlak saçlar için şampuan tercihlerinde içeriğinde bilhassa avakoda, badem, gül, sarımsak ve at kuyruğu bulunan şampuanları seçmek doğru olacaktır.


    Saç oluşumunu destekleyen saç dökülmesi sabunu, saçlarınızın sadece dökülmesini önlemez aynı zamanda yeni saçların çıkmasını da sağlayarak kalıcı saç dökülmesini önler. Böylelikle de yeni saç oluşumunu da desteklemiş olur.


    Güçlü ve parlak saçlar için sabun tercihinde dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise içeriğinde bıttım bitkisi özü ve lavanta özü barındırmasıdır.


    Bıttım özü bileşenleri gereği saçlarınızın daha gür ve sağlıklı olmasını sağlar. Bu sayede saçlarınız sağlıkla parlarken aynı zamanda lavanta etkisi ile güzel bir kokuya da sahip olur.


    Güçlü ve parlak saçlar için şampuan ve sabun tercihinde bulunurken çay ağacı bitkisinin saçlar üzerindeki mucizesini de unutmamalısınız.


    Saç derisinin pul pul dökülmesi ve zaman zaman rahatsız edici olan kepek sorunu, saçların güçlü görünmesini engeller. Çay ağacı özü, saçtaki kuruluğu gidererek nem sağlar. Bu da kuruluğun sebep olduğu kaşıntı ve kepeği azaltıp saçlarınızın güçlü ve parlak olmasına yardımcı olur.








  • Gerçekten doğal sabun yapan birilerini bul. O kişiden sabun alıp kullan.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.